Face care empties vol.9: Bioderma, Aesop, Nuxe και πολλά ακόμα - make up your dayz

Face care empties vol.9: Bioderma, Aesop, Nuxe και πολλά ακόμα

Η ώρα των empties post είναι η αγαπημένη μου! Ανοίγω το συρτάρι όπου τα αποθηκεύω μέχρι να μαζευτούν αρκετά, θυμάμαι τις μέρες που τα χρησιμοποιούσα και πάντα χαμογελάω είτε επειδή ήταν όμορφες είτε επειδή επιτέλους και ευτυχώς πέρασαν. Η ζωή έχει τα πάνω της και τα κάτω της, το ίδιο δεν θα ισχύει και για τη βιομηχανία της ομορφιάς?
Δεν είναι πολλά, γιατί αυτή τη φορά δεν περίμενα να μαζευτούν. Προτιμώ πλέον να αδειάζω πιο συχνά τα συρτάρια μου από πράγματα που δεν χρειάζομαι πλέον. Το ίδιο προσπαθώ να κάνω και στη ζωή μου. 


Τα deep cleansing nose strips της Purederm είναι τα κλασικά πλέον αυτοκολλητάκια για την εύκολη αφαίρεση μαύρων στιγμάτων της μύτης. Τα χρησιμοποιώ αραιά γιατί ενώ είναι αποτελεσματικά, νιώθω φαγούρα μετά τη χρήση τους και το δέρμα αρκετά αφυδατωμένο. Ωστόσο κάνουν τη δουλειά που υπόσχονται αρκεί βέβαια να μην το παρακάνεις με τη χρήση τους. Προσωπικά περιορίζομαι στις 1-2 φορές το μήνα. Η primrose facial cleansing masque της Aesop είναι η αγαπημένη μου μάσκα προσώπου. Είναι μάσκα αργίλου για κανονικές, μικτές και λιπαρές επιδερμίδες. Είναι μια αντιοξειδωτική μάσκα καθαρισμού ή καλύτερα η απόλυτη μάσκα καθαρισμού. Όσες και να έχω δοκιμάσει τη θεωρώ κορυφαία. Έχει απίστευτο αποτέλεσμα στην εμφάνιση του προσώπου, φαίνεται αμέσως μετά την εφαρμογή της, φρέσκο, λαμπερό, καθαρό, φωτεινό! Είμαι στη δεύτερη συσκευασία τώρα και εξακολουθώ να τη χρησιμοποιώ με φειδώ, αφού οι τελευταίες πληροφορίες που είχα έλεγαν ότι η εταιρεία θα σταματήσει να εισάγει τα προϊόντα της στην Ελλάδα. Η μάσκα chocolate sensi-mask της Juliette Armand είναι εξίσου αξιόλογη. Δεν είναι καθαρισμού, θα τη χαρακτήριζα περισσότερο ενυδατική μάσκα, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι δεν συμβάλει και στον καθαρισμό. Έχει ένα μοναδικό ζεστό άρωμα μαύρης σοκολάτας, δεν στεγνώνει το πρόσωπο, ούτε δίνει το αίσθημα "τραβήγματος". Είναι πάρα πολύ καλή, σίγουρα θα τη συνιστούσα και σίγουρα θα την αγοράσω ξανά τώρα που τελείωσε. 


Για το Sensibio της Bioderma δεν θα πω πολλά γιατί θα καταντήσω κουραστική! Είναι το δεύτερο αγαπημένο μου προϊόν μετά το ξηρό λάδι της Nuxe. Πρόκειται για το τελειότερο νερό καθαρισμού προσώπου και ματιών και δεν υπάρχουν λόγια για να το περιγράψω. Δοκίμασα πολλά νέα "νεράκια" κανένα όμως δεν είναι σαν αυτό! Το energising face spritz της Body Shop με Βιταμίνη C δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε πολύ. Είχε πολύ όμορφη μυρωδιά (πορτοκάλι), πολύ καλοκαιρινό, αλλά μου φάνηκε λίγο βαρύ για το πρόσωπο. Και ακριβό για την ποσότητά του. Στην ίδια τιμή, ίσως και φθηνότερα κυκλοφορούν άλλα σπρέι προσώπου στη συσκευασία των 300ml., όπως της Avene ή της La Roche Posey. Δεν θα το αγόραζα ξανά. Το lip moisturizing stick, reve de miel της Nuxe είναι αρκετά καλό. Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση στα χείλη, έχει καταπληκτικό άρωμα, και πολύ πρακτική συσκευασία, αφού είναι σε στικ και δε χρειάζεται να ανοίγεις βαζάκια, να καθαρίζεις χέρια για να το εφαρμόσεις, ούτε να πιέζεις σωληνάρια και να βγαίνει παραπάνω ποσότητα. 

Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα? Θα χαρώ πολύ να διαβάσω τη γνώμη σου!



2 σχόλια :

  1. το Mist από τα body shop θα θελα να το δοκιμάσω τώρα που θα εχει ζέστη! εγώ εχω ακούσει καλά λόγια για το ροζ! που ναι με βιταμίνη Ε. Καλά για το Lip balm απο NUXE δεν υπάρχουν λόγια! είναι απλά βάλσαμο για τα χείλη και ειδικα για τα κορίτσια που αγαπούν τα κραγιόν :p σαν και εμενα!
    φιλιά :)
    http://beauty-corns.blogspot.gr/ αν θες τσέκαρε το μπλογκ μου! θα ανέβει καινούριο ποστ αύριο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο ροζ body mist μπορεί να δώσω μια ευκαιρία εφόσον θεωρείται καλύτερο! To lip balm είναι πολύ καλό και βοηθάει τα χείλη που είναι ξηρά και αφυδατωμένα! Διάβασα το νέο σου ποστ και είναι πολύ ωραίο (έχω αφήσει και σχόλιο)! Πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes