Attica Beauty: Smashbox, Urban Decay, Hei Poa, Embryolisse - make up your dayz

Attica Beauty: Smashbox, Urban Decay, Hei Poa, Embryolisse

Το παρακάτω post είναι ένα γιαλαντζί unboxing, αλλά αυθεντικό και τίμιο haul. Δεν είναι μία αγορά, αλλά δύο συμπυκνωμένες σε μία ανάρτηση. Έτσι, για να είναι πιο γεμάτη και χορταστική. Θα έλεγα ότι είναι και mini review, αφού έχω δοκιμάσει τα περισσότερα από αυτά, είτε αφού τα φωτογάφισα τα χρησιμοποίησα είτε είναι δοκιμασμένα προϊόντα από το παρελθόν. Γιατί και το Attica μας κακομαθαίνει με τις εκπτώσεις που κάνει. Τώρα ποια λογική γυναίκα μπορεί να αντισταθεί σε Εκπτώσεις έως -60% σε επιλεγμένα προϊόντα ομορφιάς!






Ok, δε γίνεται να μη σχολιάσω την καρτούλα που συνοδεύει το πακέτο με το slogan "Beauty is always in fashion!". Ποια δεν θέλει να είναι in fashion δηλαδή? Οι περισσότερες αγορές (σχεδόν όλες, εκτός από την παλέτα που θα δεις στο τέλος και ένα body scrub) πραγματοποιήθηκαν την Black Friday, αυτή τη μαύρη μέρα που έπεσα θύμα του marketing και του καταναλωτισμού μου. Πόσες αντιστάσεις να φέρουμε πια σε αυτή τη ζωή? 


H Hei Poa για μένα είναι εγγύηση στην περιποίηση σώματος. Έχει τα πιο τέλεια ξηρά λάδια σώματος με τις πιο απίθανες μυρωδιές. Αποφάσισα να δοκιμάσω και το body scrub της λοιπόν. Τις επόμενες μέρες, γιατί προς το παρόν δεν το έχω ανοίξει. Είναι από αυτές τις ψυχαναγκαστικές υποσχέσεις που δίνεις στον εαυτό σου ότι δεν θα ανοίξεις μια συσκευασία εάν δεν έχεις τελειώσει την προηγούμενη. 
Το δεύτερο προϊόν είναι το Creme Exfoliante της Embryolisse. Πρώτη φορά δοκιμάζω αυτό το brand και οι πρώτες εντυπώσεις είναι οι καλύτερες. Ίσως από τα πιο καλά scrub προσώπου που έχω χρησιμοποιήσει, αναλυτικό review όμως θα διαβάσεις σε επόμενο post. Είπαμε αυτό είναι γιαλαντζί-unboxing-τίμιο-haul.


Οι προσφορές είναι για να τις εκμεταλλεύεσαι αγοράζοντας high end μάσκαρα. Για την Hypnose Drama της Lancome δεν θα πω τίποτα, πέρνα μια βόλτα σε παλιότερα posts (ας πούμε εδώ), και θα καταλάβεις για τι μιλάμε. Εάν δεν την έχεις ήδη δοκιμάσει, πράγμα που θεωρώ απίθανο. 
Από την άλλη προϊόν της Smashbox πρώτη φορά δοκιμάζω. Αρχικά να πω ότι με εντυπωσίασε η συσκευασία. Πάνω στα κουτιά τους έχουν διάφορα quotes πολύ πιασάρικα θα έλεγα. Όπως για παράδειγμα αυτό το lash primer, γράφει "Created. Tested. Photographed." Γιατί το primer των βλεφαρίδων μου θέλω να είναι και tested και photographed. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα για να έχω και δική μου άποψη, προς το παρόν χρησιμοποιώ το lash primer της MAC
Μία νέα μάσκαρα που δοκίμασα, εντυπωσιάστηκα και χρησιμοποιώ είναι η Monsieur Big της Lancome. Μπορώ πλέον να πω με κάθε βεβαιότητα ότι η Lancome είναι μάστερ στις μάσκαρα. Έχει όντως 24ωρη διάρκεια όπως διαφημίζει και στη συσκευασία, κάνει τις βλεφαρίδες πραγματικά τεράστιες, δίνει αυτό το πολυπόθητο βλέμμα που μαγνητίζει και overall είναι εξαιρετικό προϊόν. Ένα ακόμα συν το βουρτσάκι που δεν είναι σιλικόνης. 

   

Και για να επιστρέψουμε στα Smashbox και τις τέλειες συσκευασίες τους, δες και αυτό το μολύβι ματιών. Δεν είναι ένα κοινό μολύβι ματιών. Είναι gel liner. Που σημαίνει ότι είναι μαλακό, απλώνεται πανεύκολα και το βασικότερο... "Yep! It's still on." όπως γράφει και η συσκευασία. Και το επιβεβαιώνω. Το βάζω το πρωί κι όταν ξεβάφομαι το βράδυ αυτό είναι ακόμα στη θέση του. Δεν έχει εξαφανιστεί, δεν έχει "τρέξει", είναι εκεί που το άφησες όπως το άφησες. Περιμένουμε από τη Smashbox να βγάλουν και άντρες. Ξέχασα! Η απόχρωση είναι η brewed (ζεστό σκούρο καφέ).
Η Urban Decay είναι από τα αγαπημένα μου brands που όμως θεωρώ πολύ ακριβά, εκτός κι αν τα πετύχω σε κάποια μεγάλη έκπτωση. Ωστόσο είναι καταπληκτικά. Σίγουρα θα έχεις πάρει ή τουλάχιστον θα έχεις ακούσει για τις περίφημες παλέτες Naked με τις πιο τέλειες nude ή γήινες ή όπως θέλεις πες το αποχρώσεις σκιών. Έχουν εξαιρετική υφή, απόδοση και διάρκεια, οπότε είναι μια αγορά που δεν θα μετανιώσεις. Ακόμα και οι πιο έντονες και "δύσκολες" αποχρώσεις όπως αυτή η "κάπως ροδακινί- κάπως πορτοκαλί" σκιά που ονομάζεται spike και που όταν τη βάλεις θα δεις ότι δεν είναι τόσο έντονη και κιτς όσο μπορεί να φαίνεται, και ειδικά αν τη συνδυάσεις με μια πιο σκούρα καφέ σκιά και με λίγο glitter έχεις ένα από τα καλύτερα γιορτινά μακιγιάζ! 



Εκτός από παλέτες σκιών η Urban Decay εννοείται ότι έχει και παλέτες με highlighter. Τα οποία highlighter έχω χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής σαν σκιές. Μόνο εγώ θεωρώ υπερβολή να βάλω highlighter στις 7 το πρωί πριν φύγω για δουλειά? Και μέσα στο καταχείμωνο? Ίσως τα Χριστούγεννα βρει την ταυτότητά της αυτή η ονειρεμένη παλέτα, που είναι εξαιρετική, ανεξάρτητα από την χρήση που της κάνω εγώ. Πάλι ξέχασα να σου πω ότι είναι η παλέτα Afterglow και περιέχει τα highlighters Bliss, Peroxide, NSFW, Side Piece.

Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω? Θα ήθελες εκτενέστερο review για κάποιο από αυτά?

Δημοσίευση σχολίου

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes