Empties vol.24: Apivita, Kiehl's, Lush και πολλά ακόμα - make up your dayz

Empties vol.24: Apivita, Kiehl's, Lush και πολλά ακόμα

Τι κοινό έχει το Make up your dayz με τα σχολεία; Παραμένει κλειστό για 3 μήνες (σχεδόν) το καλοκαίρι. Και όπως λέω συνέχεια "Ο Σεπτέμβρης είναι μία μικρή Πρωτοχρονιά" και η καλύτερη εποχή για ανανέωση! Έτσι το Make up your dayz και μαζί του και η Βίλλυ άλλαξαν σπίτι! Η Βίλλυ μετακόμισε και ζει ανάμεσα σε κούτες ψάχνοντας όλη μέρα να βρει τα πράγματά της και το Make up your dayz άλλαξε εμφάνιση και επιτέλους απέκτησε το δικό του domain! Η θεματολογία παραμένει η ίδια, δύσκολα αποχωρίζομαι τις κριτικές για καλλυντικά, αλλάζει όμως η συχνότητα που θα τα λέμε, καθώς τα άρθρα θα είναι εβδομαδιαία! Και φυσικά μία φορά τον μήνα θα τα λέμε και από το Edit your life magazine, αναλύοντας θέματα για τη διατροφή, την άσκηση, την παραγωγικότητα, την έμπνευση και όλα αυτά που κάνουν τη ζωή μας κάπως πιο... εύκολη! Κάνοντας λοιπόν την αγαπημένη μου δραστηριότητα ενώ παράλληλα έχω το ένα μάτι στο Sex and the City που παίζεται αυτή τη στιγμή για 20η ίσως φορά, ενώ το έχω δει 20+1 φορές (ναι το είδα και στο σινεμά από αυτές είμαι), ελπίζω να είναι έτοιμο το άρθρο μέχρι αύριο για να το διαβάσεις με τον Κυριακάτικο καφέ σου. Κι αν δεν το διαβάσεις τότε, μπορείς να του ρίξεις μια ματιά το απόγευμα. Ή τη Δευτέρα. Ή όποτε θέλεις, αλλά να το διαβάσεις τέλος πάντων. Γιατί δίνει πολλές πληροφορίες!

Τόσους μήνες κατανάλωσα πολλά. Εκτός από χρόνο, έμπνευση, υπομονή και φαιά ουσία, κατανάλωσα και καλλυντικά. Μέχρι που βρέθηκα με ένα βουνό από άδειες συσκευασίες. Και τις φωτογράφισα. (Να θυμηθώ να ψάξω τι μπορεί να σημαίνει αυτή η εμμονή να φωτογραφίζω άδειες και χρησιμοποιημένες συσκευασίες καλλυντικών). Και στις παρουσιάζω.

αναλυτικά reviews

αναλυτικά reviews


Θα ξεκινήσω από τα προϊόντα μαλλιών. Το μεγάλο σωληνάριο είναι της Selective, Ammino Keratin μάσκα μαλλιών. Την προμηθεύτηκα από το κομμωτήριο. Η μυρωδιά της είναι ασυναγώνιστη, η υφή της πολύ πλούσια, μία μάσκα μαλλιών που απευθύνεται σε ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Πάρα πολύ καλό προϊόν, κάνει τα μαλλιά απαλά, ευκολοχτένιστα και λεία. Είναι μία βαριά μάσκα μαλλιών και εάν τα μαλλιά σου δεν είναι πολύ ξηρά καλύτερα να μην την προτιμήσεις. 
Το δεύτερο προϊόν είναι της Aussie, Miracle Recharge, Frizz Remedy. Ένα προϊόν μαλλιών σε μορφή σπρέυ που εμποδίζει το φριζάρισμα. Δεν ενθουσιάστηκα από τα αποτελέσματα κατά του φριζαρίσματος, όμως μυρίζει υπέροχα και μαλακώνει την τρίχα. Βέβαια αυτό από μόνο του δεν αρκεί. Όχι, δεν θα το ξαναπροτιμούσα. Εάν θέλεις να διαβάσεις κριτικές για άλλα προϊόντα της Aussie μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ!
Το Plus33 dermocalming soothing treatment της Phytorelax με απογοήτευσε λιγάκι. Είναι μία λοσιόν θεραπείας για την ξηροδερμία στο τριχωτό της κεφαλής. Απλά βάζεις μικρή ποσότητα στα δάχτυλα και κάνεις μασάζ στο κεφάλι. Η αίσθηση που άφηνε ήταν καλή, άφηνε μία δροσιά. Όμως δεν είδα ούτε την ελάχιστη βελτίωση στο θέμα της ξηροδερμίας (που αυτός ήταν ο σκοπός και όχι το κύμα ψύχους που σε κατακλύζει). Στην πραγματικότητα αν και κατανάλωσα περισσότερο από τη μισή συσκευασία, δεν κατάφερα να τελειώσω το προϊόν. 

αναλυτικά reviews για προϊόντα προσώπου



Για το 9 to 5 της Lush σου έχω ξαναμιλήσει εδώ. Απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού και για τα μάτια και για το πρόσωπο, δεν προκαλεί ερεθισμούς, αφαιρεί με την πρώτη εφαρμογή τα πάντα και είναι προϊόν που προτείνω ανεπιφύλακτα. 
Το επόμενο προϊόν είναι ένα νερό micellaire της Uriage. Η εταιρεία μου ήταν εντελώς άγνωστη, το πήρα μόνο επειδή το βρήκα σε υπερ-προσφορά και σε τεράστιο μέγεθος. Τελικά με άφησε πολύ ικανοποιημένη. Δροσερό, απαλό, κατάλληλο και για πρόσωπο και για μάτια, αποτελεσματικό, οικονομικό και η ποσότητα αρκετή για να κρατήσει παραπάνω από μήνα με καθημερινή χρήση. 
Το Micellar Cleansing Water της Dirty Works δεν μου άρεσε καθόλου. Έχει κολλώδη υφή, καθόλου ελαφρύ για νερό καθαρισμού, ήταν κατάλληλο μόνο για το πρόσωπο και όχι για τα μάτια (μου ξέφυγε λίγο το βαμβάκι προς το βλέφαρο και έριξα περισσότερο κλάμα κι από όταν είδα τo "Πράσινο Μίλι") δεν μου άφηνε αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας ενώ μετά την εφαρμογή του έπρεπε αμέσως να πλύνω το πρόσωπο διαφορετικά ένιωθα ότι "κολλάω". Νομίζω ότι δεν ήταν το κατάλληλο προϊόν για το δικό μου δέρμα. Άλλα προϊόντα που δοκίμασα από αυτή την εταιρεία μου άρεσαν πολύ (μπορείς να ρίξεις μία ματιά εδώ)
Το Micellair skin breathe της Nivea ήταν μια ευχάριστη έκπληξη! Πρόκειται για ένα μη λιπαρό gel που αφαιρεί το μακιγιάζ αποτελεσματικά με μία μόνο κίνηση, οξυγονώνει την επιδερμίδα ενώ η σύνθεσή του είναι ενυδατική ώστε να μην την ξηραίνει, να μην την ερεθίζει και να μην νιώθεις αυτό το δυσάρεστο αίσθημα "τραβήγματος". Πολύ καλό προϊόν και σε σούπερ πρακτική συσκευασία ιδανική για ταξίδια.
Για την Retexturing Mask with Rose Clay της Origins δεν έχω λόγια! Μία εξαιρετική μάσκα καθαρισμού προσώπου που δεν χορταίνεις να την χρησιμοποιείς! Μπορείς να διαβάσεις υπερ-αναλυτικό review εδώ
Η Lemon Mask της Skinfood ήταν ένα μέτριο προϊόν. Είναι οκ εάν θέλεις μία αίσθηση χαλάρωσης και ανακούφισης στο κουρασμένο δέρμα σου. Δεν είναι οκ εάν θέλεις λάμψη (που ήταν και ο λόγος για τον οποίο την αγόρασα). Είναι οκ εάν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό. Δεν είναι οκ εάν ποντάρεις εκεί για τη ρουτίνα περιποίησης προσώπου για το Σαββατοκύριακο (ξέρεις, τότε που βάζουμε και μία μάσκα παραπάνω γιατί έχουμε χρόνο).
Το Micro-blur skin perfector της Kiehl's είναι ένα μοναδικά υπέροχο προϊόν. Πρόκειται για μία κρέμα προσώπου που βελτιώνει την υφή και την όψη της επιδερμίδας. Συγκλονιστική. Και στην υφή της και στην εφαρμογή της και στα αποτελέσματά της. Αναλυτικότατο review θα βρεις εδώ, μαζί με ένα ακόμα αγαπημένο προϊόν της Kiehl's!
Τα Bodydrench, nose strips είναι οι κλασικές ταινίες απομάκρυνσης μαύρων στιγμάτων στη μύτη. Αυτά που τα κολλάς στη μύτη, περιμένεις να στεγνώσουν και τα τραβάς και μαζί τους τραβάς και τα μαύρα στίγματα. Τα χρησιμοποιώ συχνά, αν και ξέρω ότι οι περισσότερες γυναίκες ίσως τα αποφεύγουν και πολύ καλά κάνουν, γιατί η συχνή χρήση δημιουργεί προβλήματα. Όμως για μία φορά την εβδομάδα με σώζουν. 
Οι μάσκες της Apivita είναι από τη σειρά Express Beauty Face Mask και η μία περιέχει αγγούρι και η άλλη πρόπολη. Η μία ενυδάτωσης και η άλλη καθαρισμού για λιπαρές επιδερμίδες. Πολύ καλές, αποτελεσματικές, η επιδερμίδα του προσώπου τις λατρεύει κι εγώ το ίδιο! Δε νομίζω ότι χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, όλο και κάπου θα έχεις ακούσει/διαβάσει για αυτές.
Για το τέλος άφησα μία μάσκα προσώπου σε δείγμα που μου έστειλαν από τα Sephora σε μία παραγγελία μου. Είναι της Caolion, pore pack duo, δύο μάσκες που χρησιμοποιούνται η μία μετά την άλλη. Πρόκειται για μία σειρά βαθύ καθαρισμού της επιδερμίδας. Η πρώτη είναι η Purifying steaming pack, μία θερμαντική μάσκα που καθαρίζει σε βάθος τους πόρους, αφαιρεί τα μαύρα στίγματα και απομακρύνει τους ρύπους από την επιδερμίδα. Η δεύτερη είναι η pore original pack η οποία συμβάλει στη σύσφιξη των πόρων και στη λάμψη της επιδερμίδας. Η αίσθηση ήταν πολύ ευχάριστη, και κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την εφαρμογή της. Το δείγμα το είχα για πολύ καιρό στο ντουλάπι μέχρι να αποφασίσω να το χρησιμοποιήσω κι όταν έψαξα να τη βρω ανακάλυψα ότι είχε σταματήσει να κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά. Και πήρα την απόφαση να μην αφήσω ξανά κανένα δείγμα να μαραζώνει στο ντουλάπι μου, για να μην απογοητεύομαι μετά από την έλλειψή του στην αγορά. 

αναλυτικά reviews για προϊόντα σώματος

 H Shea & Macadamia body lotion της Kind Natured έχει μπει ήδη στη λίστα με τα πολύ αγαπημένα προϊόντα σώματος. Την απλώνεις στο σώμα σου και τη νιώθεις σαν μια βελούδινη και ζεστή αγκαλιά. Μυρίζει συγκλονιστικά βούτυρο καριτέ και έλαιο macadamia κι ενώ είναι πολύ πλούσια στη σύστασή της απλώνεται πανεύκολα και απορροφάται πολύ γρήγορα. Το άρωμά της παραμένει για ώρες, το ίδιο και η ενυδάτωση που προσφέρει. Είναι ιδανική για εσένα που έχεις ξηρή επιδερμίδα, και για εσένα που θέλεις μία ιδιαίτερη κρέμα σώματος με άρωμα που διαρκεί ενώ είναι απαλλαγμένη από χημικά και άλλα επικίνδυνα συστατικά. Φανταστική και θα την αγοράσω ξανά σίγουρα!
Για το άρωμα Ritual of Sakura έχω γράψει σε προηγούμενο post (το οποίο μπορείς να βρεις εδώ) και δεν θα συνεχίσω γιατί θα καταντήσω γραφική. Θα σου πω μόνο ότι από τότε που τελείωσε δυσκολεύομαι να βάλω άλλο άρωμα!
Τέλος η κρέμα σώματος των Sephora, pillow battle έχει μία μοναδική μυρωδιά πούδρας και φρεσκάδας και ειδικά εάν την εφαρμόσεις πριν τον ύπνο θα σου δώσει μία αίσθηση χαλάρωσης! Πολύ λεπτή και απαλή υφή, ντελικάτη μυρωδιά, πολύ καλή τιμή, τι άλλο να ζητήσεις από μία κρέμα σώματος;

μακιγιάζ κριτικές

Μία το καλοκαίρι και οι διακοπές όπου αποφεύγω το βαρύ μακιγιάζ, μία ο κορονοϊός και οι μάσκες όπου δεν χρειάζεται και πολύ μακιγιάζ κατέληξα με μόλις δύο άδεις συσκευασίες. 
Το pot που βρίσκεται στα αριστερά δεν είναι προϊόν μακιγιάζ, είναι το πιο άχρηστο-χρήσιμο γκατζετάκι (αν βγάζει νόημα αυτό που λέω) που μαλακώνει τα πετσάκια των νυχιών από την Burt's Bees με εκχύλισμα λεμονιού. Πρόκειται για balm, που το εφαρμόζεις γύρω από τα νύχια και μαλακώνει τα άγρια και ξηρά πετσάκια. Άχρηστο εάν δεν έχεις πετσάκια, σωτήριο εάν πρέπει να τα κόβεις μέρα παρά μέρα.
Το concealer είναι της Wycon, extreme cover concealer. Πολύ καλό προϊόν, φανταστική κάλυψη των μαύρων κύκλων, διαρκεί όλη την ημέρα πραγματικά μου έκανε τρομερά καλή εντύπωση.
Η μάσκαρα είναι η YSL, effet faux cils No 5 σε ένα φανταστικό δαμασκηνο-βουργουνδί χρώμα. Είναι μία από τις 3 πιο αγαπημένες μου high end μάσκαρα. Έχει το πιο ιδιαίτερο και εντυπωσιακό χρώμα ιδανικό για καστανά μάτια, φοβερή διάρκεια, δεν κομπιάζει και δεν ενώνει τις βλεφαρίδες, τις μακραίνει, τις κάνει να φαίνονται πιο πυκνές, πιο ζωηρές, πιο παιχνιδιάρικες, είναι φ α ν τ α σ τ ι κ η!!!

Μου φαίνεται απίστευτο ότι κατάφερα να ολοκληρώσω αυτό το post σε ένα βράδυ. Και πιο απίστευτο που το διάβασες κι εσύ μέχρι το τέλος! Κι αφού έφτασες μέχρι εδώ άσε κι ένα σχόλιο από κάτω με τα προϊόντα που τελείωσες πρόσφατα/τα αγαπημένα σου/τα λιγότερο αγαπημένα σου/πες ένα γεια/πες ότι θέλεις!

Εάν είσαι κι εσύ empties post addicted, μην ξεχάσεις να διαβάσεις κι αυτό!

Δημοσίευση σχολίου

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes