#edityourlife magazine_everything a woman blogger needs!! - make up your dayz

#edityourlife magazine_everything a woman blogger needs!!

Ε ναι λοιπόν! Η μεγάλη μέρα έφτασε! Σου είχα πει ότι ετοιμάζονται αλλαγές και εκπλήξεις στο #edityourlifemag, το διαδικτυακό περιοδικό των bloggers! Πλέον απέκτησε δικό του site! Αντί λοιπόν να κυκλοφορήσει το 7ο τεύχος στην παλιά του μορφή, πλέον θα μπορείς να το απολαύσεις online από το site του #edityourlifemag!




Αυτό σημαίνει ότι πλέον θα μπορείς να μας διαβάζεις καθημερινά! Επίσης η θεματολογία έχει εμπλουτιστεί και ανανεωθεί! Έτσι στο νέο μας site θα βρεις θέματα ομορφιάς, τεχνολογίας, προτάσεις για διάφορα θέματα, συνεντεύξεις, συνταγές, προσωπικές ιστορίες, συμβουλές για το πως να φτιάξεις το δικό σου ιστολόγιο ή πως να εξελίξεις το ήδη υπάρχον και πολλά πολλά ακόμα!

Εννοείται ότι θα βρεις κι εμένα με μια νέα στήλη, λίγο διαφορετική απ'ότι με έχεις συνηθίσει μέχρι τώρα, τη στήλη body & mind, όπου θα βλέπεις απλές ασκήσεις γυμναστικής, ασκήσεις yoga, tips και συμβουλές για καλή υγεία, άρθρα για σώμα και πνεύμα! Και φυσικά θα κάνουμε μαζί το καθημερινό μας workout!


Δεν σου έχω πει όμως ακόμα πώς ξεκίνησε η δική μου συνεργασία με το #edityourlifemag! Ήρθε σε μια στιγμή της ζωής μου που είχα πάψει να πιστεύω στην ομαδική δουλειά, στην ομαλή και ήρεμη συνεργασία με σεβασμό στην προσωπικότητα του άλλου. Και ήρθε για να διώξει αυτές τις μαύρες σκέψεις και να με κάνει να πιστέψω και πάλι ότι το "μαζί" είναι πολύ πιο όμορφο, διασκεδαστικό, παραγωγικό και δημιουργικό από το "μόνος"! Εάν θέλεις κι εσύ λοιπόν να γίνεις μέρος του "μαζί" ρίξε μια ματιά εδώ! Σε περιμένουμε! 

Α!! Και μην ξεχάσεις να γραφτείς στο newsletter μας για να ενημερώνεσαι πρώτη για όλα τα νέα μας και τις εκπλήξεις μας! Γράφεσαι πολύ απλά πατώντας εδώ!

H Δέσποινα, η Κατερίνα, η Τίνα, η Ελευθερία, η Τζίνα κι εγώ σε περιμένουμε στο νέο μας site και ανυπομονούμε για τη γνώμη σου και τα σχόλιά σου!



2 σχόλια :

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes