Parfimo.gr: L'oreal & Bourjois - make up your dayz

Parfimo.gr: L'oreal & Bourjois

Το beauty shopping είναι το αγαπημένο μου. Αυτό το ξέρεις ήδη. Το online beauty shopping είναι η εμμονή μου. Αυτό μπορεί να μην το ξέρεις ήδη. Και μετά από αυτή την τόσο σημαντική πληροφορία που είμαι σίγουρη ότι θα κάνει τη ζωή σου καλύτερη, θα σου εξηγήσω τους λόγους για τους οποίους επιδίδομαι συχνά πυκνά στο online beauty shopping. Αρχικά μπορείς να χαζέψεις με τις ώρες (ναι, με τις ώρες στην κυριολεξία) όλες τις νέες και παλιές κυκλοφορίες, όλα τα συστατικά, όλα τα χαρακτηριστικά και να κάνεις π α ν ε υ κ ο λ α ένα σωστό crash test τιμών. Άσε που "πετάγεσαι" από "μαγαζί" σε "μαγαζί" χωρίς να ιδρώσεις και να βιαστείς να το προλάβεις ανοιχτό. Και κοιτάς ότι θες, όσες φορές θες και για όση ώρα θες. Ναι αμέ. Και μπορείς να μπεις και σε καταστήματα που δεν υπάρχουν στην πόλη σου, ούτε καν στη χώρα σου. Βέβαια και όλα τα παραπάνω τα γνωρίζεις ήδη, τι σου λέω τώρα.. Το parfimo.gr όμως το γνωρίζεις; Εγώ όχι, μέχρι πρόσφατα.

parfimo online shopping kritiki







Πρόκειται για ένα e-shop καλλυντικών και αρωμάτων όπου μπορείς να βρεις τα πάντα. Πραγματικά τα πάντα, χωρίς υπερβολές. Νέες κυκλοφορίες, παλαιότερες κυκλοφορίες, stock από προϊόντα που ίσως έχουν εξαντληθεί ή καταργηθεί, προϊόντα που είναι best seller αλλά και προϊόντα που δεν γνώριζες καν ότι υπάρχουν. Τα πάντα λοιπόν. Είναι κυρίως γνωστό για τα αρώματά του, από εκεί άλλωστε και η ονομασία του, και μπορείς να βρεις πιο exclusive brands που ίσως είναι δυσεύρετα στην ελληνική αγορά. Με ένα κλικ μπαίνουν στο καλάθι και με δύο κλικ φτάνουν στην πόρτα σου.

Τα δοκίμασα κι εγώ και η συνολική εμπειρία ήταν πολύ καλή. Εξαιρετικά εύκολη πλοήγηση στο e-shop, μάλιστα σε πολλά προϊόντα αναφέρεται και ο αριθμός των τεμαχίων που υπάρχει σε stock, τεράστια ποικιλία σε brands, προϊόντα και αποχρώσεις (για τα προϊόντα καλλυντικών), και φανταστικές τιμές.


Τα προϊόντα που διάλεξα για να δοκιμάσω δεν είναι καινούρια, είναι παλαιότερες κυκλοφορίες, κάποια παλιότερα δοκιμασμένα και κάποια που δεν πρόλαβα ποτέ.

To Brow Artist Plumper της L'oreal είναι προϊόν για τα φρύδια. Κάτι σαν mascara φρυδιών. Έχει ένα σκούρο καστανό χρώμα (απόχρωση medium dark), είναι πολύ σταθερό, εύκολο στην εφαρμογή του χάρη στο βουρτσάκι που περιέχει, ενώ το προϊόν είναι όσο ρευστό χρειάζεται για να γλιστράει στα φρύδια χωρίς όμως να τα "κολλάει". Πολύ ωραίο προϊόν, νομίζω αντικαθιστά επάξια το αντίστοιχο της Radiant. H τιμή του 7,70 euro και θα το βρεις εδώ.
Τη mascara L'oreal Volume Million Lashes την είχα βάλει στο μάτι παλιότερα αλλά δεν είχα προχωρήσει σε αγορά. Ίσως με απέτρεπε το βουρτσάκι της που είναι σιλικόνης. Λάθος μου, γιατί αυτό το βουρτσάκι ανυψώνει τις βλεφαρίδες, τις διαχωρίζει και αποτρέπει τους κόμπους. Η μάσκαρα περιέχει έλαιο από καμέλια και μαύρη ορχιδέα που την κάνουν σούπερ ενυδατική χωρίς όμως να βαραίνουν τις βλεφαρίδες. Πολύ καλή μάσκαρα και θα τη βρεις εδώ
.

Το Vaseline lip therapy Cocoa Butter είναι πλέον κλασικό προϊόν. Σούπερ ενυδατικό βάλσαμο χειλιών κατάλληλο για να μαλακώσει και να προστατεύσει τα χείλη και δοκιμασμένο σε δύσκολες συνθήκες (βλ. πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, έντονη ξηρότητα, αφυδάτωση κτλ). Έχει απίθανη μυρωδιά και παρά το ότι είναι "butter" απορροφάται αμέσως και δεν αφήνει λιπαρότητα. Θα το βρεις εδώ.
Τέλος το Contour Edition της Bourjois είναι ένα μολύβι χειλιών που πλέον εκτελεί και χρέη κραγιόν. Δεν θα πω τίποτα παραπάνω, μόνο ότι έχει το πιο συγκλονιστικό τριανταφυλλί χρώμα! Η απόχρωση είναι η Alerte Rose και δυστυχώς στη φωτογραφία χάνει τη ζωντάνια και ζωηράδα του, όμως πίστεψέ με είναι πολύ πιο φωτεινό! Και φυσικά δεν συζητώ για τη διάρκεια και τη σταθερότητά του. Παραμένει στη θέση του και αναλλοίωτο όσο εσύ τρως και πίνεις! Θα το βρεις εδώ.

Εσύ έχεις κάνει κάποια παραγγελία από το Parfimo.gr; 

Δημοσίευση σχολίου

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes