Review: Apivita Express Beauty - make up your dayz

Review: Apivita Express Beauty

 Το πόσο με ενθουσιάζουν οι μικρές συσκευασίες καλλυντικών δεν περιγράφεται! Μικρά travel size μπουκαλάκια, φακελάκια, testers, μίνι συσκευασίες, αν μπορούσα θα είχα ένα σπίτι γεμάτο από αυτά! Επειδή όμως πολύ συχνά πολλά καταλήγουν στο καλάθι των αχρήστων αφού φτάνει η ημερομηνία λήξης τους και δεν τα έχω χρησιμοποιήσει, άρχισα να περιορίζομαι σε προϊόντα που πραγματικά θα χρησιμοποιήσω. Και για να είμαι απολύτως σίγουρη για αυτό, προσανατολίστηκα σε "μονοδόσεις". 


Σίγουρα θα γνωρίζεις ήδη τις "μονοδόσεις" της Appivita. Αυτά τα μικρά μαγικά φακελάκια που περιέχουν μάσκες ή scrub προσώπου και αρκούν για μία μόνο χρήση. Μου έχουν λύσει τα χέρια στην κυριολεξία! Μπορώ να δοκιμάζω διαφορετικά προϊόντα χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψω μία περιουσία για να διαπιστώσω ότι τελικά δεν είναι κατάλληλα για την επιδερμίδα μου. Μπορώ να πειραματίζομαι, αλλά και να μειώσω τις αποσκευές μου (και κυρίως το βάρος τους) όταν ταξιδεύω. 

Appivita Express Beauty


Μα κοίτα τα, σε φωνάζουν να τα δοκιμάσεις!


Appivita tissue mask avocado

Apivita Tissue Face Masks

Θα ξεκινήσω από την πιο πρόσφατη ανακάλυψη-δοκιμή που είναι οι Tissue face masks. Πρόκειται για μάσκες προσώπου που εφαρμόζονται με τη μορφή χάρτινης ή υφασμάτινης μάσκας εμποτισμένης στο υλικό κι όχι σε μορφή κρέμας. Για να είμαι ειλικρινής η διαδικασία με ταλαιπώρησε λίγο. Μέχρι να καταλάβω ποιο είναι το προστατευτικό φιλμ  και ποια η μάσκα, ποιο κομμάτι μπαίνει πάνω, ποιο κάτω, να τη σταθεροποιήσω, να γλιστράει, να την ανεβάζω ξανά στη θέση της, είχε περάσει η ώρα κι εγώ είχα αρχίσει να εκνευρίζομαι και να νιώθω ότι κάτι δεν κάνω καλά. Αυτό έγινε την πρώτη φορά, τις επόμενες φορές είχα άλλον αέρα!
Η tissue face mask με αβοκάντο είναι μια μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης. Έχει πολύ ευχάριστη αίσθηση, είναι πολύ πλούσια στη σύστασή της και σου δίνει μία αίσθηση ενυδάτωσης, καταπράυνσης και δροσιάς ταυτόχρονα. Η βαθιά ενυδάτωση και η αίσθηση φρεσκάδας που προσφέρει οφείλεται στο έλαιο αβοκάντο, ενώ η καταπράυνση και η αίσθηση απαλότητας στις πρωτεΐνες σιταριού. Ήδη από την πρώτη χρήση η επιδερμίδα μου φαινόταν πιο λεία και ξεκούραστη, τα αποτελέσματα ήταν άμεσα και ορατά. 
Η tissue face mask με χαρούπι μοιάζει πολλά υποσχόμενη. Πρόκειται για μία μαύρη υφασμάτινη μάσκα που αποτελείται από μείγμα ενεργού άνθρακα από βελανίδια, χαρούπι και εκχύλισμα μανιταριού. Με αυτά τα τρία σούπερ δραστικά συστατικά υπόσχεται ότι καθαρίζει την επιδερμίδα απομακρύνοντας σμήγμα και ρύπους, προσφέρει αίσθηση αναζωογόνησης και φρεσκάδας και αφήνει μία επιδερμίδα απαλή, λαμπερή και αψεγάδιαστη! Η αλήθεια είναι ότι το πρόσωπό μου το ένιωσα πιο καθαρό και φωτεινό. Δεν είχα τόσο έντονη την αίσθηση φρεσκάδας, χωρίς όμως αυτόν να με απασχολεί ιδιαίτερα, ωστόσο νομίζω ότι τον στόχο της τον πέτυχε! Θαμπς απ και για αυτή τη μάσκα που ίσως μου άρεσε ένα τσικ παραπάνω από την αντίστοιχη με το αβοκάντο.

Apivita face mask pink clay

Apivita Face Mask Pink Clay

Υπερ-αγαπημένη και λατρεμένη μάσκα καθαρισμού με ροζ άργιλο, Face mask pink clay. Νομίζω μάλιστα ότι πρέπει να είναι και από τα best sellers της συγκεκριμένης σειράς. Προσφέρει απαλό καθαρισμό και είναι ιδανική για ξηρές ή ευαίσθητες επιδερμίδες, αν θέλεις τη γνώμη μου και για κανονικές ή λιπαρές επιδερμίδες, καθώς προσφέρει καθαρισμό στην επιδερμίδα χωρίς να την αφυδατώνει. Και όλοι γνωρίζουμε ότι και οι λιπαρές επιδερμίδες έχουν ανάγκη από ενυδάτωση και ότι τα πολύ δραστικά προϊόντα δεν είναι κατάλληλα ούτε για τις λιπαρές επιδερμίδες. Περιέχει χυμό τριαντάφυλλου, αλόης και εκχύλισμα χαμομηλιού και καλέντουλας, πρωτεΐνες σιταριού και λάδι ηλίανθου, κάνοντάς την ιδανική για καθαρισμό, ενυδάτωση, λάμψη, αίσθηση φρεσκάδας. Πολύ καλό και αγαπημένο προϊόν στο οποίο επιστρέφω συχνά. 

Apivita face mask pomegranate

 Apivita Face Mask pomegranate

Η μάσκα αναζωογόνησης και λάμψης με ρόδι, Face mask pomegranate είναι οκ. Δεν είναι η αγαπημένη όλων των μασκών, όμως δεν είναι κακή. Δίνει μία πολύ ευχάριστη αίσθηση δροσιάς στην επιδερμίδα καθώς είναι σε μορφή gel οπότε είναι ιδανική για τις στιγμές που χρειάζομαι μία νότα ανακούφισης και φρεσκάδας στο πρόσωπό μου. Ωστόσο δεν μπορώ να πω ότι είχε τόσο ορατά αποτελέσματα όσο άλλες μάσκες της κατηγορίας της. Περιέχει έλαιο ροδιού, βούτυρο καριτέ, εκχύλισμα μύρτιλλου, έλαιο πορτοκαλιού, μέλι και λάδι ελιάς οπότε έχει μία πλούσια φυσική σύνθεση.

Apivita face scrub bilberry

Face Scrub Bilberry

Η μονοδόση scrub με μύρτιλλο, Face scrub bilberry έχει γίνει νέο αγαπημένο προϊόν! Περιέχει έλαιο μύρτιλλου, και κόκκους αμυγδάλου και jojoba τα οποία συμβάλουν στην ανανέωση κυττάρων προσφέροντας μία απαλή και φωτεινή επιδερμίδα. Προσφέρει επιπλέον ενυδάτωση, θρέψη και λείανση! Τι παραπάνω να ζητήσεις από ένα scrub; Να είναι απαλό προς την επιδερμίδα κατά την εφαρμογή του; Το έχεις!

Apivita eye mask ginkgo biloba

Apivita Eye Mask Ginkgo Biloba

Για το τέλος άφησα τις μάσκες ματιών με ginkgo biloba, eye mask ginkgo biloba. Στην αρχή ήμουν λίγο διστακτική, δεν περίμενα και καμία φοβερή δράση, μάλιστα τις δοκίμασα πολύ καιρό μετά την αγορά. Τελικά όταν δεν έχεις ιδιαίτερα υψηλές προσδοκίες εκπλήσσεσαι ευχάριστα. Κάτι τέτοιο έγινε και με την eye mask ginkgo biloba. Είναι μία μάσκα ματιών για μαύρους κύκλους που εξαφανίζει τα  σημάδια κούρασης, μειώνοντας την όψη πρηξίματος κάτω από τα μάτια. Περιέχει εκχύλισμα ginkgo biloba και καφεΐνης, εκχύλισμα αγγουριού και υαλουρονικό οξύ. Από την πρώτη κιόλας χρήση παρατήρησα αλλαγή στην ευρύτερη περιοχή των ματιών. Φυσικά δεν εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας οι σακούλες, ωστόσο η περιοχή έγινε πιο φωτεινή και λεία και όντως φαινόταν ξεκούραστη! Τις έχω βάλει στην εβδομαδιαία ρουτίνα περιποίησης και πιστεύω πως μακροπρόθεσμα και με υπομονή η διαφορά θα είναι περισσότερο αισθητή.  

Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποια από τις μονοδόσεις της Apivita; Ποια είναι η αγαπημένη σου; 


1 σχόλιο :

  1. Τη ροζ άργυλο την έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές, είναι πολύ καλή για ήπιο καθαρισμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes