Forever 21 Beauty tools Haul - make up your dayz

Forever 21 Beauty tools Haul

Η αλήθεια είναι ότι τα "εργαλεία" ομορφιάς ποτέ δεν είναι αρκετά. Άσε που τα περισσότερα είναι αναλώσιμα. Ποια έκανε μακιγιάζ με μόλις ένα πινέλο; Ποια δεν χρειάζεται ένα γενναίο stock σε make up sponges ώστε να μην ξεμείνει σε μια δύσκολη στιγμή; Ποια έχει μόνο ένα νεσεσέρ; Και ποια δεν τρελαίνεται με όλα αυτά τα μπιουτο-γκατζετάκια που κάνουν τη ζωή της μπιούτι γκουρού πιο εύκολη και κάθε γωνιά του σπιτιού και κυρίως του μπάνιου γεμάτη μικροπραγματάκια;

Forever 21 beauty tools




Forever 21 beauty tools



Μία βόλτα από τα Forever 21 θα σε πείσει. Γιατί θα βρεις όλα αυτά τα μικρά χαριτωμένα σύνεργα ομορφιάς, μακιγιάζ, μπάνιου, ταξιδιού και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Πράγματα που είτε χρειάζεσαι είτε νομίζεις ότι δεν χρειάζεσαι.

Forever 21 beauty tools

 Αρχικά θα βρεις εκατοντάδες πακετάκια με make up sponges και πινέλα. Σε κάθε σχήμα, μέγεθος, χρώμα και με διαφορετικές ποιότητες. Γιατί άλλο το σφουγγαράκι του foundation, άλλο της πούδρας, άλλο του κονσίλερ. Οι τιμές ξεκινάνε από 3,95 euros , πολύ χαμηλή τιμή εάν σκεφτείς ότι η κάθε συσκευασία έχει πολλά σφουγγαράκια και είναι για περισσότερες από μία χρήσεις. Οπότε μπορείς να δοκιμάσεις πολλά και να πειραματιστείς!
Αυτό που με ενθουσίασε περισσότερο είναι τα eye shadow shields, μία εφεύρεση θαύμα για το μακιγιάζ! Θέλεις να κάνεις smokey eyes αλλά πέφτει η μαύρη σκιά κάτω από τα βλέφαρα και σου καταστρέφει όλο το μακιγιάζ; Θέλεις να βάλεις glitter στα μάτια, αλλά πάντα πέφτει ποσότητα στα ζυγωματικά και καταλήγεις να μοιάζεις με πυγολαμπίδα; Βάζεις αυτά τα αριστουργήματα κάτω από τα μάτια βάφεσαι με την ησυχία σου και την άνεσή σου και μόλις ολοκληρώσεις το μακιγιάζ τα βγάζεις! Κι ούτε γάτα ούτε ζημιά! Ουσιαστικά πρόκειται για αυτοκόλλητες ταινίες των οποίων η μία όψη είναι υφασμάτινη. Οπότε όποιο προϊόν μακιγιάζ για τα μάτια χρησιμοποιείς και είναι σε μορφή σκόνης πέφτει πάνω σε αυτά τα patches και εγκλωβίζεται εκεί. Έτσι ξεχνάς τις μουτζούρες, ξεχνάς και τις στάμπες.

Forever 21 beauty tools

Τα Travel set είναι ένα ακόμα προϊόν που θα σου λύσει τα χέρια. Πρόκειται για μπουκαλάκια και βαζάκια από πλαστικό σε διάφορα μεγέθη που είναι ιδανικά για ταξίδια. Είτε ταξιδεύεις με αεροπλάνο όπου υπάρχει συγκεκριμένο όριο στη μεταφορά υγρών είτε θέλεις απλά να φύγεις για weekend και να μην κουβαλάς μαζί σου ολόκληρη τη δίλιτρη μάσκα μαλλιών, είτε απλά θέλεις να έχεις στην τσάντα σου μία μικρή ποσότητα από την αγαπημένη σου κρέμα χεριών, αυτά τα σετ θα σου λύσουν τα χέρια! Στα συν ότι περιέχουν μπουκαλάκι με βαποριζατέρ, οπότε μπορείς να βάλεις και προϊόντα που ψεκάζοντα, όπως νερό προσώπου.

Forever 21 beauty tools

Forever 21 beauty tools

Τα beauty gadgets δεν αφορούν μόνο την εφαρμογή του μακιγιάζ. Αφορούν κι ένα σωρό άλλα μικροπραγματάκια που βρίσκονται πίσω από το μακιγιάζ και την περιποίηση. Όπως για παράδειγμα το πλύσιμο των πινέλων. Το πράσινο προϊόν που βρίσκεται στα αριστερά της φωτογραφίας είναι για αυτό το σκοπό. Βάζεις μικρή ποσότητα από υγρό ήπιο σαπούνι, βρέχεις το πινέλο σου και το τρίβεις πάνω σε αυτό το προϊόν. Έτσι καθαρίζεται πιο αποτελεσματικά, αφού η επιφάνειά του έχει κουκίδες και ραβδώσεις ώστε να εισχωρεί το σαπούνι ανάμεσα στις τρίχες των πινέλων. Κι αφού τα πλύνεις τα τοποθετείς στις εσοχές του προϊόντος που βλέπεις στο κάτω μέρος της φωτογραφίας. Αυτό έχει βεντούζες στο πίσω μέρος, οπότε το κολλάς στο πλακάκι που έχει ο τοίχος του μπάνιου και αφήνεις τα πινέλα σου να στεγνώσουν! Εφόσον δεν ακουμπούν σε κάποια επιφάνεια και ουσιαστικά είναι "στον αέρα" δεν χάνουν το σχήμα τους!
Αυτό που βλέπεις στο δεξί μέρος της φωτογραφίας είναι βούρτσα μαλλιών με δοντάκια σιλικόνης. Κάτι σαν το tangle teezer. Ξεμπερδεύει πανεύκολα και τα πιο άγρια και σγουρά μαλλιά, αλλά το βασικότερο είναι ότι στην πίσω όψη έχει glitter! Τι εννοείς ότι αυτό δεν είναι κριτήριο αγοράς βούρτσας μαλλιών;

Forever 21 beauty tools

Το δύσκολο κομμάτι με αυτά τα reviews είναι οι ονομασίες. Αυτά τα δεν-ξέρω-πώς-λέγονται πιατάκια με τους κάκτους είναι χώρος αποθήκευσης (?) όλων των μικρών τσιτσιμπλικιών που μπορεί να έχεις. Δαχτυλιδάκια, αλυσιδάκια, βραχιολάκια, σκουλαρικάκια κι όλα αυτά τα -ακια. Μπαίνεις σπίτι, τα βγάζεις και ξεχνάς που τα άφησες; Κανένα πρόβλημα. Κρεμάς το δαχτυλίδι σου στο κακτάκι. Απλά και νοικοκυρεμένα. Και cute.

Forever 21 beauty tools

Και τέλος φτάνουμε στα αγαπημένα νεσεσέρ. Γιατί που θα χωρέσεις όλη σου την πραμάτεια; Χύμα στην τσάντα; Να ψάχνεις να βρεις το κραγιόν και να πρέπει να βγάλεις κλειδιά, τσιγάρα, πορτοφολάκια, κινητά, χαρτομάντηλα, ημερολόγια, ατζέντες, αποδείξεις και διαφημιστικά φυλλάδια για να το βρεις; Όχι βέβαια. Γι΄αυτό και χρειάζεσαι νεσεσέρ. Πολλά νεσεσέρ. Σε διάφορα μεγέθη και χρώματα, για να χωράνε και να ταιριάζουν με όλες σου τις τσάντες. Κι αν είναι και πολύ όμορφο το κάνεις τσάντα και αυτό. Και παίρνεις ένα άλλο μικρότερο νεσεσέρ για να βάλεις το κραγιόν που θα ψάχνεις αργότερα.

Αυτό ήταν και το τελευταίο post για το 2018. Σου εύχομαι να περάσεις μαγικές μέρες και νύχτες μέσα στις γιορτές αλλά και μετά τις γιορτές. Και η κάθε σου μέρα τη νέα χρονιά να είναι μια μικρή ή και μεγάλη γιορτή! Καλή Πρωτοχρονιά!

2 σχόλια :

  1. Πόσο cute είναι όλα Χριστέ μου και όντως χρήσιμα τα πιο πολλά. ❤️😉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα!! Έχω άδικο μετά που τα θέλω όλα?? Καλή Χρονιά, με υγεία και ομορφιές!! :)

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes