12 προϊόντα που θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ το 2017 - make up your dayz

12 προϊόντα που θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ το 2017

Τι κι αν άλλαξε ο χρόνος και γεμίσαμε με νέα resolutions τις λίστες μας? Τι κι αν δεν πετύχαμε κανένα από τα resolutions που θέσαμε ήδη από την προηγούμενη χρονιά? Τι κι αν θέλουμε να κάνουμε ριζικές και δραστικές αλλαγές, να κάνουμε restart? Μερικά πράγματα μένουν σταθερά και δεν θέλουμε να τα αλλάξουμε. Όπως αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς. Ρίξε λοιπόν μια ματιά και στη δική μου λίστα με προϊόντα που ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το 2016 και απ'ότι φαίνεται θα συνεχίσω να το κάνω και το 2017!






Η κρέμα σώματος Roger & Gallet, fleur de figuier είναι νέο απόκτημα, ξεκίνησα να τη χρησιμοποιώ τον Δεκέμβριο. Έχει αυτή την υπέροχη και λαχταριστή μυρωδιά σύκου, που νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε ένα ολάνθιστο κτήμα! Η διάρκεια του αρώματος είναι πάρα πολύ καλή, η υφή εξαιρετική, απλώνεται εύκολα και στεγνώνει στο λεπτό. Παρόλο που είναι περισσότερο ανοιξιάτικο άρωμα, το φοράω τους χειμερινούς μήνες για να παίρνω κουράγιο. 
Τα λάδια της Hei Poa τα αγαπώ ιδιαίτερα και μετά το Elixir d' amour (αναλυτικό review θα βρεις εδώ) είπα να δοκιμάσω και το Ode a l'audace. Είναι συγκλονιστικό! Μυρίζει βανίλια, αλλά αυτή τη βανίλια τη δροσερή, την ανάλαφρη, όχι τη γλυκερή και την αποπνικτική! Το ξηρό λάδι είναι εγγύηση για την ενυδάτωση του σώματος και στο συγκεκριμένο μάλιστα θα βάλω ένα βαθμό παραπάνω γιατί είναι άριστης ποιότητας. Επίσης καλοκαιρινό άρωμα, αλλά είπαμε, δε μασάμε, το βάζουμε και το χειμώνα. Μόνο που λόγω θερμοκρασίας το προϊόν πήζει και στερεοποιείται, όμως αν το αφήσεις λίγο στο καλοριφέρ ή το βάλεις στο φούρνο μικροκυμάτων έχει επανέλθει η υγρή μορφή του σε ένα λεπτό! Η συσκευασία είναι γυάλινη, οπότε δεν έχεις και κανένα φόβο μήπως λιώσει.
Το body butter Olivia είναι με άρωμα καρύδα. Λόγω της σύστασής του είναι ιδανικό για τους χειμερινούς μήνες. Έχει πάρα πολύ πλούσια υφή, που δεν απορροφάται αμέσως, πρέπει να επιμείνεις λίγο στην επάλειψη, ωστόσο είναι σούπερ ενυδατικό και μυρίζει και πολύ όμορφα. 
Η κρέμα χεριών Rituals, Serenity είναι με τριαντάφυλλο και αμυγδαλέλαιο και τη χρησιμοποιώ ήδη από το 2015. Δεν έχει τελειώσει γιατί αφενός η συσκευασία είναι τεράστια (300ml) κι αφετέρου τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες δεν τη χρησιμοποιώ. Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη κρέμα χεριών, αλλά αν θέλεις να δεις περισσότερα ρίξε μια ματιά στο αντίστοιχο review εδώ!


Τον αφρό καθαρισμού προσώπου της ROC, energising cleansing mousse σίγουρα θα τον έχεις πετύχει σε πολλά posts με empties, favourites, αμαρτίες του μήνα κτλ. Είναι πλέον το αγαπημένο μου καθαριστικό προσώπου κι ακόμα κι αν κάποιες φορές λοξοδρομώ πάντα επιστρέφω εκεί. Είναι πολύ απαλός, ιδανικός για καθημερινή χρήση, καθαρίζει χωρίς να στεγνώνει το δέρμα και έχει ένα εντελώς ουδέτερο άρωμα ώστε να μη σε "μπουκώνει".
Το cleanser & toner 2 in 1 της Olay ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ τους τελευταίους μήνες και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως αν και λοσιόν, δε σου στεγνώνει το δέρμα. Απευθύνεται σε όλες τις επιδερμίδες και το βρίσκω πολύ λογικό, αφού είναι ιδιαίτερα απαλή. Δεν αντικαθιστά το de make up ή το καθαριστικό προσώπου, εάν όμως θέλεις μια αίσθηση τόνωσης και δροσιάς, τότε είναι ιδανική.
Για τον ορό προσώπου της So skin, soothing concentrate δεν θα πω πολλά, μπορείς να δεις το αναλυτικό review που ανέβηκε πριν λίγες μέρες εδώ. Πάρα πολύ καλό και αποτελεσματικό προϊόν.


Με τα λάδια μαλλιών είμαι λιγάκι ιδιότροπη και δύσκολη και στριφνή και απαιτητική και όλα μαζί, οπότε πολύ δύσκολα θα πω "ε κ π λ η κ τ ι κ ο " για κάποιο. Το λάδι μαλλιών της L'oreal Elvive, extraordinary oil είναι καλό. Δεν είναι το πιο συγκλονιστικό προϊόν που έχω δοκιμάσει ποτέ, ωστόσο κάνει καλά τη δουλειά του. Δεν είναι βαρύ, άρα και τα μαλλιά σου δεν θα τα νιώσεις ούτε βαριά ούτε λαδωμένα. Μυρίζει όμορφα, ενυδατώνει την τρίχα, βοηθάει αρκετά στο ξεμπέρδεμα των μαλλιών. Ανήκει στην κατηγορία "θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ και το 2017, γιατί δεν έχει τελειώσει ακόμα". Μετά δεν ξέρω αν θα το αγοράσω ξανά, ίσως δοκιμάσω κάτι άλλο.
Το Million Crystal Oil της Schwarzkopf έχει τελειώσει όπως βλέπεις και ανυπομονώ να το ξαναπάρω. Αρχικά όταν το χρησιμοποιούσα δεν κατάλαβα κάποια διαφορά στα μαλλιά μου, νόμιζα ότι δεν έκανε τίποτα και δεν είχε απολύτως καμία χρήση. Μέχρι που άρχισαν να μου λένε "Πόσο γυαλιστερά μαλλιά έχεις!" και τότε κατάλαβα. Ενισχύει απόλυτα τη λάμψη των μαλλιών και ίσως είναι το μόνο προϊόν που πραγματοποιεί αυτά που υπόσχεται! Μπράβο στη Schwarzkopf για αυτό το προϊόν! Εάν θέλεις ένα έξτρα τιπ, μπορείς να αναμείξεις μερικές σταγόνες με τη μάσκα μαλλιών σου, εκεί να δεις λάμψη το μαλλί μετά!


Για το κραγιόν της Wycon, long lasting liquid lipsick μπορείς να διαβάσεις και εδώ
Η πούδρα Studio Fix της MAC είναι πλέον σταθερή αξία, έχει άπειρες αποχρώσεις, οπότε μπορείς πολύ εύκολα να βρεις αυτή που σου ταιριάζει, είναι καλυπτική τόσο ώστε να μη χρειάζεται να βάλεις make up, δίνει ωστόσο φυσικό αποτέλεσμα ώστε να μη φαίνεσαι παστωμένη, και έχει εξαιρετική διάρκεια, τόσο ώστε να είναι στη θέση της ακόμα και μετά από ώρες. Εάν δεν μπορείς να περιμένεις το 25% της MAC για να την πάρεις, κάνε click εδώ  και εκμεταλλεύσου το 15% που δίνει το Gleek! 
Το brow definer της Radiant είναι μια μάσκαρα φρυδιών, πολύ καλής ποιότητας, διάρκειας και αντοχής σε αντίξοες συνθήκες (βλ. ιδρώτας). Σε πάρα πολύ καλή τιμή και στις σωστές αποχρώσεις. Κατά τη γνώμη μου μπορεί να αντικαταστήσει το αντίστοιχο προϊόν της Benefit, ειδικά στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε!

Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα? Και ποια θα συνεχίσεις να χρησιμοποιείς το 2017?



Δημοσίευση σχολίου

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes