Ας ξανασυστηθούμε! - make up your dayz

Ας ξανασυστηθούμε!

Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι την Άνοιξη ξυπνάω από τη χειμερία νάρκη. Δεν ξέρω αν οφείλεται στον ήλιο, στην υψηλότερη θερμοκρασία, στο ότι είναι μεγαλύτερη η μέρα, στα ανοιχτά παπούτσια ή στο ότι κόβω τον ζεστό καφέ. Απλά συμβαίνει! Και αυτή την άνοιξη αποφάσισα να ανανεώσω και το blog μου! Και να θέσω νέες βάσεις. Γιατί καμιά φορά οι άνθρωποι χρειάζεται να ξανασυστηθούν, δε νομίζεις?


Δεν έχει γίνει κάποια στροφή 180 μοιρών. Μάλλον 360 μοιρών θα την έλεγα, αφού πέρασα από όλες τις φάσεις και τις όψεις και κατέληξα εκεί από όπου ξεκίνησα!
Στο blog λοιπόν αυτό θα βρεις όλα τα θέματα που κάνουν τη ζωή σου λιγάκι πιο όμορφη ή τουλάχιστον λιγότερο μουντή:

  • Beauty: όλα τα θέματα ομορφιάς είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία! Κριτικές προϊόντων, παρουσιάσεις προϊόντων, "αμαρτίες" ή αλλιώς τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν ξανά και ξανά, παθήματα που έγιναν μαθήματα, αλλά και παθήματα που δεν έγιναν μαθήματα (και δεν αναφέρομαι μόνο σε προϊόντα ομορφιάς).
  • Workoutyourdayz: fitness, διατροφή, γυμναστική, smoothies, ότι δοκιμάζω και έχει ή δεν έχει αποτέλεσμα.

Και μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά στο side bar, όπου θα βρεις όλα τα social media buttons του make up your dayz για να το ακολουθήσεις όπου θέλεις, θα βρεις τις τελευταίες 5 αναρτήσεις μαζεμένες, αλλά και λίστες με ετικέτες πιο αναλυτικές, σε περίπτωση που ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο!
Κι αν σου άρεσε το blog μου μπορείς να γίνεις φίλος μέσω του GFC που θα βρεις στο τέλος της σελίδας!

Αυτά από εμένα! Θα χαρώ πολύ αν μου πεις πως σου φάνηκε η αλλαγή!
Να έχεις μια χρωματιστή μέρα!


2 σχόλια :

  1. Καταπληκτική αλλαγή!Πολύ όμορφα τα χρώματα, μυρίζει φρεσκάδα εδώ μέσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ ευχαριστώ πολύ Δέσποινα!! Χαίρομαι πολύ που σου αρέσει! Χρειαζόταν καιρό μια αλλαγή, αλλά βρήκα την ευκαιρία τώρα, με τα blog-o-tips του edit your life!

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes