Κάντο όπως οι Κορεάτισσες- Sephora Korean Beauty - make up your dayz

Κάντο όπως οι Κορεάτισσες- Sephora Korean Beauty

Και τι δεν έχω κάνει για να είμαι πιο συνεπής στις αναρτήσεις μου. Έβαλα πρόγραμμα, έβαλα ειδοποιήσεις, έβαλα υπενθυμίσεις, γέμισα το σπίτι post-it, είπα σε όλο τον κόσμο "μπες στο blog μου θα ανεβάσω καινούριο post", μέχρι και λογαριασμό στο instagram αποκλειστικά και μόνο για το blog μου έκανα. Για να ανεβάζω φωτογραφίες από τις αναρτήσεις που θα έγραφα υποτίθεται. Και εδώ και 10 μέρες περίπου ανεβάζω ο,τιδήποτε άλλο εκτός από αναρτήσεις. Ως εδώ όμως! Επέστρεψα. Και επέστρεψα με νέο και φρέσκο άρθρο (μη μου πεις ότι σου έλειψαν τα empties), με καινούρια προϊόντα που δοκίμασα, αγάπησα, μίσησα ή αδιαφόρησα.


Και φυσικά θα αφιέρωνα ένα post ολόκληρο στα Κορεάτικα προϊόντα των Sephora. Έχει γίνει τόσος πανικός με αυτά! Τόσος ντόρος. Τόση πλύση εγκεφάλου από φίλες, συναδέλφους, γειτόνισσες, γνωστές. Όλες τα είχαν δοκιμάσει πια κι εγώ ήρθα τελευταία και καταϊδρωμένη. Είτε είσαι ορκισμένη "Κορεατισσοbeauty junkie" είτε όχι, είτε διαβάζεις για πρώτη φορά για την ύπαρξή τους (βέβαια σε αυτή την περίπτωση απορώ γιατί βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή σε ένα beauty blog), διάβασε το άρθρο για να δεις αν συμφωνούμε βρε αδερφέ!




Δεν είναι όλα τα προϊόντα του post Κορεάτικα, όπως θα δεις υπάρχουν και οι μάσκες Sephora. Σκέφτηκα όμως να τις συμπεριλάβω γιατί είναι η πρώτη φορά που τις δοκίμασα κι επιπλέον θα τις βρεις στο ίδιο κατάστημα.



Θα ξεκινήσω από το αγαπημένο μου. Τα patch καθαρισμού για τα μαύρα στίγματα στη μύτη. Είμαι εθισμένη σε αυτή την κατηγορία προϊόντων, το έχω δηλώσει πολλάκις άλλωστε. Έχω δοκιμάσει ότι κυκλοφορεί από διάφορες εταιρείες. Με το χέρι στην καρδιά σου λέω ότι αυτά είναι τα καλύτερα. Μιλάω για το Nose pack package, egg pore της Tonymoly. Περιέχουν εκχύλισμα αυγού που καθαρίζει σε βάθος και αφαιρεί τους ρύπους. Βέβαια έχω την εντύπωση ότι το αυγό συσφίγγει κατά κάποιο τρόπο τους πόρους κι έτσι συμβάλει στην λαμπερή όψη της επιδερμίδας μετά τον καθαρισμό. Είναι καταπληκτικά, μπορώ να εγγυηθώ για αυτό το προϊόν. Στη συσκευασία περιέχονται 7 patches ότι πρέπει για να βγάλεις παραπάνω από μήνα!
Δεν μπορώ να πω και το ίδιο για το Pore T-Zone Strip της Caolion. Πρόκειται για αντίστοιχο επίθεμα, αντίστοιχης χρήσης σε σχήμα αετού. Καλύπτει ολόκληρη τη μύτη και τα ζυγωματικά. Καλό για τη μύτη κακό για τα ζυγωματικά. Ποιος θέλει να τραβάει με ταινία που έχει κολλήσει από τα μάγουλά του και συγκεκριμένα κάτω από τα μάτια. Για να μην είμαι υπερβολική βέβαια δεν φτάνει ακριβώς κάτω από τα μάτια, αλλά στο κόκαλο των ζυγωματικών. Όμως και πάλι, πόσα μαύρα στίγματα να έχουμε εκεί? Όχι, το συγκεκριμένο δεν θα το αγόραζα ξανά.


Αυτό το προϊόν έχει κάποιο ενδιαφέρον. Είναι η egg cream mask, pore tightening του too cool for school. Πρόκειται για μία μάσκα με φύλλο μικροϊνών, και εκχυλίσματα από αυγό και ξύδι για τον καλύτερο καθαρισμό της επιδερμίδας και τη σύσφιξη των πόρων. "Απλώνεις" το φύλλο στο πρόσωπό σου και το αφήνεις για 20 λεπτά. Μετά απλά το απομακρύνεις και το πετάς. Η αλήθεια είναι ότι πράγματι είδα μία μικρή διαφορά στους πόρους και η επιδερμίδα μου ήταν πιο φρέσκια. Πολύ καλό προϊόν που μάλλον θα ξαναπροτιμήσω. Θα ήθελα να δοκιμάσω και τις υπόλοιπες μάσκες της ίδιας σειράς. Ένα επιπλέον συν είναι ότι δεν είχε κάποιο έντονο άρωμα, οπότε μπορούσες να την αφήσεις αρκετή ώρα χωρίς να σε κουράζουν ή να σε ζαλίζουν οι μυρωδιές. 



Άλλες δύο μάσκες εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους. Στην κλασική τους παχύρρευστη μορφή και όχι στη μορφή φύλλου. H black sugar honey της Skinfood είναι μια μάσκα απολέπισης με μέλι. Εκτός από καθαριστική είναι και ενυδατική. Μυρίζει συγκλονιστικά σαν πραγματικό μέλι, έχει όμορφη υφή όταν την απλώνεις, όμως αφού την ξέπλυνα ένιωσα το πρόσωπό μου να κολλάει. Δεν προκάλεσε ούτε ερεθισμούς ούτε κοκκινίλες, είναι πολύ ελαφριά, όμως μάλλον λίγο παραπάνω βαριά από όσο χρειαζόμουν. 
Η freshmade lemon mask επίσης έχει άρωμα που θυμίζει πραγματικό λεμόνι! Σου δίνει μια αίσθηση καθαριότητας. Ειδικά εάν την έχεις αφήσει στο ψυγείο πριν την εφαρμόσεις, νιώθεις την επιδερμίδα να "ξυπνάει". Ωστόσο υποτίθεται ότι προσφέρει λάμψη στην επιδερμίδα κάτι το οποίο δεν είδα ή τουλάχιστον δεν παρατήρησα την παραμικρή διαφορά. Πολύ καλή όμως εάν θέλεις να χαλαρώσεις και να νιώσεις μια ελαφριά τόνωση!



Τ ο   α γ α π η μ ε ν ο   μου! Δοκίμασα δύο μάσκες από αυτή τη σειρά, η μία λείπει γιατί δεν κράτησα τη συσκευασία. Αυτή που βλέπεις είναι η Rubber Mask, Shake & Shot fermete , μία μάσκα σύσφιξης και λείανσης, καθώς απαλύνει τις μικρές.. γκχμ.. γραμμές έκφρασης. Τις γραμμές έκφρασης δεν ξέρω αν τις απομάκρυνε, πάντως το πρόσωπο φαινόταν πιο καθαρό και λαμπερό! Το ίδιο ακριβώς ένιωσα και με την Rubber Mask, Shake & Shot hydratant (έχει αντίστοιχη συσκευασία σε κίτρινο και γαλάζιο χρώμα), η οποία προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Το πιο όμορφο όμως με αυτή τη σειρά είναι ότι φτιάχνεις τη μάσκα μόνη σου, ανακατεύοντας το περιεχόμενο από τα φακελάκια. Χρησιμοποιείς τη συσκευασία που λειτουργεί σαν σέικερ για να αναμείξεις τα προϊόντα και τη σπατουλίτσα (που υπάρχει μέσα στη συσκευασία) για να εφαρμόσεις τη μάσκα στο πρόσωπό σου. Όμορφα, τακτοποιημένα και νοικοκυρεμένα!


Και για το τέλος άφησα τις δύο μάσκες των Sephora. Νομίζω ότι δεν κυκλοφορούν πια, τις έψαξα στο site και δεν τις βρήκα, κι επιπλέον λανσάρουν νέες σειρές των προϊόντων τους, οπότε πολύ πιθανό να έχουν σταματήσει οι συγκεκριμένες. 
Και οι δύο μάσκες, blue clay mask και green clay mask είναι μάσκες βαθύ καθαρισμού της επιδερμίδας με μπλε και πράσινη άργιλο αντίστοιχα. Αρκετά καλές, με ικανοποιητικό αποτέλεσμα, εύχρηστη συσκευασία ακόμα και για ταξίδια και επαρκής για 4 χρήσεις, ίσως και παραπάνω. Δεν προσφέρει κάτι διαφορετικό ή παραπάνω από άλλες μάσκες με άργιλο, ωστόσο η τιμή τους ήταν χαμηλή και η ποιότητα αρκετά καλή, οπότε ήταν ένα value for money. Θα ρίξω μια ματιά στο φυσικό κατάστημα μήπως υπάρχουν ακόμα. 






Όπως σου είπα στην αρχή το Make up your dayz απέκτησε account στο Instagram! Πλέον θα μπορείς να ενημερώνεσαι και από εκεί για νέα προϊόντα, νέες αφίξεις, νέες αγάπες, νέους ενθουσιασμούς και νέες απογοητεύσεις! Σε περιμένω να τα πούμε και από εκεί λοιπόν!

Μέχρι να τα ξαναπούμε να περνάς όμορφα!


2 σχόλια :

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes