Review: L'oreal Air Volume Mascara & L'oreal Lash Paradise - make up your dayz

Review: L'oreal Air Volume Mascara & L'oreal Lash Paradise

Πάντα μα πάντα φοράω μάσκαρα. Μπορεί να μη βάλω κονσίλερ εάν δεν έχουν φτάσει οι μαύροι κύκλοι στο πάτωμα. Μπορεί να μην βάλω πούδρα εάν δεν έχω βγάλει κάποιο σπυράκι. Foundation δεν θα βάλω σχεδόν ποτέ, εκτός κι αν έχω να πάω σε κάποιο πολύ grande και υπέρλαμπρο event με φωτογράφους, δηλαδή ποτέ. Σκιές, eye liner και μολύβι ματιών μπορεί να βάλω μόνο όταν θέλω να εντυπωσιάσω και πραγματικά δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά. Τα κραγιόν τα έχω ξεχάσει, ειδικά τώρα με την υποχρεωτική χρήση μάσκας, δεν θυμάμαι ούτε πώς τοποθετούνται (που λέει ο λόγος). Μάσκαρα όμως βάζω κάθε μέρα μετά τον καθαρισμό προσώπου και το πλύσιμο των δοντιών. Είναι σαν απαραίτητο στάδιο για να ξυπνήσω. Άλλοι πίνουν καφέ για να ανοίξει το μάτι, εγώ βάζω μάσκαρα. 

L'oreal lash paradise review


Πόσες συσκευασίες μάσκαρα μπορεί να καταναλώσει μία γυναίκα το χρόνο; Ή για να τη διατυπώσω καλύτερα την ερώτηση: Πόσες συσκευασίες μάσκαρα μπορεί να καταναλώσει μία γυναίκα στη διάρκεια ενός έτους όπου έχουν μεσολαβήσει και 2-3 καραντίνες; Είναι μόλις Φεβρουάριος και ήδη μετράω 1 άδεια συσκευασία και οσονούπω έρχεται και η 2η. Έχω δοκιμάσει πολλές, όχι όμως όσα καθαριστικά προσώπου ή όσες μάσκες προσώπου. Κι αυτό γιατί συνήθως "κολλάω" με κάποιες που μου δίνουν το αποτέλεσμα που θέλω ακριβώς, οπότε ποιος ο λόγος για πειραματισμούς; Μέχρι που αποφάσισα να αλλάξω τακτική και να δώσω ευκαιρία και σε άλλα brands για μία γνωριμία έστω και βλέπουμε! Κάπως έτσι με ενθουσίασε και η Miss Drama της Wycon, μία μάσκαρα που ανακάλυψα εντελώς τυχαία και μάλιστα χωρίς να έχω ιδιαίτερες προσδοκίες. 


l'oreal lash paradise review


Οπότε στην τελευταία παραγγελία που έκανα από το Attica αποφάσισα να αφήσω για λίγο τα λατρεμένα high end brands και να προσανατολιστώ σε drugstore προϊόντα και πιο συγκεκριμένα σε drugstore mascara. Άλλωστε με τη συχνότητα που τις καταναλώνω ακόμα κι αν ένα προϊόν δεν μου ταιριάξει απόλυτα, σε λίγο διάστημα θα έχει τελειώσει και θα προχωρήσω στο επόμενο. Πέντε στρώσεις σε κάθε μάτι, πόσο να κρατήσουν 6ml προϊόντος;

L'oreal Air Volume Mega Mascara

l'oreal lash paradise review



Η αλήθεια είναι ότι η L'oreal φημίζεται για την καινοτομία της, για τα διαφορετικά προϊόντα της και για την ποιότητά της. Η Air Volume Mega Mascara είναι μία από αυτά τα προϊόντα. Πρόκειται για μία μάσκαρα που δίνει ένα αέρινο τελείωμα στις βλεφαρίδες, κάνοντάς τες να φαίνονται πιο... fluffy. Πώς γίνεται αυτό; Τους δίνει όγκο, τις κάνει τούμπανο, χωρίς όμως να κολλάνε μεταξύ τους. Το βουρτσάκι (που είναι τρίχινο και όχι σιλικόνης) τις διαχωρίζει όμορφα, ενώ προσφέρει ένα έντονο πλούσιο μαύρο χρώμα. Το μεγάλο της ατού είναι ότι εκτός από το οπτικό υπέρτατο αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες, τις νιώθεις και ανάλαφρες! Συνήθως οι περισσότερες μάσκαρα (ειδικά μετά από 5 στρώσεις που όπως έγραψα παραπάνω τις θεωρώ must) όταν στεγνώνουν δίνουν ένα αποτέλεσμα κάπως βαρύ, κάνουν κόμπους, έχουν ένα αποτέλεσμα πιο "cakey". Με αυτή τη μάσκαρα όμως αυτά τα ξεχνάς! Παραμένει η ανάλαφρη αίσθηση μέχρι να κάνεις το ντεμακιγιάζ σου!

L' oreal Lash Paradise Mascara

l'oreal lash paradise review



Η mascara Lash Paradise στην απόχρωση intense black, έχει το πιο απαλό βουρτσάκι που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Και το πιο βαθύ μαύρο χρώμα που έχω δει ποτέ. Εάν όμως είσαι φανατική των πολύ υγρών μάσκαρα που σχεδόν δεν στεγνώνουν, αυτή ίσως σου φανεί παραπάνω ξηρή. Εάν το προσπεράσεις αυτό, τότε θα έχεις τις πιο μακριές βλεφαρίδες. Δεν δίνει το τόσο αέρινο αποτέλεσμα όπως η Air Volume, όμως δίνει σίγουρα βλέμμα που μαγνητίζει και βλεφαρίδες έντονες και μακριές!

Έχεις δοκιμάσει κάποια από αυτές; Σε περιμένω να μου πεις εντυπώσεις!


Δημοσίευση σχολίου

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes