Review: Aveda Shampure Calming Hair & Body Set - make up your dayz

Review: Aveda Shampure Calming Hair & Body Set

Κοίτα να δεις που το lockdown και η καραντίνα αυτή τη φορά με έκαναν πιο παραγωγική, τόσα posts σε τόσο σύντομο διάστημα ούτε όταν ξεκίνησα το blogging δεν έγραφα! Η αλήθεια είναι ότι έχω πολλά να γράψω, τόσα νέα προϊόντα δοκίμασα, πρέπει να τα μοιραστώ! Και τα προϊόντα της Aveda ήταν κάποια από αυτά. Η γνωριμία μου με το brand έγινε από σύμπτωση όταν πέτυχα σε μεγάλη έκπτωση ένα αρωματικό spray για το οποίο θα σου μιλήσω σε επόμενο post. Στη συνέχεια ήθελα να δοκιμάσω κι άλλα προϊόντα κι έτσι κατέληξα να προσθέτω στο ηλεκτρονικό καλάθι μου το Shampure Calming Hair & Body Set.



Aveda Shampure Calming Hair & Body Set

Από που να ξεκινήσω... Από την υπέροχη minimal συσκευασία; Από τις μυρωδιές που σε κατακλύζουν μόλις ανοίξεις το μπουκάλι; Από την πλούσια αλλά ταυτόχρονα ελαφριά σύνθεσή τους; Από όλα αυτά μάλλον..




Aveda Shampure nurturing Shampoo calming aroma

 Ξεκίνησα δοκιμάζοντας το συγκλονιστικό σαμπουάν. Δεν περίμενα πολλά πράγματα, καθώς τα μαλλιά μου είναι πολύ ξηρά, άγρια και ατίθασα και πολλά σαμπουάν δεν με καλύπτουν. Περίμενα να είναι απλά οκ. Είναι όμως πολλά περισσότερα. Είναι σαμπουάν θρέψης που στόχο έχει να ενυδατώσει τα μαλλιά και να τα κάνει πιο απαλά. Δεν ξέρω αν είναι η δύναμη των ελαίων ή κάποιο από τα συστατικά του, όμως τα μαλλιά πραγματικά τα ενυδάτωνε χωρίς να τα βαραίνει ενώ παράλληλα τα αρωμάτιζε διακριτικά. Εάν θέλεις να αποκομίσεις  στο maximum τα οφέλη του τότε πρέπει να το συνδυάσεις με το αντίστοιχο conditioner. Το πιο συγκλονιστικό όμως από όλα είναι η μυρωδιά που κατέκλυζε το μπάνιο! Περιέχει εκχυλίσματα από 25 έλαια λουλουδιών και φυτών, όπως η λεβάντα και το ylang ylang, και το αποτέλεσμα είναι ένα μπάνιο χαλαρωτικό που σε αποφορτίζει και διώχνει την κακή διάθεση. Λούσιμο και αρωματοθεραπεία μαζί! Εάν θέλεις μια συμβουλή ιδανικά χρησιμοποίησέ το όταν κάνεις μπάνιο το βράδυ ή στο τέλος μιας κουραστικής μέρας. Και θα καταλάβεις γιατί!





Aveda Shampure nurturing Conditioner calmimg aroma

Το αντίστοιχο conditioner λοιπόν, το Shampure nurturing conditioner calming aroma έχει την υφή ενός πλούσιου γαλακτώματος. Σχετικά με το άρωμά του είναι ακριβώς το ίδιο με του σαμπουάν και μάλιστα αφού το αφήσεις στα μαλλιά σου για λίγα λεπτά ώστε να δράσει, τα έλαια που περιέχει "ξεδιπλώνονται" κάνοντάς το να μυρίζει ακόμα πιο συγκλονιστικά. Χρησιμοποίησέ το και εάν τα μαλλιά σου είναι πολύ μπερδεμένα και θέλεις ένα προϊόν να τα μαλακώσει ώστε να ξεμπερδευτούν πιο εύκολα. Το χρησιμοποιώ τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα και τα μαλλιά μου ήδη έχουν γίνει πιο λαμπερά και απαλά και μάλιστα χωρίς να τα φορτώνω με διάφορα προϊόντα γεμάτα χημικά. 



Aveda Shampure hand and body wash 

Στο σετ το συγκεκριμένο προϊόν είναι σε travel size οπότε το κρατάω για κάποιο μελλοντικό ταξίδι (που ελπίζω κι εύχομαι να γίνει σύντομα). Έκανα μία μικρή πρώτη δοκιμή πλένοντας τα χέρια μου και μου έδωσε την αίσθηση ενός ενυδατικού και απαλού καθαριστικού. Η μυρωδιά για να μην επαναλαμβάνομαι το ίδιο συγκλονιστική! Δεν ξέρω αν θα τα χρησιμοποιούσα όλα μαζί, ίσως με κούραζε το overdose της μυρωδιάς, όμως σίγουρα είναι ένα εξαιρετικό αφρόλουτρο για να χρησιμοποιηθεί και να αποδώσει τα οφέλη της αρωματοθεραπείας ακόμα και μόνο του! Και για το αφρόλουτρο ισχύει το ίδιο: προτίμησε να το χρησιμοποιήσεις στο βραδινό μπάνιο!



Aveda hand relief moisturizing creme with calming shampure aroma

Η αγαπημένη μου κρέμα χεριών! Όπως βλέπεις την έχω ήδη χρησιμοποιήσει μέχρι την τελευταία σταγόνα! Απαλή, απορροφάται αμέσως, καθόλου λιπαρή κι όμως τρομερά ενυδατική έχει ήδη μπει στη λίστα με τις τοπ κρέμες χρειών! Εάν ψάχνεις μία κρέμα για να "βάλει πλάτη" στις πολύ κρύες μέρες (και νύχτες) του χειμώνα ώστε να έχεις απαλά και ενυδατωμένα χέρια, τότε την βρήκες!




Έχεις δοκιμάσει κάποιο προϊόν της Aveda; Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου; 

Δημοσίευση σχολίου

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes