Make up empties vol.8: Max Factor, MAC, Benefit και πολλά ακόμα - make up your dayz

Make up empties vol.8: Max Factor, MAC, Benefit και πολλά ακόμα

Τα posts με τα make up empties δε μου πολυαρέσουν, γιατί βλέπεις άδειες και άχρωμες συσκευασίες, ενώ όταν μιλάμε για make up αυτό που θα έπρεπε να βλέπεις είναι χρώμα, χρώμα και πάλι χρώμα!! Ωστόσο μπήκα στον πειρασμό να κάνω κι εγώ ένα make up empties post, περισσότερο γιατί τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι και πολύ αγαπημένα μου και τα έχω δείξει πολλάκις! Εδώ όμως είναι όλα συγκεντρωμένα!



Παρατήρησες ότι λείπουν σκιές και κραγιόν ε?? 


Δεν θα με πιάσουν οι φλυαρίες πάλι, θα είμαι σύντομη και περιεκτική (όσο το επιτρέπει η προσωπικότητά μου). H Hypnose Drama της Lancome δε χρειάζεται συστάσεις! Είναι η υπέρτατη μάσκαρα που την έχεις δει σε κάθε ποστ με αγαπημένα, αμαρτίες, reviews κτλ κτλ κτλ. Για να πάρεις μια γεύση μπορείς να δεις εδώ! Στο ίδιο post θα δεις και για την mascara volume effet faux cils του Yves Saint Laurent στην μελιτζανοδαμασκινί απόχρωση. Η πιο υπέροχη χρωματιστή μάσκαρα που δίνει όγκο, μήκος, χρώμα, κάνει το βλέμμα σούπερ βαθύ και όταν τη φοράς το μόνο που θέλεις είναι να πεταρίζεις τα βλέφαρά σου! Το gimmie brow της Benefit το κρατάω (παρόλο που έχει τελειώσει) και το κοιτάζω, το ξανακοιτάζω και το ξανακοιτάζω! Είναι εκπληκτικό, δίνει ένα απόλυτα φυσικό χρώμα στα φρύδια και στην κυριολεξία σου αλλάζει το πρόσωπο! Είναι πραγματική επένδυση οπότε αν το πετύχεις με έκπτωση αγόρασέ το χωρίς να το σκεφτείς! Εγώ θα συνεχίσω να το κοιτάζω μέχρι να μπορέσω να το ξανα αγοράσω! Το select cover-up της MAC είναι ένα φανταστικό καλυπτικό, αν το πάρεις στη σωστή απόχρωση. Το συγκεκριμένο είναι στην απόχρωση NW25, λίγο πιο σκούρο απ' ότι θα ήθελα. Ωστόσο έκανε πολύ καλή δουλειά και στην κάλυψη των μαύρων κύκλων. αλλά και στην κάλυψη διάφορων ατελειών! Σίγουρα θα το ξαναπάρω, σε άλλη απόχρωση βέβαια. Το Painterly της MAC ήταν αγαπημένο για πολλά πολλά χρόνια. Γιατί πριν πολλά χρόνια το αγόρασα και η ποσότητα της συσκευασίας είναι τόσο μεγάλη που κρατάει για πολλά χρόνια (με καθημερινή χρήση μάλιστα)! Ωστόσο δεν θα το αγοράσω ξανά γιατί το βαρέθηκα (αναμενόμενο). Το studio sculpt concealer της MAC είναι στην απόχρωση ΝC20. Σωστή απόχρωση αλλά τελικά λίγο βαρύ σαν προϊόν. Είναι η δεύτερη ή τρίτη φορά που το αγόρασα κι ενώ στην αρχή μου άρεσε τώρα δεν τρελαίνομαι. Νομίζω ότι "κάθεται" στις γραμμές γύρω από τα μάτια και μετά από κάποιες ώρες αρχίζει και "μαζεύει". Παρόλα αυτά εάν θέλεις να κάνεις ένα πιο "επίσημο" μακιγιάζ, πιο βραδινό και να φωτογραφηθείς, τότε είναι το ιδανικό concealer. 


To MAC lip Prep+Prime είναι από αυτές τις περιττές πολυτέλειες που νιώθεις ένοχη να αγαπάς! Και για να είμαι ειλικρινής από τότε που το χρησιμοποίησα για πρώτη φορά κόλλησα τόσο πολύ που φροντίζω να μην ξεμείνω ποτέ! Είναι ένα primer χειλιών ιδανικό για σένα που έχεις ξηρά χείλη και δεν "στρώνει" το κραγιόν. Και τώρα πια που τα κραγιόν είναι σε όλο και πιο έντονες αποχρώσεις, τα βελούδινα χείλη είναι must! Η πούδρα Creame Puff της Max Factor είναι παλιό αγαπημένο προϊόν που συχνά πυκνά το επαναφέρω στην επικαιρότητα! Είναι ελαφριά, καλυπτική όσο πρέπει και έχει ένα απόλυτα φυσικό τελείωμα. Αν δεν την έχεις δοκιμάσει να το κάνεις το συντομότερο! Με το brush cleanser της MAC κάποια στιγμή είχε γίνει χαμός. Όποιο βίντεο παρακολουθούσα, όποια σελίδα άνοιγα το έβλεπα μπροστά μου. Εμένα δε με ικανοποίησε και τόσο. Εξακολουθώ να θεωρώ το πλύσιμο των πινέλων με ένα μαλακό σαπούνι και ζεστό νεράκι πολύ καλύτερη επιλογή!

Αυτά είναι τα make up empties! Βλέπεις ότι όταν κολλάω με κάτι, δύσκολα ξεκολλάω!
Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά? Ποια είναι η γνώμη σου?


Δημοσίευση σχολίου

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes