#bemyvalentine GIVEAWAY!! -closed - make up your dayz

#bemyvalentine GIVEAWAY!! -closed

Ήδη από το προηγούμενο post σου είχα υποσχεθεί ότι η οθόνη θα γεμίσει κόκκινα χρώματα και καρδούλες! Αν συνδυάσουμε αυτό, με την αδυναμία μου σε οτιδήποτε χειροποίητο, χαρούμενο και με θετική ενέργεια και με την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τότε τι προκύπτει? Μα τα heartsnarrows φυσικά!






Αρχικά όμως να σας συστήσω! Τα heartsnarrows πρωτοεμφανίστηκαν το 2015 με χειροποίητα βραχιολάκια και κολιέ. Θα τα ξεχωρίσεις από τα πολύχρωμα και ζωηρά κορδονάκια και τα χαρούμενα και ζουμπουρλίδικα σχεδιάκια, όπως ματάκια, καρδούλες, κύκλους, συννεφάκια και άλλα σχέδια που σε κάνουν να χαμογελάς ακόμα και τις πιο μουντές μέρες!



Σήμα κατατεθέν τους είναι τα κεφάτα και κοριτσίστικα χρώματα στα λεπτεπίλεπτα βραχιολάκια! Που δεν μπορείς να φορέσεις μόνο ένα, αλλά θέλεις να γεμίσεις το χέρι σου! Και τα φοράς άφοβα όλα μαζί, καθώς είναι τόσο στυλάτα και κομψά που κανένας δεν θα σε θεωρήσει "παραφορτωμένη"! 




Υπάρχει όμως και κάτι ακόμα που τα κάνει να ξεχωρίζουν! Τα μηνύματα που συνοδεύουν κάθε δημιουργία, ώστε να ξέρεις τι φοράς και τι συμβολίζει! Έτσι θα βρεις υπέροχα "μαρτάκια" με παροιμίες για τον Μάρτη, αλλά και τους αγαπημένους μου κύκλους, σύμβολο του κάρμα, που θα σου θυμίζουν πως "what goes around comes around" (το αγαπημένο μου)! Και κάθε εποχή θα βρεις και "θεματικές" δημιουργίες, όπως παιχνιδιάρικα κολιέ με gingerbread τα Χριστούγεννα, βασιλικά κολιέ με κορώνα, για να θυμάσαι ότι είσαι πριγκίπισσα και πολλά πολλά ακόμα! 

Κι επειδή η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και θέλεις να φορέσεις κάτι εορταστικό, να το κάνεις δώρο στον εαυτό σου, στην κολλητή σου ή και στο αγόρι σου (ναι, δίνουμε και αντρικά αγιο-βαλεντινάκια), έχουμε ετοιμάσει ένα giveaway ειδικά για αυτή τη μέρα, χαρίζοντας 14 βραχιολάκια, (10 γυναικεία και 4 αντρικά)!

14 από εσάς έχουν ευκαιρία να κερδίσουν είτε ένα κοριτσίστικο αγιο-βαλεντινάκι με καρδούλα ή ένα αγορίστικο αγιο-βαλεντινάκι με βέλος για το άλλο σας μισό (είναι αυτά που βλέπετε στις φωτογραφίες παρακάτω!)! 




Τα βήματα για να μπεις στην κλήρωση είναι πολύ απλά!

1. Κάνε like στη σελίδα του makeupyourdayz στο facebook
2. Κάνε like στη σελίδα των heartsnarrows στο facebook
3. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα (όνομα, επίθετο, email και κλικ στην υποβολή)! 

Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου στις 23.59. Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για την Ελλάδα. Τα ονόματα των νικητριών θα ανακοινωθούν και στις δύο σελίδες στο facebook, και οι νικήτριες θα ενημερωθούν αμέσως μέσω email, στο οποίο θα πρέπει να απαντήσουν εντός 48 ωρών. Σε περίπτωση που δεν λάβουμε απάντηση στο email εντός 48 ωρών, η κλήρωση θα επαναληφθεί και θα βγει νέα νικήτρια. 







Τα αγιο-βαλεντινάκια σου σε περιμένουν!!



8 σχόλια :

  1. Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!!! Να γεμίσουμε καρδούλες και αγιο-βαλεντινάκια!!

      Διαγραφή
  2. Υπέροχος διαγωνισμός και πολύ όμορφα δωράκια :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πάρα πολύ που σου αρέσουν! Εύχομαι καλή επιτυχία!!

      Διαγραφή
  3. Μόλις σε ανακάλυψα, πολύ ωραίο δωράκι και πολύ όμορφο blog με ενδιαφέροντα θέματα. Θα σε επισκέπτομαι συχνά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστώ πολύ και καλωσόρισες στο blog μου!! εύχομαι καλή επιτυχία στον διαγωνισμό!! :)

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes