Δοκίμασα για πρώτη φορά τα Naobay. Είναι must buy? - make up your dayz

Δοκίμασα για πρώτη φορά τα Naobay. Είναι must buy?

Λένε ότι δεν πρέπει να κρίνεις το βιβλίο από το εξώφυλλο. Καλά λένε. Για να πω την αλήθεια όμως δεν μπορώ να αντισταθώ σε μία ωραία συσκευασία. Και ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω. Όταν πηγαίνεις σε ένα κατάστημα καλλυντικών, από τα προϊόντα που δε γνωρίζεις και δεν έχεις δοκιμάσει, δεν θα σου τραβήξει αμέσως την προσοχή αυτό με την πιο όμορφη συσκευασία; Αν δεν είναι καλό προϊόν δεν θα το αγοράσεις ξανά, όμως πολύ πιθανόν να το αφήσεις να στολίζει το χώρο σου. Κι ας χρησιμοποιείς προϊόντα με λιγότερο φανταχτερές συσκευασίες. Τώρα μη μου πεις ότι μόνο εγώ λειτουργώ έτσι. Και να σου πω και κάτι; Δεν είναι πάντα κακό. Άλλωστε το αγαπημένο μου άρωμα το αγόρασα επειδή μου άρεσε το μπουκάλι, χωρίς καν να το μυρίσω. Και δεν το έχω βγάλει από πάνω μου εδώ και 11 χρόνια περίπου.






Και κάπως έτσι τράβηξαν το μάτι μου τα προϊόντα Naobay. Δεν τα παρήγγειλα αμέσως, έκανα πρώτα το σχετικό και απαραίτητο research και αφού τα έβαλα στην κατηγορία "πολλά υποσχόμενα" και "must try" μετά από λίγες μέρες κατέληξα σε αυτά που ήθελα να δοκιμάσω.



Η πρώτη επιλογή ήταν μία μάσκα προσώπου, η Naobay Detox Black Fossil Wood Mask. Στη σύνθεσή της περιλαμβάνει ενεργό άνθρακα ένα δυνατό καθαριστικό στοιχείο που ισορροπεί το σμήγμα και τα βακτήρια της επιδερμίδας ενώ μειώνει τα στίγματα κι έτσι το πρόσωπο φαίνεται πιο φωτεινό, καθαρό και λαμπερό! Στη σύνθεσή του περιέχει γλυκόριζα και πράσινο τσάι, γνωστά για τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Από τη χρήση της διαπίστωσα ότι έχει βαθιά καθαριστική δράση, το δέρμα πραγματικά φαίνεται πιο καθαρό και φωτεινό, ενώ η μυρωδιά της είναι πολύ διακριτική. Δεν αφυδατώνει την επιδερμίδα, δεν προκαλεί την παραμικρή ενόχληση, και ακόμα κι όταν έχει "στεγνώσει", λίγο πριν την αφαιρέσεις δεν νιώθεις το δέρμα σου να "τραβάει"Θα την έβαζα στη λίστα με τις top 3 μάσκες προσώπου!



To Naobay Detox Moisturizing Face Scrub είναι ένα μείγμα από φρούτα και βότανα, με μικροσωματίδια από πυρήνα βερίκοκου, έλαιο ροδιού, βούτυρο Shea, γλυκό αμυγδαλέλαιο και εκχύλισμα μήλου. Είναι ίσως το πιο "ευγενικό" scrub προσώπου που έχω δοκιμάσει. Κρεμώδες, απαλό, απολεπίζει χωρίς να τραυματίζει, καθαρίζει σε βάθος τους πόρους, αφήνει το δέρμα πολύ καθαρό και φρέσκο! Συνήθως μετά το scrub βάζω και μία μάσκα προσώπου, καθώς πιστεύω ότι το δέρμα είναι έτοιμο να υποδεχτεί (και χρειάζεται) επιπλέον φροντίδα. Όχι όμως με αυτό. Αφού το ξεπλύνω βάζω την ενυδατική μου και αυτό ήταν! Εδώ βέβαια εκτός από τη συσκευασία που με τράβηξε (μα δε σου βγάζει κάτι ζεν αυτός ο συνδυασμός του λευκού με μοβ λεβάντας και ξύλινο καπάκι;;;) λειτούργησε πολύ παροτρυντικά ο πυρήνας βερίκοκου, καθώς θεωρείται από τα must για την περιποίηση του δέρματος!

Και συνοψίζοντας, ναι και τα δύο προϊόντα Naobay είναι must buy κατά τη γνώμη μου! Για το "φυτικό" και "οικολογικό" του όλου θέματος, για τις υφές τους, για το υπερ-απαλό δέρμα που αφήνουν και για τη σούπερ ανταγωνιστική τιμή τους! Ανυπομονώ να δοκιμάσω κι άλλα προϊόντα!

Εσύ τα έχεις δοκιμάσει;

Δημοσίευση σχολίου

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes