Πήγα, είδα, μύρισα vol.9! - make up your dayz

Πήγα, είδα, μύρισα vol.9!

Έφτασε πάλι η εποχή του χρόνου που διοργανώνεται η έκθεση αισθητικής στο MEC Παιανίας. Σίγουρα την έχεις επισκεφτεί κάποια στιγμή ή έχεις ακούσει για αυτή. Προϊόντα μακιγιάζ, αισθητικής, μαλλιών, σώματος, νυχιών και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς που ανήκει στον κόσμο της ομορφιάς, σε τιμές χονδρικής, σε προσφορές, σε πάρα πολύ καλές τιμές! Εάν έχεις περιέργεια να δεις πως ήταν οι προηγούμενες χρονιές μπορείς να κάνεις κλικ εδώ, και εδώ, και εδώ, και εδώ! Έχω πάει σε πολλές τώρα που το βλέπω! Και πάνω κάτω τις ίδιες παρατηρήσεις έκανα!



7 πράγματα που είδα/έμαθα/μύρισα στην έκθεση:

1. Πραγματικά πρέπει να κάνετε κάτι με τις βαλίτσες. Φέτος ήταν χειρότερο από κάθε άλλη φορά. Ποιος ο λόγος να πάρεις μαζί σου τη βαλίτσα που έχεις για 1 μήνα διακοπές στη Νέα Υόρκη, μέσα στο εκθεσιακό κέντρο??? Αλήθεια θέλω να μου απαντήσεις. Αν σκοπεύεις να πάρεις τόσα πολλά πράγματα που θα έχουν και τόσο πολύ βάρος, γιατί απλά δεν τα παραγγέλνεις για να στα φέρουν στο σπίτι σου??? Είχα πάρα πάρα πάρα πολλά νεύρα από τις βαλίτσες. Αλήθεια. Κι αυτό μου χάλασε τη διάθεση. Όπου και να γύριζες έπεφτες πάνω σε μια μοβ βαλίτσα με λουλουδάκια (ήταν όλες ίδιες). Και όταν έκανες στην άκρη για να περάσει η βαλίτσα πρώτα, τότε η βαλίτσα πέρναγε από πάνω σου. Έχεις νιώσει το ροδάκι της βαλίτσας να κυλάει πάνω στα δαχτυλάκια του ποδιού σου? Όχι? Χάνεις!

2. Παιδιά καμιά απόδειξη?? Τίποτα? Όχι ε?

3. Εάν έχεις αγοραφοβία, καλύτερα να μην πας στην έκθεση Κυριακή. Προτίμησε το πρωινό του Σαββάτου ή τη Δευτέρα. Τη Δευτέρα βέβαια πολλά προϊόντα θα έχουν εξαντληθεί, θα βρεις όμως πολύ καλές προσφορές και θα είσαι και πιο ήσυχα. 

4. Είναι το καλύτερο μέρος για να ενημερωθείς για όλα τα θέματα σχετικά με την ομορφιά. Τάσεις, προϊόντα, tips, νέες μέθοδοι, έρευνες κτλ. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι χρόνο. Και υπομονή. Και να μη σκίσεις καμία βαλίτσα.

5. Κάθε χρόνο οι επισκέπτες αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. 

6. Να μην ξεχάσεις να πάρεις φυλλάδια, καταλόγους, διαφημιστικά από όλες τις εταιρείες και μετά να τα μελετήσεις στο σπίτι με την ησυχία σου. Μπορείς να βρεις εταιρείες και προϊόντα που δεν είχες το χρόνο να ασχοληθείς στην έκθεση ή δεν τα πρόσεξες. Συν ότι έτσι θα κάνεις και μια καλή σύγκριση τιμών. 

7. Νομίζω ότι φέτος οι τιμές ήταν πιο χαμηλές από κάθε άλλη χρονιά.

Παρακάτω θα δεις και το φωτογραφικό υλικό, το οποίο είναι πολύ φτωχό, αλλά με τόσο συνωστισμό δεν μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα!









4 σχόλια :

  1. Δεν εχω παει ποτε σε εκθεση ομορφιας!θελω να τη ζησω την εμπειρια αλλα δεν πιστευω οτι θα μου αρεσει.
    Φιλακια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τις τρεις πρώτες φορές ήμουν ξετρελαμένη και κατενθουσιασμένη! Σιγά σιγά, αφού μου έφυγε ο πρώτος ενθουσιασμός, άρχισε να με κουράζει και να βρίσκω περισσότερα αρνητικά. Ωστόσο είναι πολύ ωραία σαν εμπειρία! :) Φιλιά!!

      Διαγραφή
  2. Δεν μπόρεσα να πάω στην Παιανία αλλά πήγα και κατέθεσα τον οβολό μου στην έκθεση του Περιστερίου και εκεί βέβαια οι αποδείξεις ήταν άγνωστη λέξη..
    x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευτυχώς γιατί θα είχα παρεξηγηθεί!! χαχαχα! Πάντως το βρίσκω απαράδεκτο.

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes