Πήγα, είδα, μύρισα vol.8! - make up your dayz

Πήγα, είδα, μύρισα vol.8!

Μετά από πολύ πολύ καιρό και μετά από ένα μακρύ καλοκαίρι, ήρθε επιτέλους η ώρα για νέα "wanderings"! Για νέες περιηγήσεις, νέες γεύσεις και νέες εικόνες!






Επισκέφτηκα το Meet Market στην Τεχνόπολη, μια έκθεση χειροποίητου κοσμήματος, ρούχων, αντικειμένων, διακοσμητικών και πολλών ακόμη όμορφων μικρών μπιχλιμπιδιών! Κατευθύνθηκα με βήμα ταχύ στον ξεχωριστό πάγκο του beauty diaries, όπου βρήκα μοναδικά σημειωματάρια, planners, notes, mouse pads και μικρά παζλ, με αισιόδοξα και αγαπησιάρικα μηνύματα! Ήταν μια γωνία γεμάτη καρδούλες, χρώματα, και θετική ενέργεια! 
Στη συνέχεια ήθελα μια δόση σαρκασμού (για να μην αρνηθώ τη φύση μου και θυμώσει) και επισκέφτηκα τον πάγκο των Think pig. Κούπες, posters, τετράδια, σουπλά και πιάτα με μηνύματα που σε κάνουν να γελάσεις. Συγκράτησα το "θα ήθελα να είμαι χοντρός γάτος σπιτιού". Ποιος δε θέλει χάδια και αγκαλιές όλη τη μέρα?? 




Πήγα για πρώτη φορά στο Μπελ Ρεϋ (Φαλήρου 88, Αθήνα). Άργησα και είμαι ασυγχώρητη! Αλλά είπα να επανορθώσω, δοκιμάζοντας 2 διαφορετικές γεύσεις! Ήπια μια καταπληκτική και δροσιστική σπιτική λεμονάδα με ginger και ένα κοκτέιλ (kids playground με κάθε επιφύλαξη για την ονομασία) με ρούμι και γλυκό σαν καραμέλα! Δεν μπορώ να θυμηθώ όλα τα συστατικά (ντροπή), αλλά δε με αγχώνει γιατί όταν ξαναπάω θα δοκιμάσω κάτι καινούριο! Και οπωσδήποτε θα πάω για brunch (όλοι έχουν πάει για brunch στο Μπελ Ρέϋ, εγώ γιατί άργησα τόσο??).


Πήγα για εκατομμυριοστή φορά στο Qahwa (Μάρκου Μπότσαρη 1, Αιγάλεω) όχι για τον περιβόητο καφέ του, αλλά για τη φανταστική σπιτική λεμονάδα του. Φρέσκια, δροσερή και σε χορταστική ποσότητα! Πολύ καλή επιλογή είναι και η βυσσινάδα, γλυκιά χωρίς όμως να σε λιγώνει! Για το Qahwa δεν θα πω περισσότερα, μπορείς να ρίξεις μια ματιά και σε παλαιότερο post, εδώ!



Τέλος επισκέφτηκα το Balux House Project. Αν και δεν είμαι λάτρης των μεγάλων και αχανών cafe/bar αυτό μου άρεσε. Είχα πάρα πολλά χρόνια να πάω, από τότε που ήταν Balux (σκέτο) και δεν είμαι σίγουρη αν ήταν σε αυτή την τοποθεσία, κι όχι λίγο πιο δεξιά ή πιο αριστερά (γιατί αυτά για κάποιο περίεργο λόγο μετακινούνται συνεχώς). Στο θέμα μας όμως, πήρα ένα ice tea (σπιτικό) με πράσινο τσάι, ανανά και passion fruit. Η ποσότητα ήταν πολύ μεγάλη (σε καράφα του μισού λίτρου), τα παγάκια όχι υπερβολικά (μπορούσες να το πιεις χωρίς να σου παγώσει το λαιμό και τα σωθικά), και η γεύση πολύ ιδιαίτερη και πρωτότυπη, Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω και τους φυσικούς χυμούς! Στα συν η εσωτερική διακόσμηση, σου έδινε όντως την αίσθηση ότι ήσουν σε σπίτι. 

Αυτά από εμένα! Εάν έχεις να μου προτείνεις κάποιο νέο μέρος για φαγητό/ποτό/καφέ/γλυκό/βόλτα, είμαι όλη αυτιά μάτια!


2 σχόλια :

  1. Κάτι τέτοια βλέπω και ζηλεύω που έφυγα από την Αθήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα! Για να είμαι ειλικρινής κι εγώ γι'αυτό αποχωρίζομαι δύσκολα την Αθήνα! Ωστόσο σίγουρα υπάρχουν αντίστοιχες επιλογές σε όλα τα μέρη! Πολλά φιλιά!! :)

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes