Parfimo.gr: Biotherm & Maybelline Fit Me - make up your dayz

Parfimo.gr: Biotherm & Maybelline Fit Me

 Πριν από ένα χρόνο ακριβώς παρέλαβα την πρώτη μου παραγγελία από το Parfimo.gr. Ένα eshop με προϊόντα ομορφιάς και ατομικής υγιεινής, με τιμές πολύ χαμηλές. Μπορείς να βρεις τα πάντα! Από νέες κυκλοφορίες, παλαιότερες κυκλοφορίες, προϊόντα που δεν γνώριζες ότι υπήρχαν, προϊόντα που πάντα ήθελες να δοκιμάσεις αλλά δε σου δόθηκε η ευκαιρία. Το post με την πρώτη μου εμπειρία από το Parfimo μπορείς να το βρεις εδώ.

Έτσι λοιπόν και αυτή τη φορά προτίμησα να παραγγείλω προϊόντα που ήθελα να δοκιμάσω αλλά δεν είχε τύχει έως τώρα. 


Το πρώτο προϊόν είναι το Concealer Fit me της Maybelline. Θυμάμαι πριν κάποια χρόνια όταν πρωτοκυκλοφόρησε αυτή η σειρά είχε γίνει πανικός. Είχα διαβάσει πάρα πολλά reviews και όλα ήταν θετικά, για το πόσο ομοιόμορφα καλύπτει τους μαύρους κύκλους, για την υφή του, για την απόδοσή του. Η αλήθεια είναι πως είναι ένα αξιόλογο προϊόν και αναλογικά με την τιμή του θα το έλεγα τίμιο. Όντως προσφέρει πολύ καλή κάλυψη, έχει ένα σχετικά αέρινο τελείωμα, η διάρκειά του είναι ικανοποιητική και "ματσάρει" πολύ καλά με την επιδερμίδα. Οπότε δικαίως ονομάστηκε Fit me! 



Αφού παρήγγειλα το concealer ήθελα να έχω μία ολοκληρωμένη άποψη για τη σειρά, οπότε σκέφτηκα να δοκιμάσω και την πούδρα της Maybelline, Fit me, matte + poreless powder. Μου άρεσε πάρα πολύ. Προσφέρει πολύ καλή κάλυψη, δίνει ματ αποτέλεσμα, ιδανική και για επιδερμίδες με τάση για "γυαλάδα" και έχει και πολύ καλή διάρκεια. Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι η 130 buff beige και μάλλον στάθηκα τυχερή γιατί ταίριαξε απόλυτα με το χρώμα της επιδερμίδας μου. Το να παραγγείλεις μία πούδρα ή foundation online χωρίς να έχεις δει ή δοκιμάσει την απόχρωση μπορεί να είναι λίγο tricky, εδώ όμως το πέτυχα! Εάν έχεις κι εσύ σταρένια προς ανοιχτή επιδερμίδα το buff beige είναι για σένα.  




Την Biotherm την αγαπώ ιδιαίτερα. Ίσως επειδή από αυτό το brand ήταν η πρώτη ενυδατική προσώπου που αγόρασα. Σίγουρα αυτό είναι. Όταν ακούω Biotherm σκέφτομαι πάντα ανάλαφρες υφές, διακριτικές μυρωδιές, φρεσκάδα, και μια νότα θάλασσας! Έτσι έβαλα στο καλάθι και το Biotherm Biosource, 24 hydrating & tonifying toner. Είναι μία λοσιόν προσώπου, ιδανική για να ακολουθήσει τον καθαρισμό προσώπου και πριν την εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας. Η αίσθηση που σου αφήνει ακριβώς αυτή που περίμενα: ανάλαφρη, δροσερή, "καθαρή". Ολοκληρώνει τον καθαρισμό του προσώπου, αφού αφαιρεί τέλεια όλα τα κατάλοιπα του μακιγιάζ και ρύπων και αφήνει την επιδερμίδα φωτεινή και φρέσκια! Συχνά την εφαρμόζω κι όταν θέλω μία τόνωση στην επιδερμίδα του προσώπου μου! Το απλικατέρ είναι ιδανικό για να ελέγχεις την ποσότητα που θα χρησιμοποιήσεις ενώ εάν έχεις μικτή ή λιπαρή επιδερμίδα με την πρώτη ευκαιρία να τη δοκιμάσεις και δεν θα μετανιώσεις! Θα τη βρεις εδώ!

Σίγουρα από το πακέτο μου δεν θα μπορούσε να λείπουν τα αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια Dettol. Πάντα υπήρχαν σε κάθε ντουλάπι στο σπίτι μου, τώρα υπάρχουν και στις τσάντες μου. Μπορείς να τα βρεις σε πολύ καλή τιμή, εδώ.

Έχεις δοκιμάσει να κάνεις αγορές από το Parfimo.gr; Αν όχι, μπες, ρίξε μια ματιά και όλο και κάτι θα θέλεις κι εσύ να δοκιμάσεις! Και μείνε συντονισμένη γιατί έρχονται υπερ-προσφορές εν όψει Black Friday!

Δημοσίευση σχολίου

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes