Face Care Empties vol.6: Avene, ROC, La Roche-Posay και πολλά ακόμα - make up your dayz

Face Care Empties vol.6: Avene, ROC, La Roche-Posay και πολλά ακόμα

Τα προϊόντα περιποίησης προσώπου νομίζω είναι τα αγαπημένα μου. Και πως να μην είναι, αφού συναντάς λεπτόρρευστες  υφές, καταπληκτικά ελαφριά αρώματα με μια υποψία παιδικής πούδρας, απαλά χρώματα που σε ηρεμούν! Βέβαια όταν είναι καλής ποιότητας, γιατί όταν δεν είναι ζαλίζεσαι από τις αποπνικτικές μυρωδιές και τις κολλώδεις υφές.


προϊόντα περιποίησης προσώπου




la roche posey avene face care

Η La Roche-Posay είναι από τις πολύ αγαπημένες μου εταιρείες, οπότε όταν πετυχαίνω κάποια προσφορά όλο και κάτι τσιμπάω! Βέβαια οι τιμές της δεν είναι υψηλές, όμως με τις συνεχείς εκπτώσεις στα δερμοκαλλυντικά είναι κρίμα να αγοράσεις ένα προϊόν χωρίς έκπτωση. Η lotion apaisante λοιπόν απευθύνεται σε ευαίσθητες επιδερμίδες. Δεν μπορώ να πω ότι το δέρμα μου χρίζει προσεκτικής περιποίησης, καθώς δεν έχω παρουσιάσει αλλεργίες (προς το παρόν), καλό όμως είναι να προσέχουμε για να έχουμε! Είναι πολύ ελαφριά λοσιόν προσώπου, χωρίς να αφήνει μια αίσθηση κολλώδους υφής στο πρόσωπο, ενώ το νιώθεις καθαρό και φρέσκο! Σίγουρα θα την ξαναπάρω! Το Cleanance eau micellaire της Avene το πήρα για να κάνω ένα διάλειμμα από το Sensibio της Biotherma. Είναι ακριβώς στην ίδια φιλοσοφία, ένα νερό καθαρισμού προσώπου και ματιών. Με άφησε αρκετά ικανοποιημένη, όμως μου έλειψε το sensibio για να είμαι ειλικρινής!

roc face care

Η ROC είναι εταιρεία που εμπιστεύομαι, αν και την είχα παρεξηγήσει κάποια χρόνια πριν, καθώς νόμιζα ότι απευθύνεται σε πιο ώριμες επιδερμίδες. Λάθος! Έχει προϊόντα με λεπτές και ανάλαφρες υφές, κατάλληλες για κάθε ηλικία! Η energising cleansing mousse είναι μια μους-καθαριστικό προσώπου! Την εφαρμόζεις στο πρόσωπο (κάνει πολύ πλούσιο αφρό), κάνεις μασάζ και ξεπλένεις! Είναι από τα πιο αγαπημένα μου καθαριστικά προσώπου και ήδη έχω στοκάρει (μην καταργηθεί και τι θα κάνουμε μετά)! Το double action eye make-up remover από την άλλη δε με ικανοποίησε απόλυτα. Είναι ένα διφασικό λάδι ντεμακιγιάζ ματιών. Αφαιρούσε πολύ αποτελεσματικά τη μάσκαρα, δεν προκαλούσε ερεθισμούς στα μάτια, όμως νομίζω ότι και εδώ μου έλειψε το sensibio! Έπρεπε μετά από κάθε χρήση να ξεπλύνω τα μάτια με νερό, διαφορετικά είχα την αίσθηση ότι η περιοχή είναι πολύ λιπαρή και "κολλάει". Και δεν είμαστε για τέτοιες ταλαιπωρίες και προβληματισμούς, ειδικά για τον καθαρισμό προσώπου!

avene juliette armand face care

Το ιαματικό νερό προσώπου της Avene είναι πλέον must. Νομίζω υπάρχει σε κάθε γυναικεία τσάντα, σε κάθε μπάνιο, σε κάθε σπίτι! Οπότε το γνωρίζεις και οι συστάσεις είναι περιττές! Α! και εννοείται δεν χρησιμοποιείται μόνο το καλοκαίρι, καθώς ενυδατώνει πολύ καλά το πρόσωπο, οπότε είναι κατάλληλο για όλες τις εποχές! Το cacao peeling cream της Juliette Armand είναι το καλύτερο scrub προσώπου που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ! Το συγκεκριμένο το προμηθεύτηκα από την έκθεση στο MEC Παιανίας και ανυπομονώ να γίνει η επόμενη για να το αγοράσω ξανά! Έχει μια μοναδική μυρωδιά κακάο και αμύγδαλο, οι κόκκοι είναι μικρού μεγέθους ώστε να μην είναι πολύ σκληρό και ερεθίσει την επιδερμίδα και καθαρίζει πολύ αποτελεσματικά το πρόσωπο, ενώ παράλληλα το ενυδατώνει! Είναι εκπληκτικό και στο προτείνω να το δοκιμάσεις οπωσδήποτε!

mario badescu neal's yard eye cream

Εδώ είναι δύο κρέμες ματιών. Η Neal's Yard Hydrating eye cream είναι ιδανική για κάθε τύπο δέρματος, είναι ελαφριά, λεπτόρρευστη και ενυδατώνει τέλεια την περιοχή γύρω από τα μάτια, ενώ μαλακώνει τις λεπτές γραμμές και τις γραμμές έκφρασης! Μεγάλο πλεονέκτημα η πρακτική αντλία που βγάζει όση ποσότητα χρειάζεσαι ακριβώς! Η Hyalouronic eye cream της Mario Badescu είναι μια άξια αντίπαλος της Neal's Yard! Νομίζω μου άρεσε ένα 'τσικ' παραπάνω. Επίσης πολύ ελαφριά και πολύ αποτελεσματική. Επιπλέον είχα την αίσθηση ότι μου έδινε περισσότερο φως στην περιοχή γύρω από τα μάτια κάνοντάς τα να φαίνονται πιο ξεκούραστα! Βέβαια η συσκευασία σε βαζάκι δεν είναι πάρα πολύ πρακτική, προσωπικά έχω την τάση να παίρνω παραπάνω προϊόν από αυτό που πρέπει, αλλά αυτή είναι μια μικρή λεπτομέρεια! Review για αυτή την κρέμα ματιών θα βρεις εδώ!

Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα? 

Υ.Γ.1 Οι φωτογραφίες δυστυχώς δεν είναι πολύ καλές, πρόβλημα στην κάμερα (το οποίο θα διορθωθεί πάραυτα).
Υ.Γ.2 Έρχονται υπερτεράστια και γιγαντιαία empties post, οπότε εάν σε ενδιαφέρουν τα empties post μείνε συντονισμένη!


2 σχόλια :

  1. Ό,τι έχω δοκιμάσει από την Juliette Armand μου άρεσε πολύ! Φαντάζομαι το συγκεκριμένο scrub δεν θα είναι εξαίρεση και θα μυρίζει υπέροχα! Εννοείται ότι θα ρίξω και μια ματιά στην κρέμα ματιών από Neal's Yard.. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμένα με έχει ενθουσιάσει γενικότερα αυτή η εταιρεία (τα serum, οι μάσκες της, όλα!!) αλλά συγκεκριμένα με το scrub ξετρελάθηκα! Η κρέμα ματιών πολύ καλή, να την τσεκάρεις! Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes