Empties vol.25: Wycon, Dirty Works, Bumble & Bumble και άλλα - make up your dayz

Empties vol.25: Wycon, Dirty Works, Bumble & Bumble και άλλα

 Καιρό πριν είχα υποσχεθεί ότι δεν θα απέχω ξανά για τόσο μεγάλο διάστημα από το blog μου. Το ίδιο είχα υποσχεθεί κι άλλες φορές στο παρελθόν. Μάλλον πρέπει να κόψω τις πολλές υποσχέσεις. Ωστόσο τώρα είμαι εδώ κι ετοιμάζομαι να σου δείξω τα empties, όχι της καραντίνας, αλλά του φθινοπώρου. Γιατί μπορεί να μην έγραφα, αλλά όλο το διάστημα είχα την πρόθεση να το κάνω. Κι έτσι οι άδειες συσκευασίες μαζεύτηκαν πάλι και κόντεψαν να με πνίξουν. 

cosmetics reviews


skincare review




Θα ξεκινήσω με τα προϊόντα προσώπου. Το Dirty Works, Come Clean creamy cleanser ίσως το γνωρίζεις, το έχω αναφέρει ξανά εδώ. Η αλήθεια είναι ότι η πρώτη εντύπωση ήταν πάρα πολύ θετική, με ενθουσίασε. Με την καθημερινή χρήση όμως άρχισε να απομυθοποιείται. Όπως συμβαίνει συχνά στη ζωή μας άλλωστε. Ναι, έχει κρεμώδη και πλούσια υφή, αναζωογονητικό άρωμα, ίσως είναι ιδανικό για κανονικές προς ξηρές επιδερμίδες, όμως όχι για τη δική μου που έχει τάση λιπαρότητας. Για αραιή χρήση ήταν πολύ καλό, για καθημερινή όμως όχι. Αχ βρε Dirty Works, με βάζεις σε σκέψεις να μην κάνω reviews προϊόντων πριν χρησιμοποιήσω και την τελευταία σταγόνα από το μπουκάλι. 

Το Uriage thermal micellair water είναι ένα πολύ καλό νερό ντεμακιγιάζ και καθαρισμού. Και για αυτό έχω γράψει ξανά, εδώ, καθώς είναι η δεύτερη συσκευασία που χρησιμοποιώ. Έμεινα πολύ ικανοποιημένη, απαλό, αποτελεσματικό, ελαφρύ, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς και ποσότητα που θα κρατήσει για αρκετό διάστημα ακόμα και με καθημερινή χρήση. Είναι ένα προϊόν που σίγουρα θα αγοράσω ξανά μόλις το πετύχω σε προσφορά.

Το νερό καθαρισμού της L'oreal είναι από τα προϊόντα που με ενθουσίασαν! Πολύ δροσερό, φιλικό στο ευαίσθητο δέρμα, μόλις το χρησιμοποιείς σου δίνει μία ανάλαφρη αίσθηση στο δέρμα, έχει διακριτική μυρωδιά, ένα προϊόν που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις ειδικά εάν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα που εμφανίζει συχνά κοκκινίλες. 

Τα Cleansing Nose strips της Beauty Formulas δεν χρειάζονται συστάσεις, θα τα βρεις σε κάθε μα κάθε empties post μου. Βέβαια έχω καιρό να τα χρησιμοποιήσω γιατί πλέον δεν τα χρειάζομαι και τόσο, εάν όμως έχεις μαύρα στίγματα στην περιοχή της μύτης αξίζει να κάνεις μία δοκιμή. Με φειδώ όμως ναι;


haircare review

Τα προϊόντα μαλλιών είναι η νέα αγαπημένη μου κατηγορία! Τόσες υφές, μυρωδιές, συνθέσεις, θέλω να τα δοκιμάσω όλα!

Το Orzene Beer, Morocco argan oil, shine elixir είναι μία ενισχυμένη κρέμα μαλλιών για ταλαιπωρημένα και φθαρμένα μαλλιά. Προσφέρει θρέψη, ενδυνάμωση, ενυδάτωση, λείανση της τρίχας, αποκατάσταση της ελαστικότητας, πρόληψη του σπασίματος αλλά και λάμψη που διαρκεί. Ναι τα κάνει όλα αυτά μία μικρή μόλις ποσότητα που την εφαρμόζεις σε νωπά μαλλιά, την αφήνεις για λίγο και μετά την ξεπλένεις. Φανταστική κρέμα μαλλιών με υπέροχη μυρωδιά που πραγματοποιεί ό,τι υπόσχεται! Σε αντίθεση με εμένα.

Το Bumble and Bumble, Bb repair, heat protective cream είναι ένα ακόμα αγαπημένο προϊόν. Πρόκειται για μία κρέμα θερμοπροστασίας, που όμως για μένα είναι κάτι περισσότερο. Ενυδατώνει τα μαλλιά, τα κάνει πιο λαμπερά, πιο γυαλιστερά, και παράλληλα όντως τα προφυλάσσει από τις υψηλές θερμοκρασίες του σεσουάρ, της πρέσας ή του ψαλιδιού. Η μυρωδιά συγκλονιστική, όπως όλα τα προϊόντα της Bumble and Bumble!

H L'oreal Elvive extraordinary oil, είναι επίσης μία κρέμα μαλλιών με λάδι που όμως δεν ξεβγάζεται. Την εφαρμόζεις σε νωπά μαλλιά και τα χτενίζεις. Δίνει μία απίστευτη λάμψη στα μαλλιά, αναφέρει ότι έχει ελαφριά υφή, όμως θεωρώ ότι η υφή της είναι πολύ πλούσια και κάπως βαριά εάν τα μαλλιά σου είναι λιπαρά. Εάν όμως είναι ξηρά, τότε έχεις βρει το προϊόν σου! Τα μαλλιά της απορροφούν αμέσως, βοηθάει στο εύκολο ξεμπέρδεμα, ενώ μόλις τα στεγνώσεις θα τα δεις να γυαλίζουν και να αντανακλούν το φως! Στα συν της η χαρακτηριστική πλούσια μυρωδιά της!

Η μάσκα μαλλιών της Pantene είναι για λεπτά και ταλαιπωρημένα μαλλιά ενώ προσφέρει αναδόμηση και προστασία. Είναι αρκετά καλή μάσκα, δεν θα την έβαζα όμως στις αγαπημένες μου, προτιμώ κάτι με πιο πλούσια υφή. Είναι όμως πολύ αξιόλογο προϊόν και θα ικανοποιήσει εσένα που ταλαιπωρείς συχνά τα μαλλιά σου με styling.

To λάδι της L'oreal Elvive, extraordinary oil περιέχει 6 εκχυλίσματα πολύτιμων λουλουδιών, ενώ προσφέρει ζωντάνια, απαλό άγγιγμα, και μεταξένιο φινίρισμα. Επίσης αγαπημένο προϊόν που θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ, δίνω όμως κάποιους πόντους παραπάνω στο αντίστοιχο προϊόν της Skchwarzkopf κυρίως λόγω πιο πλούσιας υφής. 


makeup reviews

Τα make up empties δεν είναι πολλά, γιατί με τόσα επαναλαμβανόμενα lock down ποιος θα βαφτεί; 

Σίγουρα όμως δεν μπορεί να λείπει η πούδρα η οποία μπαίνει σε καθημερινή βάση. Και οι δύο πούδρες είναι της Max Factor, creme puff pressed powder στις αποχρώσεις No 42 deep beige και No 05 translucent. Η συγκεκριμένη πούδρα είναι από τις αγαπημένες μου, προσφέρει επαρκή και ομοιόμορφη κάλυψη, έχει ανάλαφρη μεταξένια υφή, πάρα πολύ όμορφη και διακριτική μυρωδιά, ενώ διαρκεί όλη μέρα μέχρι να την αφαιρέσεις εσύ. 

Τα δύο αρώματα-δείγματα είναι της Sud Pacifique, SUD Hemisphere, τα βρήκα στο συρτάρι μου σε μία εκκαθάριση κι αποφάσισα να τα δοκιμάσω γιατί είμαι σε αναζήτηση νέου αρώματος. Φανταστικό άρωμα! Ζεστό, ιδιαίτερο, γλυκό, ντελικάτο, σου θυμίζει ζεστές καλοκαιρινές μέρες! Έχει ήδη μπει στη λίστα του τελικού των υποψήφιων αρωμάτων προς αγορά! 

Η κρέμα χεριών της Rituals, the ritual of Sakura, λυπήθηκα πολύ που τελείωσε γιατί δεν μπορώ να τη βρω εύκολα, τουλάχιστον στην ελληνική αγορά. Είναι ίσως η ωραιότερη κρέμα χεριών που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Απορροφάται σε δευτερόλεπτα αφήνοντας τα χέρια μεταξένια, έχει συγκλονιστικό άρωμα, θρέφει κι ενυδατώνει την επιδερμίδα, ενώ τα χέρια παύουν να είναι ξηρά. Σίγουρα μόλις την πετύχω θα την αγοράσω ξανά κι όποτε σου δοθεί η ευκαιρία δοκίμασέ την κι εσύ θα ενθουσιαστείς!

Η μάσκαρα της Wycon, Miss Drama ήταν μία αποκάλυψη για μένα, το έχω ξαναπεί. Δεν περίμενα ποτέ ότι μία τόσο οικονομική μάσκαρα θα έδινε ένα τόσο καλό αποτέλεσμα! Πλούσιο, έντονο μαύρο χρώμα, κάνει τις βλεφαρίδες γεμάτες και μακριές, δεν δημιουργεί κόμπους, διαρκεί όλη μέρα, δημιουργεί βλέμμα που μαγνητίζει! Τι άλλο να ζητήσεις από μία μάσκαρα;

Τέλος η κρέμα σώματος είναι της Vaseline, Cocoa Radiant, με βούτυρο κακάο που ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα, την αρωματίζει διακριτικά και την διατηρεί ενυδατωμένη για ώρες μετά την εφαρμογή της! Στο παρελθόν την είχα χρησιμοποιήσει ξανά πριν κάποια χρόνια κι ήθελα να δω εάν θα μου αφήσει την ίδια εντύπωση. Είμαι πολύ χαρούμενη που κάποια πράγματα στη ζωή μένουν σταθερά και δεν σε απογοητεύουν ποτέ! Κι ας είναι και μία κρέμα σώματος!

Εάν είσαι κι εσύ empties post addicted, μην ξεχάσεις να διαβάσεις και αυτό!

2 σχόλια :

  1. Μου άρεσε πολύ το άρθρο σου και οι φωτογραφίες σου!!Έχω δοκιμάσει το L'oreal Elvive extraordinary oil και συμφωνώ και γω όσο αφορά για την υφή της και την λιπαρότητα. Έχω λιπαρά μαλλιά και δεν μου ταιριάξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Η αλήθεια είναι ότι ναι μεν είναι πολύ πλούσια κρέμα, αλλά για συγκεκριμένους τύπους μαλλιών. Ευτυχώς που υπάρχουν άπειρα προϊόντα στην αγορά και κάπου εκεί είναι και αυτό που προορίζεται για εμάς!

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes