Morning beauty routine! - make up your dayz

Morning beauty routine!

"Συνήθεια (η) ουσ. [< αρχ. συνήθεια < συνήθης] έξη, αυτό που συνήθισε κανείς να κάνει, συμπεριφορά που επαναλαμβάνεται ομοιότυπα." Αυτό λέει ο Τεγόπουλος- Φυτράκης. Λέει πουθενά ότι είναι κάτι που αγαπάς να κάνεις? Όχι. Οπότε δεν υπάρχουν καλές και κακές συνήθειες. Υπάρχουν μόνο κακές συνήθειες. Σε βάζουν σε ένα τρυπάκι εξάρτησης. Είναι ύπουλες, σε βολεύουν και σε τρώνε. Γι' αυτό λοιπόν στα θέματα ομορφιάς προτιμώ τη λέξη "ρουτίνα". Μπορεί να ακούγεται βαρετή όμως νιώθεις μια ασφάλεια ακούγοντάς το. Τουλάχιστον εγώ την νιώθω αυτή την ασφάλεια που είμαι Καρκίνος. Εσύ που είσαι Κριός, Τοξότης, Υδροχόος μάλλον έχεις σταματήσει ήδη να διαβάζεις το άρθρο. 



Το πρωί ξυπνάω σχετικά νωρίς. Για να το θέσω καλύτερα σηκώνομαι σχετικά νωρίς και ξυπνάω πολύ αργότερα, αφού έχω πιει καφέ, έχω φάει πρωινό κι έχω ασχοληθεί με τον καθαρισμό του προσώπου μου!


Μη φανταστείς ότι κάνω πολλά πράγματα, τα απολύτως απαραίτητα. Το καθαριστικό προσώπου της Clinique liquid facial soap απευθύνεται σε λιπαρά δέρματα. Είναι από τα αγαπημένα καθαριστικά προσώπου, γιατί είναι σε μορφή gel, είναι πολύ αποτελεσματικό, καθαρίζει τέλεια το πρόσωπο και αφήνει μια απίστευτη αίσθηση φρεσκάδας, χωρίς όμως να το στεγνώνει! Και με τις συχνές εκπτώσεις που κάνει η Clinique μπορείς να το πάρεις σε πάρα πολύ καλή τιμή! 
Scrub προσώπου φυσικά δεν κάνω καθημερινά, αλλά περίπου μία φορά την εβδομάδα, ωστόσο επειδή το συγκεκριμένο είναι καινούρια αγορά που με ενθουσίασε ήθελα να το συμπεριλάβω σε αυτό το post! Είναι το Nip + Fab, glycolic scrub. Η σχέση μου με τα scrub είναι περίπλοκη. Αρχικά να δηλώσω ότι τα scrub της Apivita είχαν αρχίσει να με απογοητεύουν πολύ. Κάθε φορά που τα χρησιμοποιούσα ένιωθα το πρόσωπό μου να κολλάει. Μετά γνώρισα το scrub της Juliette Armand (review θα βρεις εδώ) με το οποίο ξετρελάθηκα, όμως τελείωσε και πρέπει να περιμένω την επόμενη έκθεση στο MEC. Και μετά η ζωή με έφερε μπροστά σε αυτό το scrub της Nip + Fab. Είναι εξαιρετικό! Μυρίζει γκρέιπφρουτ, φρουτένιο και δροσερό ταυτόχρονα, το οποίο πραγματικά νιώθεις να σε αναζωογονεί! Καθαρίζει τέλεια το πρόσωπο, οι κόκκοι του είναι στο σωστό μέγεθος, ώστε να απολεπίζει χωρίς να τραυματίζει το πρόσωπο, δεν προκαλεί κοκκινίλες ή ερεθισμούς, και μετά από μία κιόλας χρήση, βλέπεις το πρόσωπό σου πιο φωτεινό! Και δεν είναι τυχαίο, αφού περιέχει 3% γλυκολικό και σαλικυλικό οξύ, το οποίο δίνει λάμψη στην επιδερμίδα! Χάρηκα διπλά που πέτυχα αυτό το προϊόν, γιατί η αγορά έγινε λίγο στην τύχη. 
Τη lotion της Mario Badescu, cucumber cleansing lotion την έχεις ξαναδεί εδώ, οπότε τα λόγια είναι περιττά! Το ότι τη χρησιμοποιώ πρωί βράδυ νομίζω ότι τα λέει όλα!


Και τα δύο προϊόντα ενυδάτωσης πάλι το έχεις ξαναδεί, μάλιστα έχω αφιερώσει ολόκληρα post! Το ceramide eye gel του Mario Badescu είναι το υπέρτατο ζελεδάκι ματιών και η A.H.A. &Ceramide moisturizer πάλι από Mario Badescu έχει γίνει η αγαπημένη μου ενυδατική προσώπου. Αυτό που βλέπεις είναι travel size, δοκιμάζουμε πρώτα για να είμαστε σίγουροι, και μόλις τελειώσει θα το αντικαταστήσω με το κανονικό μέγεθος! Αναλυτικότατα reviews θα βρεις εδώ για το ζελεδάκι και εδώ για την ενυδατική προσώπου

Κι αφού τα κάνω αυτά, ξυπνάω! 

Εσένα ποια είναι η πρωινή σου συνήθεια... ρουτίνα περιποίησης?



3 σχόλια :

  1. Καλά τα λες για τη ρουτίνα. Μια χαρά λέξη είναι και εγώ την προτιμώ. ... Εγώ αγαπώ τα τζελ καθαρισμού. Τελευταία χρησιμοποιώ από organic surge. Δεν αφυδατωνει και μυρίζει υπεροχα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τα λες για τη ρουτίνα. Μια χαρά λέξη είναι και εγώ την προτιμώ. ... Εγώ αγαπώ τα τζελ καθαρισμού. Τελευταία χρησιμοποιώ από organic surge. Δεν αφυδατωνει και μυρίζει υπεροχα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μμμμ, Organic surge δεν έχω χρησιμοποιήσει! Το έχω πετύχει σε site και τα έχω βάλει στο μάτι αρκετές φορές, αλλά δεν έχει τύχει να κάνω αγορά! Υπάρχει και σε κατάστημα στην Ελλάδα?

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes