Edit your life magazine feat #workoutyourdayz- Christmas Edition - make up your dayz

Edit your life magazine feat #workoutyourdayz- Christmas Edition

Νομίζω κάτι έχεις καταλάβει. Πλησιάζουν Χριστούγεννα βεβαίως βεβαίως!! Χαρούμενα, μυρωδάτα, φωτεινά Χριστούγεννα! Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καταλάβει πώς πέρασε ένας χρόνος από την τελευταία φορά που έγραφα για Χριστουγεννιάτικα τραπέζια, κιλά γιορτών και χυμούς αποτοξίνωσης! Κι επειδή φέτος έχουμε νέα θέματα να αναλύσουμε, πάρε μια γεύση από τα προηγούμενα, για να κάνεις γιορτές χωρίς το άγχος των κιλών και των θερμίδων!




Εάν είσαι σε διατροφή, εάν προσέχεις το βάρος σου και γενικότερα εάν τα κιλά είναι φλέγον ζήτημα για σένα και μετράς μπουκιές και θερμίδες, τότε υπάρχουν τα μικρά μυστικά για να μην πάρεις κιλά τα Χριστούγεννα που πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις!

Κι επειδή ξέρω ότι είσαι λιχούδα και θέλεις και το γλυκάκι σου αυτές τις μέρες (κι όλες τις υπόλοιπες, ας μην κρυβόμαστε), δες ποια είναι τα 5 + 1 γλυκά με λίγες θερμίδες για τις ημέρες των γιορτών. Έτσι, για να απολαμβάνεις χωρίς ενοχές βρε αδερφέ!

Τώρα αν σκοπεύεις να ξεφύγεις και λίγο στο τραπέζι, γιατί μια ζωή την έχουμε, και γιατί δεν χωράνε μιζέριες Χριστουγεννιάτικα, μην αγχώνεσαι. Εδώ είμαστε για να σου δείξουμε Πώς να χάσεις τα κιλά των γιορτών. Για όλα φροντίζουμε!

Βέβαια καλό είναι να φροντίσεις από πριν. Τι εννοώ; Κάνε τα κουμάντα σου πριν το τραπέζι για να μην δυσανασχετήσεις ούτε εσύ ούτε το τζην σου. Φτιάξε και πιες 2 εύκολα ροφήματα για την ενεργοποίηση του μεταβολισμού. Κι ούτε γάτα, ούτε ζημιά!

Τέλος για να σε προλάβω, κι επειδή είμαι σίγουρη ότι έχεις θέσει ήδη στόχο για το νέο έτος κάτι σχετικό με καλή διατροφή και άσκηση, σου έχω και εδώ σχετικό άρθρο! Δες λοιπόν ποια είναι τα 5 λάθη που κάνεις στη διατροφή σου τον Ιανουάριο και δεν πετυχαίνεις τον στόχο σου! Γιατί τον φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν!

Μείνε συντονισμένη στο site του Edit your life magazine γιατί έρχονται νέα σπαρταριστά άρθρα διατροφής με το νέο έτος, προγράμματα και challenges που θα τα κάνουμε μαζί βήμα βήμα!

Μέχρι τότε να περάσεις όμορφες γιορτές κυρίως χωρίς διατροφικές στερήσεις! 

Δημοσίευση σχολίου

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes