Empties vol.18: Hei Poa, Lancaster, Nyx, Mario Badescu και πολλά ακόμα - make up your dayz

Empties vol.18: Hei Poa, Lancaster, Nyx, Mario Badescu και πολλά ακόμα

Σε πολλούς δεν αρέσουν τα άρθρα με "empties" γιατί τα θεωρούν σκουπίδια. Και είναι εδώ που τα λέμε. Όμως πότε έχεις πιο ολοκληρωμένη άποψη για ένα προϊόν εάν όχι όταν το έχεις καταναλώσει μέχρι την τελευταία σταγόνα; Ε; Γι' αυτό λοιπόν τα "empties" θα εξακολουθήσω να τα θεωρώ τα πιο αξιόπιστα άρθρα. Και να τα γράφω. Και να φωτογραφίζω άδειες, καμιά φορά ταλαιπωρημένες συσκευασίες που έχουν σχεδόν σβηστεί οι ετικέτες τους.

Empties post kritiki






Σε αυτό το post θα βρεις πολλά προϊόντα που είναι κυρίως "καλοκαιρινά". Γιατί οι άδειες συσκευασίες είναι των περασμένων μηνών, αυτών που δεν έγραφα και πολύ, οπότε ετοιμάσου να δεις αγαπημένα προϊόντα των πιο θερμών μηνών. Κι αν θες ετοίμασε και μια wishlist για την επόμενη σεζόν. Εγώ την έχω ήδη έτοιμη από την προηγούμενη!


Θα ξεκινήσω με ένα προϊόν που βλέπεις στην πρώτη φωτογραφία αλλά δεν θα δεις παρακάτω. Είναι το άρωμα της Hei Poa, Tiara and Pitaya, exotic sensuality. Το αγόρασα, πρόλαβα να το βάλω μία φορά και μου έσπασε το μπουκάλι. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Το άρωμα συγκλονιστικό, δεν κράτησε πολλές ώρες, ωστόσο είναι ότι πρέπει για καλοκαίρι. Μου θύμιζε ηλιοβασίλεμα σε νησί, μετά από πολλές ώρες στη θάλασσα. Δε βρίσκω άλλο τρόπο να το περιγράψω. Μόλις το πετύχεις κάπου μύρισέ το και θα καταλάβεις!


Στο skincare βλέπεις προϊόντα που ίσως έχεις ξαναδεί (πολλές φορές). Κι αυτό συμβαίνει γιατί στην περιποίηση προσώπου εάν έχεις καταλήξει σε κάποιο προϊόν που σε βολεύει, δύσκολα θα πειραματιστείς με κάποιο νέο και τελείως άγνωστο σε εσένα.
Το νερό καθαρισμού/ντεμακιγιάζ της Bioderma, Sensibio H2O είναι σταθερή αξία κι όπως βλέπεις οι συσκευασίες καταναλώνονται δύο-δύο. Ίσως από τα καλύτερα (αν όχι το καλύτερο) προϊόντα της κατηγορίας του. Συσκευασία χορταστική, που όμως αν βάφεσαι καθημερινά τελειώνει πολύ γρήγορα, τιμή μέτρια αν το πετύχεις σε online φαρμακείο με έκπτωση καλώς, και αποτελεσματικό όσο κανένα άλλο. Εκτός το ότι αφαιρεί το μακιγιάζ τέλεια χωρίς να αφήνει υπολείμματα, προσφέρει και μια αίσθηση δροσιάς στο πρόσωπο που δεν είναι απαραίτητο να το πλύνεις με σαπούνι καθαρισμού. Πολύ πολύ καλό.
Το MicellAIR skin breathe της Nivea είναι ένα εξίσου καλό προϊόν. Πρόκειται επίσης για νερό καθαρισμού/ντεμακιγιάζ, πολύ πιο οικονομικό από το προηγούμενο, ειδικά αν το πετύχεις σε προσφορά μπορεί με 4 ευρώ περίπου (ή και λιγότερο) να αγοράσεις 2 συσκευασίες. Αφαιρεί μακιγιάζ και καθαρίζει το πρόσωπο πολύ αποτελεσματικά και γενικότερα δεν βρίσκω κάτι αρνητικό να αναφέρω. Είναι ήδη στη λίστα με τα αγαπημένα μου προϊόντα που αγοράζω ξανά και ξανά και εάν σκεφτείς τη σχέση ποιότητας-τιμής είναι σίγουρα value for money.
H λοσιόν καθαρισμού της Olay 2 in 1 cleanser and toner δεν ήταν από τα αγαπημένα μου προϊόντα τελικά. Είναι η δεύτερη συσκευασία που χρησιμοποίησα κι ενώ η πρώτη μου φάνηκε απλά οκ η δεύτερη με κούρασε. Δεν είχε ιδιαίτερα ανάλαφρη σύνθεση, καμιά φορά την ένιωθα βαριά στο πρόσωπό μου, κι ενώ το βαμβάκι φαινόταν καθαρό μετά από την εφαρμογή, το πρόσωπό μου δεν είχε καθαρίσει εντελώς. Δεν θα την αγόραζα ξανά.
Το scrub προσώπου της Nip + Fb, glycolic scrub Fix ήταν ένα εξαιρετικό προϊόν που όμως νομίζω δεν κυκλοφορεί πια, τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να το βρω στο κατάστημα που το προμηθευόμουν. Το είχα πάρα πολύ καιρό γιατί απλά δεν τελείωνε. Βέβαια μιλάμε για scrub, οπότε η χρήση του ήταν πολύ πιο αραιή. Ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα, πολύ ευχάριστο άρωμα, οι κόκκοι ούτε πολύ μικροί ούτε πολύ μεγάλοι, από τα καλύτερα scrub που έχω δοκιμάσει. Προς το παρόν είμαι σε αναζήτηση νέου προϊόντος οπότε αν έχετε κάποια πρόταση είναι καλοδεχούμενη!
Το ντεμακιγιάζ ματιών της Nivea ήταν απλά οκ. Μικρή συσκευασία που αρχικά μου φάνηκε πρακτική για ταξίδια, όμως τελικά δεν ήταν και τόσο αφού αφαιρεί το μακιγιάζ μόνο από την περιοχή των ματιών, ενώ για το υπόλοιπο πρόσωπο είναι λιγάκι λιπαρό. Οπότε για το ντεμακιγιάζ σου πρέπει να το χρησιμοποιήσεις συνδυαστικά. Ωστόσο ήταν ικανοποιητικό για τα μάτια, δεν προκαλούσε ερεθισμούς, χρειαζόταν όμως πολλές επαναλήψεις για να αφαιρέσει τη μάσκαρα. Μάλλον ούτε αυτό θα το αγόραζα ξανά.
Τέλος η λοσιόν καθαρισμού της Philab, cleanse nourishing and firming tonic lotion (που βλέπεις στο πάνω μέρος της φωτογραφίας), είναι συγκλονιστική. Μία λοσιόν που είναι και ενυδατική παράλληλα και δεν την εφαρμόζεις με το βαμβάκι, όπως όλες τις υπόλοιπες, αλλά με το χέρι. Μάλιστα έχει και ιδιαίτερη συσκευασία γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο. Βάζεις μερικές σταγόνες στο χέρι σου και τις απλώνεις στο πρόσωπο. Μετά δεν ξεπλένεις, το αφήνεις έτσι. Έχει απίστευτο άρωμα, κάτι σαν πορτοκάλι με μανταρίνι, τρομερή αίσθηση στο δέρμα και γενικώς όλη η εμπειρία που σου προσφέρει είναι μια αίσθηση πολυτέλειας. Επιπλέον δεν χρειαζόταν να βάλω ενυδατική μετά στο πρόσωπό μου. Το άφηνα με τη λοσιόν. 


Το serum της Lancaster, cellular elixir 365, DNA action complex είναι ίσως ότι καλύτερο έχω βάλει στο πρόσωπό μου. Καταρχάς αντικατέστησα την ενυδατική προσώπου με αυτό. Και πριν πέσετε να με φάτε να πω ότι στο πρόσωπό μας βάζουμε ότι έχει ανάγκη. Και αυτό το σέρουμ καλύπτει όλες τις ανάγκες! Λεπτόρρευστο, ελαφρύ, σούπερ ενυδατικό χωρίς όμως να κολλάει, ωραία αντλία που βγάζει ακριβώς την ποσότητα που χρειάζεσαι, ενυδάτωση 24ωρη, τι άλλο να ζητήσω; Ίσως χαμηλότερη τιμή. Υπερφανταστικό προϊόν που το συνιστώ. Στις εκπτώσεις όμως.
Την hyaluronic eye cream του Mario Badescu την δοκίμασα πρώτη φορά πριν από 5 χρόνια (δες εδώ). Και τότε μου άρεσε πολύ. Τώρα όμως όχι και τόσο. Τη νιώθω πολύ βαριά για το δέρμα μου, έκανε ώρα να απορροφηθεί και γενικώς δεν μου άφησε τις ίδιες καλές εντυπώσεις. Λογικό βέβαια, τόσα χρόνια έχουν περάσει από την πρώτη δοκιμή. Μεγαλώνουμε και αλλάζουμε και μαζί με εμάς αλλάζουν και οι ανάγκες της επιδερμίδας. Κλισέ αλλά αληθινό.
Το προϊόν όμως που είναι σταθερά κατάλληλο για κάθε επιδερμίδα κάθε ηλικίας είναι το drying lotion του Mario Badescu. Το εφαρμόζεις τοπικά με μία μπατονέτα στο σημείο που έχει πρόβλημα (δηλαδή σπυράκι ή κοκκινίλα). Κοιμάσαι και το επόμενο πρωί αν δεν έχει υποχωρήσει έχει τουλάχιστον βελτιωθεί αισθητά! Ένα προϊόν που μου είχε λύσει τα χέρια. Θα το ξαναπάρω σίγουρα. Για να κοιμάμαι ήσυχη. Εδώ μπορείς να δεις και το αναλυτικό αφιέρωμα. Ναι το έχω από το 2015 και φέτος μου τελείωσε.
Το κονσίλερ της Nyx, HD studio photogenic concealer correcteur δεν θα έλεγα ότι είναι από τα καλύτερα κονσίλερ που κυκλοφορούν στην αγορά αλλά ούτε και το πιο δυνατό προϊόν της εταιρείας Nyx. Η οποία σε γενικές γραμμές έχει φοβερά προϊόντα σε πάρα πολύ καλές τιμές. Η κάλυψή του μέτρια όπως επίσης και η διάρκειά του. Τελείωσε πολύ γρήγορα, ίσως επειδή είναι λεπτόρρευστο και δεν μπορούσα να υπολογίσω την ποσότητα. Επίσης πήρα μάλλον λάθος απόχρωση, γιατί έβλεπα ένα "μπάλωμα" κάτω από τα μάτια. Σίγουρα θα δοκιμάσω κάποιο άλλο κονσίλερ από το συγκεκριμένο brand, αυτό όμως όχι ξανά.


Τα υγρά αντισηπτικά χεριών υπάρχουν πάντα και παντού. Δεν θα σου πω πιο είναι πιο αποτελεσματικό, ίδια μου φαίνονται και για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω καν γιατί τα κράτησα και τα φωτογράφισα κιόλας. Από αυτά τα δύο όμως, το Dettol και το Beauty Formulas cleansing hand gel θα ψηφίσω το Dettol, γιατί έχει και μια ιστορία πίσω από την κατηγορία "αντισηπτικό". Το ξέρουμε και το εμπιστευόμαστε.
Το ξηρό λάδι της Hei Poa, ode a l'audace, είναι βανίλια και monoi. Μυρίζει κάτι γλυκό και ζεστό, αλλά παράλληλα χαρούμενο. Απορροφάται αμέσως, οπότε εάν σε τρομάζει και μόνο η λέξη "λάδι" ήρθε η ώρα να το ξεπεράσεις. Αφήνει το δέρμα απίστευτα απαλό, αρωματισμένο για ώρες, και με ένα μικρό τσικ λάμψης. Αγαπημένα τα ξηρά λάδια της Hei Poa και κάθε χρόνο βγάζουν και νέα αρώματα! Σίγουρα θα βρεις ένα να σου ταιριάζει!
Το body lotion της Fresh Line είναι το pistachio & almond, για το οποίο δεν θα πω περισσότερα, τα είπαμε όλα σε προηγούμενο post!
Όπως ούτε για το αποσμητικό της Dove, go fresh, pear and aloe vera θα αναφερθώ εκτενέστερα. Είναι το μόνο αποσμητικό που θα βλέπεις στα post μου γιατί είναι το πιο αγαπημένο από όλες τις απόψεις. Κάνε κλικ σε οποιοδήποτε empties post θέλεις και θα το βρεις πάλι να φιγουράρει.
Τέλος η κρέμα σώματος του Body Shop, hawaiian kukui είναι μία πολύ πλούσια κρέμα σώματος, σαν body butter θα έλεγα ότι μοιάζει, με πολύ όμορφο άρωμα, όμως πολύ παχιά που απλώνεται δύσκολα. Προτίμησα τη μικρή συσκευασία για να τη δοκιμάσω και μάλλον δεν θα πάρω τη μεγάλη. Καλή αλλά για λίγο. Χρειάζεσαι μικρή ποσότητα, πρέπει να τη "δουλέψεις" για να απλωθεί ομοιόμορφα, όμως η μυρωδιά της κρατάει πολλές ώρες και αφήνει το σώμα ενυδατωμένο. Τους χειμερινούς μήνες. Γιατί τους καλοκαιρινούς τη νιώθεις πολύ λιπαρή.


Η μάσκα μαλλιών της Pantene, intensive mask για τέλειες μπούκλες ήταν πραγματικά πολύ καλή. Με όμορφο δροσερό άρωμα, αυτό που χαρακτηρίζει την Pantene. Είναι μάσκα-εξπρες, καθώς χρειάζεται να την αφήσεις μόλις 2 λεπτά στα μαλλιά και μετά ξεπλένεις. Δεν θα πω ότι έδινε άλλο σχήμα στις μπούκλες των μαλλιών, άλλωστε ας είμαστε ρεαλιστές καμία μάσκα δεν μπορεί να το κάνει, όμως ήταν πολύ ενυδατική, βοηθούσε με το φριζάρισμα, και έκανε τα μαλλιά πιο ευκολοχτένιστα. Συνολικά ήταν μία πολύ καλή μάσκα μαλλιών, ειδικά για πολύ ξηρά μαλλιά.
Η μάσκα της Orzene για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά προσφέρει αναδόμηση και προστασία και τα κάνει πιο λαμπερά. Από τις πιο αγαπημένες μου μάσκες, που πολύ συχνά επιστρέφω σε αυτήν (αφού δοκιμάσω κάποια άλλη στο ενδιάμεσο). Είναι λιγάκι πιο βαριά, όμως αν τα μαλλιά σου είναι πολύ ξηρά το χρειάζεσαι. Πολύ ωραίο άρωμα, πολύ πλούσια μάσκα, πολύ καλό προϊόν.
Το Schwarzkopf gliss, 6 miracles oil essence είναι ίσως το αγαπημένο μου λάδι μαλλιών. Το εφαρμόζω στα μαλλιά μετά το λούσιμο, πριν τα ξεμπερδέψω και κάνει τη μάχη μου με τη βούρτσα παιχνίδι. Το ανακατεύω καμιά φορά και με τη μάσκα μαλλιών όταν θέλω μία δόση λάμψης στα μαλλιά μου. Αλλά κι όταν δεν στρώνει η μπούκλα, σε στεγνά μαλλιά, για να τη τιθασεύσω. Γενικώς χρησιμοποιείται πάντα. Περιέχει 6 έλαια και δεν ξέρω σε ποιο από αυτά οφείλεται αυτό το συγκλονιστικό άρωμα που έχει. Α! Ξέχασα! Το βάζω στα μαλλιά καμιά φορά έτσι, χωρίς λόγο, γιατί απλά μυρίζει όμορφα!

Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα; Ποια είναι η γνώμη σου;

Δημοσίευση σχολίου

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes