Edit your life vol.1. - make up your dayz

Edit your life vol.1.

Ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που τρελαίνεται για online περιοδικά. Μπορώ καθημερινά και για πολλές ώρες να 'ξεφυλλίζω' περιοδικά ανεξαρτήτως περιεχομένου. Διαβάζω και ενημερώνομαι για θέματα μόδας, αισθητικής, fitness (όχι, δεν πηγαίνω γυμναστήριο, αλλά να ξέρουμε και τι γίνεται στον έξω κόσμο βρε αδερφέ!), διακόσμησης, διατροφής (όχι, ούτε διατροφή κάνω αλλά να έχουμε μια ιδέα τι κάνουν οι άλλοι βρε παιδί μου), πως να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας (ούτε σκύλο έχω, αλλά να μην ξέρω???), πως να λέτε όχι στο παιδί σας (ούτε μαμά είμαι, αλλά έχω φίλες που είναι μαμάδες. ε, τι.. να μη βοηθήσω αν χρειαστεί?) και πολλά πολλά ακόμα θέματα.
Αν έχεις κι εσύ αυτό το χούι πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά στο νέο περιοδικό που κυκλοφορεί στις κρυστάλλινες οθόνες, το EDit your life. Έχει δημιουργηθεί από μια ομάδα ορεξάτων blogger και όποια προτίμηση έχεις θα τη βρεις εκεί!






Είσαι 'νέα' στο μαγικό κόσμο του makeup και δεν ξέρεις από που να αρχίσεις? H Κατερίνα θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση, προτείνοντας τα must-have του νεσεσέρ! Επίσης θα σου αποκαλύψει όλες τις παγίδες στις οποίες μπορούμε να πέσουμε όταν κάνουμε το αγαπημένο σπορ: online shopping!

Είσαι fan του τσαγιού αλλά κάτι σου ξεφεύγει και δεν το απολαμβάνεις όπως θα έπρεπε? Ρίξε μια ματιά γιατί η Χαρά ξέρει πολλά μυστικά! Τώρα εάν σκοπεύεις να μαγειρέψεις πιπεριές γεμιστές, τσέκαρε τη συνταγή που δίνει η Δέσποινα

Για να ενημερωθείς για την πιο hot τάση στα νύχια ρίξε μια ματιά οπωσδήποτε στο άρθρο της Ελευθερίας!

Αν είσαι blogger αλλά λίγο ακαμάτα (σαν εμένα) και βαριέσαι να ψάξεις νέα gadgetάκια γρήγορα άνοιξε το περιοδικό, η Δέσποινα θα σου πει τι να κάνεις!

Αν είσαι βιβλιοφάγος (αλλά κι αν δεν είσαι) μην παραλείψεις να διαβάσεις τις προτάσεις βιβλίων από τα κορίτσια, με βιβλιοπαρουσιάσεις!

Εάν είσαι μαμά, θεία, νονά, δασκάλα, και θέλεις να ενημερωθείς για τις μαθησιακές δυσκολίες του παιδιού, μην ξεχάσεις να διαβάσεις το άρθρο της Χριστίνας!

Δε θα μπορούσα να λείπω από αυτή την παρέα! Καλά κατάλαβες, γράφω και εγώ! Κάτι διαφορετικό από αυτό που έχεις δει στο blog μου. Step by step για έντονο βλέμμα ακόμα και τις πρωινές ώρες με ελάχιστες κινήσεις. 


Αυτό εννοώ! (Για τα πρακτικά είναι η φίλη μου η Μάρω).

Ακόμα να κάνεις κλικ?? 



4 σχόλια :

  1. Πολύ ωραία παρουσίαση!Ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφο μακιγιάζ.. ότι πρέπει για πρωί!! :)
    Μπράβο κορίτσι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ Κλεονίκη μου!! Είναι πολύ απλό και γρήγορο! και με ένα έντονο κραγιόν το κρατάς και για βράδυ! φιλιά πολλά!!

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes