Review: MAC cosmetics vol.3 - make up your dayz

Review: MAC cosmetics vol.3

 Ωραίες οι νέες ανακαλύψεις, οι νέες δοκιμές, τα πειράματα, αλλά καμιά φορά η αίσθηση του γνώριμου προσφέρει ένα βαθύ αίσθημα ανακούφισης. Τουλάχιστον για μένα που είμαι καρκίνος, εσύ που είσαι κριός μπορεί και να διαφωνείς. 

MAC cosmetics review


Έτσι λοιπόν όσα νέα brands και να δοκιμάζω, όσο και να ξετρελαίνομαι με νέες υφές, μυρωδιές και χρώματα, πάντα επιστρέφω στις σταθερές μου αξίες. Εν προκειμένω στη MAC! Τις άλλες αξίες δεν τις έχω αλλάξει ποτέ ώστε να χρειαστεί να επιστρέψω εκεί. 


MAC cosmetics review


Στην τελευταία παραγγελία που έκανα από το Scarlet Beauty (αυτό το e-shop που μπορείς να βρεις high end brands σε απίστευτες τιμές) κατευθύνθηκα προς τη MAC, επιλέγοντας όμως διαφορετικά προϊόντα απ'ότι συνήθως αυτή τη φορά. 

MAC Studio Tech Foundation review


Studio Tech Foundation

Πρώτη διαφορετική δοκιμή-αγορά είναι το Studio Tech Foundation. Ένα απολύτως καλυπτικό makeup, στην απόχρωση NC25. Επειδή είμαι πάντα ειλικρινής στις κριτικές που γράφω, θα ομολογήσω ότι αν και λατρεύω την MAC και όλα της τα προϊόντα, τα foundation δεν με ενθουσιάζουν. Για την ακρίβεια δεν μου αρέσουν. Τα θεωρώ πολύ βαριά για το δέρμα μου, πολύ λιπαρά, και τα νιώθω σαν στόκο. Ξεπερασμένη έκφραση, το γνωρίζω, αλλά αυτή την αίσθηση μου δίνουν όταν τα εφαρμόζω. Είπα να το τολμήσω μια και το βρήκα σε συγκλονιστική τιμή (αν θυμάμαι καλά γύρω στα 8 ευρώ) και πέτυχα και την απόχρωσή μου. Είναι οκ. Δεν θα το έβαζα στο top 3 των αγαπημένων μου foundation, αλλά μου άρεσε αρκετά περισσότερο από τα υπόλοιπα που έχω δοκιμάσει. Είναι αρκετά έως πολύ καλυπτικό, όμως το ότι έρχεται σε compact συσκευασία εμένα προσωπικά με βοηθάει στο να βάλω τόσο όσο. Ένα μόλις πέρασμα με το σφουγγαράκι αρκεί για να καλύψεις τυχόν ατέλειες στο πρόσωπό σου, να δώσεις ομοιόμορφο τόνο και να μην φαίνεσαι υπερβολικά βαμμένη. Ωστόσο νιώθω περισσότερο άνετη να το χρησιμοποιώ το βράδυ και όχι το πρωί. Όχι τώρα, προς το παρόν κυκλοφορώ όλη την ημέρα με μάσκες καθαρισμού, μάσκες ενυδάτωσης και μάσκες λάμψης μέσα στο σπίτι. Όταν θα επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας. Όποτε γίνει και όποια κι αν είναι αυτή. 

MAC Studio Fix Perfecting Stick review


Studio Fix Perfecting Stick

Το Studio Fix Perfecting Stick, στην απόχρωση NC25 επίσης είναι οκ. Θα πω ότι είναι παρόμοιο με το foundation που έδειξα παραπάνω. Πάρα πολύ καλυπτικό, εάν δεν έχεις ιδιαίτερο θέμα με μαύρους κύκλους θα έλεγα να το αποφύγεις. Εάν ωστόσο θέλεις να το δοκιμάσεις και θεωρείς ότι σου ταιριάζει τότε έχε υπόψη σου ότι χρειάζεται μικρή ποσότητα κι ένα πινέλο ή σφουγγαράκι για να ταμπονάρεις και να το "σβήσεις". Είναι ωστόσο ιδανικό στο να καλύψεις τις μικροατέλειες στο πρόσωπό σου! Δεν είμαι σίγουρη εάν είναι concealer ή καλυπτικό στικ για τις ατέλειες του προσώπου, πάντως αποδίδει και στις δύο περιπτώσεις.


MAC Mineralize Concealer review

Mineralize Concealer

Από την άλλη, το concealer mineralize είναι από τα πολύ αγαπημένα μου (και παλιά αγαπημένα μου)! Ανάλαφρη αίσθηση, ανάλαφρο τελείωμα, με πάρα πολύ βολικό και λειτουργικό πινελάκι που σου δίνει την δυνατότητα να ελέγχεις την ποσότητα που θα χρησιμοποιήσεις. Δίνει φως στο βλέμμα και κάνει τα μάτια να δείχνουν πιο ξεκούραστα! Αυτό το concealer είναι μια αγορά που επαναλαμβάνω σε τακτά διαστήματα.


Haute & Naughty too black lash

Η mascara Haute & Naughty too black lash είναι επίσης παλιό αγαπημένο προϊόν (εδώ μπορείς να δεις παλαιότερο review). Περιλαμβάνει δύο βουρτσάκια, ένα για μήκος κι ένα για όγκο. Είναι από τις μάσκαρα που δίνουν τα πάντα στις βλεφαρίδες σου απογειώνοντάς τες! Μία με δύο στρώσεις αρκούν για να δεις τα μάτια σου να αλλάζουν εντελώς! Οι βλεφαρίδες φαίνονται μεγαλειώδεις, το βλέμμα γίνεται πιο έντονο, και ίσως δεν χρειάζεται να μακιγιάρεις τα μάτια σου για να πετύχεις το βαθύ βλέμμα που επιθυμείς. Και θα τη βρεις σε φανταστική τιμή στο Scarlet Beauty!

MAC eye shadows review


MAC eye shadow

Οι σκιές της MAC δεν χρειάζονται συστάσεις, είναι εξαιρετικά σταθερές, με έντονο χρώμα του οποίου την ένταση μπορείς να ρυθμίσεις ανάλογα με το πώς την εφαρμόζεις, σε απεριόριστη ποικιλία χρωμάτων, και θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη ακόμα και κάτω από δύσκολες συνθήκες. Τα χρώματα που επέλεξα είναι το Coral Matte, ένα βαθύ και έντονο αλλά και ζεστό κοραλί και το Samoa Silk, ένα γλυκό ανοιχτό ροδακινί. Και οι δύο έχουν ματ υφή (άρχισαν να με κουράζουν οι shimmer υφές και metallic αποχρώσεις) δίνοντας ένα πιο "sleek" αλλά ταυτόχρονα έντονο αποτέλεσμα!

Εάν είσαι κι εσύ μεγάλη φαν των προϊόντων μακιγιάζ της MAC και θέλεις μερικές έξτρα ιδέες για αγορές, μην ξεχάσεις να ρίξεις μία ματιά και στα παρακάτω άρθρα!

Δημοσίευση σχολίου

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes