Review: So skin - make up your dayz

Review: So skin

Πόσα καθαριστικά προσώπου άραγε καταναλώνει μια γυναίκα κατά τη διάρκεια της ζωής της? Είμαι σίγουρη ότι ο αριθμός είναι τριψήφιος, αν υπολογίσεις και τις δοκιμές που κάνει σε προϊόντα που τελικά δεν τις άρεσαν και τόσο. Για να μη μιλήσω και για τις ενυδατικές προσώπου. Πάντως για τους επόμενους μήνες νομίζω ότι έχω καλυφθεί από τον τομέα "καθαρισμός & ενυδάτωση". Κάτι είναι κι αυτό δε νομίζεις?







Την εταιρεία So skin τη γνώρισα τυχαία πριν από μερικούς μήνες. Μάλλον άργησα, γιατί πολλές φίλες μου ήδη χρησιμοποιούσαν προϊόντα. Πρόκειται για μία γαλλική εταιρεία που βρίσκεται στο χώρο από το '92, όμως δεν θα πω περισσότερα (μπορείς να βρεις πληροφορίες στο αντίστοιχο site, εδώ), θα περάσω κατευθείαν σε αυτά που δοκίμασα. 


Το καθαριστικό προσώπου Gentle purifying cleansing gel, αρχικά με δυσαρέστησε. Δεν ξεπλενόταν καλά, ένιωθα το πρόσωπό μου να κολλάει, μου μύριζε έντονα, με ενοχλούσε. Στην πορεία όμως διαπίστωσα ότι το παράκανα με την ποσότητα. Αρκεί μία μόνο σταγόνα για να καθαρίσεις αποτελεσματικά όλο το πρόσωπο και να επωφεληθείς στο maximum. Απευθύνεται σε λιπαρά και μικτά δέρματα, ανανεώνει το δέρμα, το κάνει να φαίνεται πιο φρέσκο και δροσερό! Έχει ένα διακριτικό ευχάριστο άρωμα αγγουριού (αν βάλεις μικρή ποσότητα, διαφορετικά σε πνίγει) που νομίζω ότι συμβάλει στο να νιώθεις την επιδερμίδα σου πιο φρέσκια. Στα αρνητικά του θα έβαζα την τιμή του, το βρήκα πολύ ακριβό, όμως αν σκεφτείς ότι χρησιμοποιείς απειροελάχιστη ποσότητα κάθε φορά, ίσως είναι μία η άλλη. Αλλά και πάλι ακριβό μου φαίνεται. Επίσης δεν είναι ιδιαίτερα πρακτική η συσκευασία. Δεν έχει απλικατέρ, απλά αναποδογυρίζεις το μπουκάλι και αφήνεις το προϊόν να βγει, κάτι που συχνά με βάζει σε μπελάδες (μία γλιστράνε τα χέρια, μία πέφτει παραπάνω ποσότητα, μία το ένα μία το άλλο).


Ο ορός soothing concentrate είναι φανταστικός! Έχει πολύ απαλή υφή, όμορφη συσκευασία, βολικό απλικατέρ για να μην το παρακάνεις με την ποσότητα, ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, την ανακουφίζει από ερεθισμούς (ξέχασα να σου πω ότι απευθύνεται σε ευαίσθητες επιδερμίδες, ναι σε αυτές που κοκκινίζουν με το παραμικρό), νιώθεις το δέρμα σου απαλό όλη την ημέρα. Στα πολύ θετικά του ότι απορροφάται σε χρόνο ντε τε, οπότε δεν καθυστερείς και με το μακιγιάζ σου αν βιάζεσαι. Και σε αυτό μου φάνηκε πολύ τσιμπημένη η τιμή, αλλά τουλάχιστον είναι ορός, το λες και επένδυση! Και η αλήθεια είναι ότι πραγματοποιεί τις υποσχέσεις του. Το χρησιμοποιώ αρκετό διάστημα για να σχηματίσω άποψη και μπορώ να πω ότι  το δέρμα του προσώπου μου έχει βελτιωθεί αισθητά, χωρίς κοκκινίλες, χωρίς να νιώθω ότι με "τραβάει", χωρίς να ξεφλουδίζει κατά τόπους!

Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα της So skin?


Δημοσίευση σχολίου

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes