Empties vol.5: Nuxe, Purederm, The Balm και πολλά ακόμα - make up your dayz

Empties vol.5: Nuxe, Purederm, The Balm και πολλά ακόμα

Το να κρατάς ότι άχρηστο υπάρχει, όπως άδειες συσκευασίες καλλυντικών, εκτός του ότι εκνευρίζει όποιον ζει μαζί σου, είναι και κακό feng shui. Δε λένε πέτα τα παλιά για να έρθουν τα καινούρια? Άσε που είναι και μια καλή αφορμή για νέες αγορές.. Τελειώνει ένα καθαριστικό, παίρνεις νέο καθαριστικό!




Το καθαριστικό προσώπου reve de miel της Nuxe πρέπει να σταματήσω να το βάζω σε reviews γιατί έχω καταντήσει κουραστική (όπως και με το ξηρό λάδι της ίδιας εταιρείας). Είναι ένα καταπληκτικό και ανεπανάληπτο gel καθαρισμού με το πιο τέλειο άρωμα μελιού που μπορεί να υπάρχει! Πλένεις το πρόσωπο και μυρίζει όλο το μπάνιο! Αφαιρεί αποτελεσματικά ρύπους, υπολείμματα μακιγιάζ, ενώ αφήνει το πρόσωπο απαλό και καθαρό! Είναι καταπληκτικό και με την πρώτη ευκαιρία να το δοκιμάσεις και δεν θα χάσεις! Το Mango Taffy Pore Strips της Freeman για να είμαι ειλικρινής δεν ανήκει στα empties, γιατί πολύ απλά δεν κατάφερα να το τελειώσω ποτέ. Είναι κάτι σαν μάσκα για το πρόσωπο, για τη μύτη συγκεκριμένα, που μόλις στεγνώσει την αφαιρείς σαν μεμβράνη και υποτίθεται έχει καθαρίσει τους πόρους. Δεν κάνει τίποτα απολύτως. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να πασαλείψεις όλο το μπάνιο με αυτό το λαστιχωτό προϊόν, αφού δεν ξεκολλάει με τίποτα από τα χέρια και παράλληλα η μύτη σου να μοιάζει με τοίχο κουζίνας μετά από αποτυχημένη απόπειρα μαγειρικής (το προϊόν διάσπαρτο σε σημεία και όχι ομοιόμορφα πάνω στη μύτη). Αντίθετα όμως, τα κλασικά nose pore strips από την purederm είναι πολύ αξιόλογα. Τα εφαρμόζεις με τον γνωστό τρόπο (βρέχεις μύτη, κολλάς ταινία, περιμένεις και τραβάς ταινία), αφαιρούν ικανοποιητικά τα μαύρα στίγματα και έχουν όμορφο άρωμα σοκολάτας!



Το primer προσώπου TimeBalm της The Balm είναι ίσως το καλύτερο primer που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ (για σούπερ αναλυτικό review δες εδώ!)! Δε λέω τίποτα παραπάνω, ρίξε μια ματιά στο review και θα καταλάβεις! Η πούδρα προσώπου από τα Sephora ήταν μια καλή πούδρα. Δηλαδή μια μέτρια προς το καλή πούδρα. Μέτρια κάλυψη, μέτρια διάρκεια, μέτρια απόδοση. Όχι κακή όμως. Νομίζω για μια πρωινή βόλτα είναι μια χαρά, αν υπολογίσεις κι ότι μπορείς να τη βρεις σε αρκετά χαμηλή τιμή με τις προσφορές που βάζουν τα sephora συνεχώς. Οι δύο μάσκαρα είναι χρωματιστές. Η πρώτη είναι της Bourjois Coup de Theatre 2 en 1 στην απόχρωση violet sensationnel και η δεύτερη της Inglot, colour play mascara, στο πράσινο χρώμα. Δεν είναι κάτι τρομερό ούτε η μια ούτε η άλλη, απλώς έχουν χαριτωμένα χρώματα και στις μουντές μέρες που ήθελα να δώσω ένα touch χρώματος, έδινα και στις βλεφαρίδες μου! Τώρα που το σκέφτομαι το παρακάνω ώρες ώρες..  

Υ.Γ.1 Πετάξαμε τις άδειες συσκευασίες, πετάξαμε τα άχρηστα πράγματα, άντε που είναι τα καινούρια τώρα??
Υ.Γ.2 Τι? Γιατί νόμιζες ότι άρχισα να ποστάρω empties με τέτοια συχνότητα?

4 σχόλια :

  1. Ενδιαφέροντα emtpies :D Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο από αυτά αλλά σίγουρα θα ήθελα αυτά για τα οποία αναφέρεις θετικές εντυπώσεις!!
    Φιλιά πολλά
    Κλεονίκη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπωσδήποτε το καθαριστικό προσώπου της Nuxe να δοκιμάσεις! Είναι εκπληκτικό και από τα λίγα προϊόντα που αγοράζω ξανά και ξανά!! Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Και εγώ πρέπει να κάνω empties, έχω μαζέψει ένα σωρό! Δεν έχω δοκιμάσει τίποτα από αυτά που έδειξες, αλλά θέλω να μυρίσω το λαδάκι της Nuxe! Φιλιά πολλά Βίλλυ :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ το λαδάκι της Nuxe είναι άλλος έρωτας αγιάτρευτος!! Να δοκιμάσεις και το καθαριστικό gel με μέλι της Nuxe και θα τρελαθείς! Φιλιά πολλά!!

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes