Δοκίμασα για πρώτη φορά τα Dirty Works. Είναι must buy? - make up your dayz

Δοκίμασα για πρώτη φορά τα Dirty Works. Είναι must buy?

Η αλήθεια είναι ότι έχω πολύ καιρό να δοκιμάσω κάτι καινούριο. Γενικότερα. Κάποιο καινούριο σπορ, χόμπυ, φαγητό, σειρά, στέκι, μαγαζί. Λίγο το ότι ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που "αυτό ξέρουν, αυτό εμπιστεύονται", λίγο το ότι δεν είχα και πολύ χρόνο για ψάξιμο, λίγο το ότι δεν είχα και πολύ όρεξη για "εξερευνήσεις" κατέληγα συνεχώς στα ίδια. Μέχρι που βαρέθηκα να φωτογραφίζω τα ίδια μπουκαλάκια και αποφάσισα να δοκιμάσω και κάτι καινούριο βρε αδερφέ. Να δω πώς γράφουν και οι άλλες συσκευασίες στον φακό. Όχι για μένα ή για την επιδερμίδα μου. Για το φουκαριάρικο το blog μου.

Dirty works kritiki


Dirty Works kritiki



Σε μία ιντερνετική αναζήτηση, κι αφού επισκέφτηκα το (γνώριμο, δεν θα το κρύψω, και "αυτό ξέρω αυτό εμπιστεύομαι", γιατί πόσα new entries να βάλω στη ζωή μου ταυτόχρονα;;;) ηλεκτρονικό κατάστημα καλλυντικών The Beautystore έπεσα πάνω στα Dirty Works. Που τα είχα πετύχει πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά τα προσπερνούσα. Όπως προσπερνούσα τόσα και τόσα άλλα στη ζωή μου.

dirty works kritiki

Και αφού έκανα που έκανα την αλλαγή είπα να πέσω στα βαθιά κατευθείαν. Αποφάσισα να αντικαταστήσω το λατρεμένο νεράκι ντεμακιγιάζ που χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα (μία της Bioderma, μία της Garnier, γιατί το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται κι ο παπάς) με το αντίστοιχο νερό ντεμακιγιάζ. Και το καθαριστικό προσώπου και το scrub προσώπου. Γιατί είναι να μην το πάρω απόφαση.

dirty works kritiki

Το Come Clean, Creamy Cleanser είναι ένα εξαιρετικό κρεμώδες καθαριστικό προσώπου. Περιέχει εκχύλισμα ιτιάς, γνωστή για τις αντιοξειδωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητές της, βιταμίνη Ε και έλαιο αγγουριού, που ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα. Επίσης περιέχει μενθόλη, μέντα και δυόσμο που σου δίνουν αυτή την αίσθηση φρεσκάδας, καθαριότητας και αναζωογόνησης! Τι παραπάνω να ζητήσεις από ένα καθαριστικό προσώπου δηλαδή; Α! Βέβαια! Η μυρωδιά του. Είναι απαλή με μία διακριτική εσάνς μέντας. Και η υφή του κρεμώδης, παχιά και απολαυστική! Πάρα πολύ καλό προϊόν, σε φανταστική τιμή, με fun packaging, γενικότερα ήταν από της περιπτώσεις που η τόλμη μου για την αλλαγή βγήκε σε καλό!

dirty works kritiki

Το Pore-fect face scrub είναι scrub προσώπου (καλά αυτό το κατάλαβες), εμπλουτισμένο με έλαιο Ylang, αντιοξειδωτικό βατόμουρο και εκχύλισμα Cranberry. Επίσης περιέχει μενθόλη, ίσως λίγο παραπάνω από όσο περίμενα, γιατί η αλήθεια είναι πώς όταν το χρησιμοποίησα για πρώτη φορά ένιωσα "σαν να μου έριξαν έναν κουβά με παγάκια ενώ κοιμόμουν σε ένα πολύ ζεστό κρεβάτι ενός σαλέ στο Μέτσοβο και έξω είχε -3 βαθμούς". Οι κόκκοι του είναι απαλοί, το ίδιο το scrub είναι αποτελεσματικό αλλά απαλό ταυτόχρονα, η αίσθησή του όμως είναι λίγο "χαστούκι", λόγω της μενθόλης. Για καλοκαίρι είναι ιδανικό δεν το συζητώ καν! Και κάτι τελευταίο: σε αντίθεση με πολλά άλλα scrub αφήνει το δέρμα απίστευτα απαλό! Και χωρίς κοκκινίλες και ερεθισμούς.


dirty works kritiki

Το 3-in-1 Micellar Cleansing Water είναι ένα νερό κυρίως ντεμακιγιάζ που ταυτόχρονα ενυδατώνει την επιδερμίδα. Για τα δικά μου γούστα ήταν λίγο πιο "σαπουνοειδές" και "κολλώδες" από ότι περίμενα. Το μακιγιάζ το αφαιρούσε από το πρόσωπο, όχι όμως από τα μάτια που μου προκαλούσε ενόχληση, οπότε αποφεύγω να το εφαρμόζω σε αυτή την περιοχή. Περιέχει υαλουρονικό οξύ και εκχύλισμα ιβίσκου, οπότε δεν έχεις να ανησυχείς και για τη λάμψη της επιδερμίδας σου, αφού τα συστατικά του σε καλύπτουν!

Σε ένα γενικό πλαίσιο τα Dirty Works με ενθουσίασαν! Θες το packaging, θες οι όμορφες και απαλές υφές, θες οι φοβερές τιμές; Σίγουρα θα τα πρότεινα και σίγουρα θα δοκιμάσω κι άλλα προϊόντα (ήδη έχω βάλει 2-3 στο μάτι)!
Εσύ τι καινούριο δοκίμασες πρόσφατα για πρώτη φορά;




Δημοσίευση σχολίου

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes