Parfimo.gr: The Body Shop, Bourjois, Wella & Rimmel - make up your dayz

Parfimo.gr: The Body Shop, Bourjois, Wella & Rimmel

 Αν κάτι με χαροποιεί ιδιαίτερα είναι να βρίσκω εύκολα και γρήγορα αυτό που ψάχνω σε ένα eshop. Και εάν το βρω και το παραγγείλω κι αυτό έρθει στην πόρτα μου σε 3 το πολύ 4 ημέρες τότε μπορώ και να με χαρακτηρίσω ευτυχισμένη! 

Parfimo Rimmel Wella Bourjois kritiki

Κάπως έτσι ξεκίνησε η σχέση μου με το Parfimo.gr. Ένα eshop όπου μπορείς να βρεις σχεδόν όλα τα brands "ομορφιάς" σε καταπληκτικές τιμές. Κι αν σε αυτό προσθέσεις και κάποιες έξτρα εκπτώσεις που βάζουν συνεχώς τότε τα αγοράζεις σε πραγματικά χαμηλή τιμή. 


Αυτή τη φορά έφτασαν στην πόρτα μου βερνίκια νυχιών κυρίως. Και μία κρέμα χεριών γιατί πλέον η ενυδάτωση είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Και ένα λάδι μαλλιών που έχει γίνει το αγαπημένο όλων των αγαπημένων ελαίων μαλλιών! Παρακάτω θα δεις αναλυτικά reviews.



Τα The Body Shop τα γνωρίζεις! Αλοίμονο! Αν και πλέον δεν είναι από τα brands που αγοράζω σε πολύ τακτική βάση, ανά διαστήματα πάντα επιστρέφω εκεί. Τα Body Shop είναι το brand των εφηβικών μου χρόνων. Οι πρώτες ενυδατικές κρέμες, το πρώτο καθαριστικό προσώπου, οι πρώτες μου σκιές ματιών και το πρώτο μου άρωμα, το λαδάκι white musk. Έλα, πες την αλήθεια, αποκλείεται να μην είχες αγοράσει κι εσύ κάτι από τα παραπάνω! Στην πορεία άλλαξα κατεύθυνση, με συνεπήραν άλλες υφές, άλλες μυρωδιές, άλλες συσκευασίες. Πάντα όμως υπάρχει κάποιο Body Shop είτε στην τσάντα μου είτε στο σπίτι μου. Η ενυδατική κρέμα χεριών με άρωμα Moringa βρίσκεται στην τσάντα μου πλέον και μάλιστα σε πρώτη ζήτηση, γιατί λίγο το κρύο του χειμώνα, λίγο το συνεχές πλύσιμο χεριών, λίγο τα αντισηπτικά που σύντομα θα αρχίσουμε να τα πίνουμε, τα χέρια είναι πιο ξηρά κι από τραχιά επιφάνεια γυαλόχαρτου. Μόλις μία μικρή ποσότητα αυτής της κρέμας στα σκασμένα χέρια σου αρκεί για να αρχίσεις να νιώθεις τη βαθιά ενυδάτωση που προσφέρει. Το άρωμα moringa, χαρακτηριστικό πλέον θα μυρίζει για πολύ ώρα, τουλάχιστον μέχρι το επόμενο πλύσιμο των χεριών σου. Ένα πραγματικό βάλσαμο των χεριών! Εδώ μπορείς να βρεις όλα τα διαθέσιμα προϊόντα του The Body Shop!



Το Luminious smoothening oil της Wella έχει γίνει ήδη ένα από τα αγαπημένα μου έλαια μαλλιών! Είναι από τη σειρά oil reflections της Wella και συμβάλει στη λαμπερή όψη των μαλλιών! Το συγκεκριμένο έλαιο κάνει τα μαλλιά απίστευτα απαλά, τα ξεμπερδεύει πανεύκολα, και εάν το χρησιμοποιήσεις πριν ή μετά το styling δίνει στην κυριολεξία εκτυφλωτική λάμψη! Κάνει το χρώμα των μαλλιών σου να φαίνεται πιο ζωηρό, τα μαλλιά πιο πλούσια και την τρίχα πιο υγιή! Καταπληκτικό προϊόν, όπως και τα περισσότερα αυτής της σειράς. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και πριν το λούσιμο, αλλά και να το ανακατέψεις με τη μάσκα μαλλιών σου. Επίσης μπορείς να το εφαρμόσεις και μετά το λούσιμο, αν χρειάζεσαι κάτι σαν μαλακτικό που δεν ξεβγάζεται για να βοηθήσεις στο εύκολο και ανώδυνο ξεμπέρδεμα των μαλλιών σου. Ενυδατώνει βαθιά και θρέφει την τρίχα και ήδη από την πρώτη χρήση θα δεις μεγάλη διαφορά! Περιέχει έλαια καμέλιας και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού. Εδώ θα βρεις όλα τα προϊόντα της Wella!



Τα βερνίκια νυχιών όπως βλέπεις είναι σε ανοιξιάτικες αποχρώσεις, για να αρχίσω σιγά σιγά να μπαίνω σε αυτό το mood, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει με αυτές τις συνθήκες. Γίνεται; Δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά. Το μόνο βέβαιο είναι ότι το So laque Glossy της Bourjois στην απόχρωση 04 Amande defile με έκανε να χαμογελάσω (εδώ θα βρεις όλα τα προϊόντα της Bourjois). Και το Marshma wow της Bourjois με έκανε να έχω μία ακατανίκητη λιγούρα για μακαρόν. Και το Super Shine της Rimmel στην απόχρωση 270 sweet retreat με έκανε να ανυπομονώ να έρθει η άνοιξη (εδώ θα βρεις όλα τα προϊόντα της Rimmel σε ασυναγώνιστες τιμές). Και το να περιμένεις με ανυπομονησία για κάτι είναι ένα βήμα, σωστά; 

Δημοσίευση σχολίου

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes