Review: Bumble & Bumble - make up your dayz

Review: Bumble & Bumble

Όταν ήμουν μικρή είχα όνειρο να γίνω αεροσυνοδός, χορεύτρια, ζωγράφος, αρχιτέκτονας, διαφημίστρια (με αυτή τη σειρά). Τώρα αν με ρωτήσεις θα σου πω ότι θέλω να γίνω "δοκιμαστής προϊόντων μαλλιών". Τι εννοείς δεν υπάρχει αυτή η δουλειά; Κι εμείς εδώ τι κάνουμε; Δοκιμάζουμε και γράφουμε. Σαμπουάν, μάσκες, conditioner, λάδια, ορούς, σπρέυ, ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει από τη βιομηχανία της περιποίησης της τρίχας. Και του skincare και του make up και ό,τι βγάζει η επιστήμη της κοσμετολογίας. Δοκιμάζουμε, χαιρόμαστε, ενθουσιαζόμαστε, απογοητευόμαστε, "την πατάμε", βάζουμε στα "αγαπημένα", βγάζουμε από τα "αγαπημένα", πετάμε, "επενδύουμε", δίνουμε δεύτερες ευκαιρίες. Κάπως έτσι δεν είναι και η ζωή; 



Τη φάση του ενθουσιασμού με μία νέα ανακάλυψη περνάω τώρα. Ένας νέος έρωτας με την πρώτη ματιά. Εχμ.. δοκιμή εννοούσα. Τα Bumble & Bumble. Που η ονομασία και μόνο σε προδιαθέτει θετικά. Το ακούς ή το διαβάζεις και νομίζεις ότι θα βουτηχτείς σε μία μπανιέρα γεμάτη σαπουνάδες και αφρούς και θα μοσχομυρίζεις αιώνια. Η αλήθεια είναι ότι στην μπανιέρα ίσως και να μην βουτηχτείς, αλλά θα μοσχομυρίζεις τουλάχιστον μέχρι το επόμενο λούσιμο (το οποίο όμως θα είναι σε σύντομο διάστημα από το προηγούμενο, ναι;).

Τα είχα βάλει καιρό στο μάτι, λίγο κάποιες διαφημίσεις στο instagram (κάνει και το marketing δουλίτσα όχι αστεία), λίγο κάποιες υπερπροσφορές στο Attica, ε δεν θέλει και πολύ η έρμη η beauty η blogger, υπέκυψε. Τα έβαλα σε δευτερόλεπτα στο καλάθι και περίμενα να μεταμορφώσουν την τρίχα μου, εμένα, και τη ζωή μου. 





Επειδή ήταν η πρώτη φορά που δοκίμαζα προϊόντα Bumble & Bumble, "επένδυσα" σε ένα σετ με κάποια από τα best seller, για να δοκιμάσω όσα περισσότερα μπορούσα στην καλύτερη δυνατή τιμή. Ναι και το σετ ήταν σε υπερπροσφορά!



Bumble & Bumble Hairdresser's Invisible Oil, Heat/UV protective primer

Το πρώτο προϊόν είναι το Hairdresser's invisible oil, heat/UV protective primer. Δεν είμαι απολύτως σίγουρη ότι το έχω χρησιμοποιήσει σωστά, όμως αυτό που θέλω το πετυχαίνει. Είναι ένα primer μαλλιών που το εφαρμόζεις όσο τα μαλλιά είναι νωπά ώστε να τα προστατέψεις από τις υψηλές θερμοκρασίες (εάν τα στεγνώνεις με πιστολάκι, σίδερο κτλ) και από τις ακτίνες του ήλιου (οι οποίες είναι επιβλαβείς και για την τρίχα σου). Επιπλέον μαλακώνει την τρίχα κάνοντας το ξεμπέρδεμα παιχνιδάκι, ελέγχει το φριζάρισμα, κάνει τα μαλλιά λεία και απαλά. Δίνει ένα φρουτένιο άρωμα στα μαλλιά από το μείγμα 6 ελαίων που περιέχει, τα ενυδατώνει σε βάθος χωρίς να τα βαραίνει και είναι βάλσαμο για τα πολύ ξηρά μαλλιά. Εκτός από την εφαρμογή του μετά το λούσιμο και πριν το στέγνωμα, μου αρέσει να το βάζω και όταν τα μαλλιά μου είναι στεγνά αλλά τα νιώθω άγρια και ξηρά και θέλω να τα κάνω λίγο πιο απαλά. 



Bumble & Bumble Repair Blow Dry

Το Bumble & Bumble Repair Blow Dry είναι πλέον το αγαπημένο μου θερμο-προστατευτικό προϊόν μαλλιών! Είναι σε μορφή ορού-κρέμας, προστατεύει την τρίχα από το σπάσιμο, και προσφέρει στα μαλλιά απαλή και λεία όψη διάρκειας έως 3 ημερών. Έχει την πιο γλυκιά φρουτώδη μυρωδιά, την πιο ανάλαφρη υφή (αν και κρεμώδες προϊόν), και προστατεύει απόλυτα την τρίχα από τις υψηλές θερμοκρασίες. Υπερ-τέλειο προϊόν που σίγουρα θα αγοράσω ξανά. Και ξανά. 


Bumble & Bumble, pret-a-powder tres invisible

Τα ξηρά σαμπουάν δεν τα συμπαθώ ιδιαίτερα, αν και για να είμαστε και δίκαιοι είναι πολύ πρακτικά. Το Bumble & Bumble, pret-a-powder tres invisible, dry shampoo, είναι το πρώτο της κατηγορίας αυτής που χρησιμοποίησα, οπότε δεν έχω και μέτρο σύγκρισης. Είναι σε σπρέυ, δεν προκαλεί φαγούρα ή ερεθισμούς, αν και απευθύνεται σε κανονικά προς λιπαρά μαλλιά (και τα δικά μου είναι πολύ ξηρά) δεν έκανε ακόμα πιο ξηρή την τρίχα ή το τριχωτό, έχει ανάλαφρη μυρωδιά, και γενικότερα είναι οκ. Απλά εγώ δεν είμαι φαν της κατηγορίας dry shampoo. 


Bumble & Bumble, Surf Spray

Για το τέλος άφησα το πιο "διάσημο" προϊόν Bumble & Bumble, το Surf Spray! Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, το όνομά του τα λέει όλα! Ένα προϊόν σε μορφή σπρέυ με θαλασσινό νερό που δίνει στα μαλλιά το εφέ του σπασίματος που αποκτούν μετά από μία μέρα στην παραλία κάνοντας surf! Επειδή τα μαλλιά μου είναι πολύ σπαστά έως σγουρά συνηθίζω να τα ισιώνω (ναι είμαι από αυτές που θέλουν το μαλλί που δεν έχουν). Ωστόσο ψεκάζω λίγο από αυτό το σπρέυ κοντά στη ρίζα για να δώσω όγκο και στις άκρες για να κάνω ένα ελαφρύ σπάσιμο. Ναι, αφού τα έχω ισιώσει θέλω να τα κάνω σπαστά. Παράνοια. 

Υ.Γ. Όταν μεγαλώσω εκτός από δοκιμαστής προϊόντων μαλλιών θέλω να γίνω και ευτυχισμένη. 





 

 

Δημοσίευση σχολίου

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes