Fresh line- fresh bar review - make up your dayz

Fresh line- fresh bar review

Ήρθε η ώρα να γράψω για μία από τις αγαπημένες μου εταιρείες καλλυντικών. Είναι ελληνική. Έχει "φτιαχτά" σπιτικά (όσο γίνεται) καλλυντικά. Είναι καινοτόμα και ευφάνταστη. Είναι η Fresh Line.





 

Τη Fresh Line τη γνώρισα πρώτη φορά πριν από άπειρα χρόνια, ήμουν ακόμα μαθήτρια και τρελαινόμουν για κρέμες σώματος που μυρίζουν βανίλια και lip balms που μυρίζουν σοκολάτα. Τρελαινόμουν για αυτά γιατί μόνο αυτά μπορούσα να βάλω, το make up μου επετράπη μετά από μερικά χρόνια. Θυμάμαι τότε διάλεγες κρέμα χεριών από κάτι τεράστια μπολ με κρέμες που έμοιαζαν με φρέσκια πουτίγκα και στην έβαζαν σε πλαστικό κεσεδάκι και κολλούσαν κι ένα αυτοκόλλητο από πάνω που έγραφε την ημερομηνία παραγωγής, την ημερομηνία λήξης και τα συστατικά. Ακόμα έτσι είναι. Θυμάμαι επίσης για πρώτη φορά είχα πάρει ένα σαμπουάν σε μορφή σαπουνιού που τα περισσότερα κορίτσια είχαν ξετρελαθεί, καθώς μας υποσχόταν ότι θα αποκτήσουμε με φυσικό τρόπο ξανθές ανταύγειες. Ήταν τότε, πολλά χρόνια πριν, που ήμασταν μικρές και δεν πηγαίναμε κομμωτήριο. Τότε που όλα ήταν μαγικά ή τουλάχιστον έτσι πιστεύαμε. Και ψωνίζαμε όλες από τα Fresh Line και τα Body Shop γιατί μας ξετρέλαιναν οι μυρωδιές και γιατί μας άφηναν οι μαμάδες μας, αφού δεν περιείχαν χημικά στα προϊόντα τους ή τουλάχιστον ήταν πολύ πιο περιορισμένα.

Από τα Fresh Line ακόμα ψωνίζω. Έχουν αλλάξει οι ανάγκες μου, έχουν αλλάξει και οι προτιμήσεις μου, το σαμπουάν-μπαρα δεν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μου και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να πεταχτούν ξανθές ανταύγειες στα μαλλιά μου. Όμως η κρέμα με άρωμα βανίλια ακόμα είναι η αγαπημένη μου. Και μαζί με αυτή έχουν προστεθεί κάποιες ακόμα μυρωδιές.


Όπως βλέπεις εξακολουθώ κι επιλέγω κρέμες σώματος από το "fresh bar". Μπορείς να επιλέξεις τη συσκευασία που θέλεις, εγώ προτιμώ τα 100ml για να δοκιμάζω πολλές διαφορετικές μυρωδιές και να μη βαριέμαι. Αν και πάντα επιστρέφω στις ίδιες αγαπημένες.
Το πρώτο είναι το Honey & Royal Jelly, και μυρίζει πραγματικό πλούσιο μέλι. Είναι λεπτόρρευστο, απορροφάται γρήγορα και αφήνει την επιδερμίδα μεταξένια, αφού περιέχει βιταμίνη B5.
Την ίδια αίσθηση αφήνει και το Chocolate, που έχει μυρωδιά σοκολάτας, και είναι τόσο γλυκό που θέλεις να το φας! Επιπλέον το άρωμά του διαρκεί πολλές ώρες.
Το Pistachio & Almond είναι μία ακόμα αγαπημένη μυρωδιά, το φιστίκι με το αμύγδαλο συνδυάζονται μοναδικά! Περιέχει και έλαιο αβοκάντο που είναι σούπερ ενυδατικό, οπότε εάν έχεις πολύ ξηρή επιδερμίδα αυτό είναι ιδανικό για σένα!
Μία ακόμα κρέμα σώματος που έχει προστεθεί στη λίστα με τα αγαπημένα μου αλλά δεν πρόλαβε να φωτογραφηθεί γιατί καταναλώθηκε άμεσα, είναι η Aegean Sea Breeze. Συνήθως την επιλέγω τους καλοκαιρινούς μήνες. Το άρωμά της δεν είναι τόσο γλυκό, όσο δροσερό, "καθαρό" και φρέσκο. Δεν θα μπορούσαν να δώσουν καλύτερο τίτλο, βάζεις την κρέμα και νιώθεις ότι μόλις έχεις κάνει βουτιά στα Κουφονήσια. Την αποφεύγω το χειμώνα γιατί με πιάνει νοσταλγία. Για το καλοκαίρι και τα Κουφονήσια.


Τα Body Water νομίζω τα έκαναν γνωστά τα Fresh Line και διόρθωσέ με αν κάνω λάθος. Είναι αυτό το αρωματισμένο νερό που το ψεκάζεις πάνω σου παντού, ακόμα και στο πρόσωπο, είναι δροσερό και ελαφρά αρωματισμένο και σου δίνει αυτή την αίσθηση δροσιάς. Δεν διαρκεί πολλές ώρες, άλλωστε δεν είναι άρωμα. Είναι απλά ένα φρεσκάρισμα. Και ότι καλύτερο για το καλοκαίρι. Μπορείς να ψεκαστείς εσύ, μπορείς να ψεκάσεις και το μαξιλάρι σου εάν έχεις επιλέξει ένα πιο "ήσυχο" άρωμα. Το συγκεκριμένο (πολύ αγαπημένο μου) είναι το Fig & Green Tea, το οποίο όπως μπορείς να καταλάβεις μυρίζει σύκο. Γλυκό και διαφορετικό.

Υ.Γ. Πόσο ανακουφιστικό να βλέπεις ότι κάτι μένει σταθερό στη ζωή σου. Κι ας είναι και μια κρέμα σώματος.



2 σχόλια :

  1. Τέλεια! Απίθανοι συνδυασμοί αρωμάτων! Θέλω να δοκιμάσω το body water με άρωμα σύκο.. μου κέντρισε το ενδιαφέρον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ όμορφο! Γλυκό και δροσερό ταυτόχρονα! Ό,τι πρέπει για καλοκαίρι βέβαια! :)

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes