Empties vol.2: Bubbles & Butters, The Body Shop, Sephora και πολλά ακόμα - make up your dayz

Empties vol.2: Bubbles & Butters, The Body Shop, Sephora και πολλά ακόμα

Πολλοί είναι οι λόγοι που μπορεί να εξαφανιστεί κάποιος. Η Emily από τη σειρά Revenge εξαφανίστηκε για ένα διάστημα γιατί σχεδίαζε μια εκδίκηση. H Σάρλοτ (από την ίδια σειρά) εξαφανίστηκε γιατί πήγε για αποτοξίνωση (ή έληξε το συμβόλαιό της). Από τη σειρά Black List ο Ρεντ εξαφανίστηκε για λίγο γιατί ήθελε να 'εξαφανίσει' κάποιους άλλους (είμαι στην πρώτη σεζόν). Η Nancy από τη σειρά Weeds προσπαθούσε για πολλές σεζόν να εξαφανιστεί γιατί την κυνηγούσε α άντρας της, πολιτικός και αρχηγός της μεξικάνικης μαφίας (κι εγώ θα εξαφανιζόμουν σε αυτή την περίπτωση). Εγώ εξαφανίστηκα όλο αυτό το διάστημα αφενός γιατί έβλεπα όλες αυτές τις σειρές (δε βγαίνουν εύκολα 8 σεζόν σε λίγες μέρες) και αφετέρου γιατί οι εξελίξεις έτρεχαν κι έπρεπε να τις προλάβω. Επιπλέον υπήρχαν και τα 'βαμπίρ ενέργειας' τα οποία ευτυχώς εξαφανίστηκαν από την καθημερινότητά μου από μόνα τους. 

Σε αυτό το διάστημα εξακολουθούσα να καταναλώνω (αλίμονο) οπότε ακολουθεί ποστ με empties (και όπως το βλέπω πολλά από τα επόμενα ποστ το ίδιο θέμα θα έχουν).







Τα Bubbles & Butters τα έχω εκθειάσει πολλές φορές. Είναι κρέμες σώματος και η υφή τους είναι εξαιρετικά απαλή, σαν μους, δεν κολλάνε κατά την εφαρμογή, δε λαδώνουν τα ρούχα σου και έχουν ένα απίστευτο άρωμα που κρατάει ώρες και ώρες και ώρες. Το συγκεκριμένο είναι το crazy for chocolate και όπως φαντάζεσαι μυρίζει σοκολάτα. Bitter όμως, που δε σε λιγώνει. Αν θα το αγόραζα ξανά? Οπωσδήποτε!
Τα Body butters από το Body shop είναι ίσως τα πιο γνωστά στην κατηγορία τους. Δεν υπάρχει γυναίκα που δεν τα έχει δοκιμάσει τουλάχιστον μια φορά. Οι απόψεις φυσικά διίστανται, σε άλλες φαίνονται τέλεια, σε άλλες πολύ βαριά, κι εγώ ανήκω στην πρώτη κατηγορία. Ας μην ξεχνάμε ότι δεν πρόκειται για body lotion αλλά για body butter, επομένως εκ των πραγμάτων θα είναι πιο βαριά και λιπαρή η σύσταση. Απευθύνονται σε ξηρά δέρματα και σε περιοχές όπως γόνατα και αγκώνες, που τείνουν να εμφανίζουν ακόμα πιο έντονη ξηρότητα, είναι βάλσαμο! Το honeymania είναι μια σειρά που αν θυμάμαι καλά έκανε πάταγο όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Εμένα εξακολουθεί και με εντυπωσιάζει ακόμα και σήμερα, που έχει περάσει χρόνος από την πρώτη κυκλοφορία της. Έχει μια πολύ γλυκιά μυρωδιά μελιού, που μπερδεύεται με διάφορα έλαια δίνοντας μια ανάλαφρη και φρέσκια νότα! Αν θα το αγόραζα ξανά? Μα το έχω ήδη αγοράσει ξανά και ξανά!


Η σειρά περιποίησης σώματος από τα Sephora είναι περισσότερο γνωστή και από το panadol. Έχει body lotions, body butters, αφρόλουτρα, μπαλίτσες που τις βάζεις στο νερό και κάνουν φσσσσσ, μπαλίτσες που περιέχουν αιθέρια έλαια και τις ανοίγεις στο νερό και μυρίζει όλο το μπάνιο σου και πολλά άλλα. Είναι πολύ οικονομικά και ειδικά με τις εκπτώσεις που κάνουν σχεδόν κάθε εβδομάδα είναι ακόμα πιο οικονομικά. Τα συγκεκριμένα είναι με άρωμα σοκολάτα και cotton flower. Η διάρκεια του αρώματος είναι οκ προς αρκετά καλή, η ένταση του αρώματος το ίδιο, η υφή πολύ καλή, απλώνεται γρήγορα και εύκολα. Το ίδιο και για το body butter με άρωμα καρύδα, με τη μόνη διαφορά ότι μου φάνηκε πως διαρκεί ένα τσικ παραπάνω το άρωμα. Το cotton flower δε νομίζω ότι θα το αγοράσω ξανά. Ενώ στο μπουκάλι μου μύριζε φρεσκάδα, μόλις το άπλωσα σε εμένα μύριζε σαν την παλιά και κλασική nivea. Η καρύδα όμως είναι πολύ καλή. Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλη τη σειρά και ίσως θα επέστρεφα ξανά στην κρέμα με άρωμα καραμέλα. 

Υ.Γ.1 Αν έχεις δοκιμάσει κρέμες με όμορφα ανοιξιάτικα αρώματα, περιμένω προτάσεις!
Υ.Γ.2 Πάω για τσιγάρα κι έρχομαι.. 

13 σχόλια :

  1. Αν σ'αρέσουν αυτού του είδους (και δε τα βλέπεις ήδη) προτίνω Arrow, Flash και Grimm χιχιχ :)
    Στο θέμα μας όμως, πάντα νόμιζα ότι δε θα κατάφερνε ποτέ μια εταιρία να προσφέρει ένα προϊόν με καταπληκτικό άρωμα σοκολάτας αλλά το crazy for chocolate μυρίζει φανταστικά!! Το έχει μια φίλη μου αλλά λέω να το αποκτήσω και εγώ σύντομα..
    Πολλά φιλιά κορίτσι.. <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταβάλω μεγάλες προσπάθειες για να απεξαρτηθώ από τη μανία με τις σειρές και τώρα με κάνεις να κυλήσω πιο βαθιά!! χιχιχιχι! Η αλήθεια είναι ότι το Grimm δεν το ξέρω ούτε το έχω ακούσει, θα το ψάξω όμως!! Ω ναι, το crazy for chocolate είναι φανταστικό, έχω κάνει κι άλλο ποστ και αποφεύγω να επαναλαμβάνομαι, αλλά με έχει ενθουσιάσει τόσο που θα το λέω συνέχεια! πολλά φιλιά και σε εσένα!

      Διαγραφή
  2. Πωπω βλέπω παντού σοκολάτες!! Θέλω να δοκιμάσω και τα δύο σοκολατένια προϊόντα που τελείωσες! :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα! χειμώνας χωρίς σοκολάτα είναι σαν καλοκαίρι χωρίς καρύδα! το bubbles and butters το συστήνω ανεπιφύλακτα θα σου αρέσει πολύ!

      Διαγραφή
    2. Έτσι, σωστά τα λες!! Χαχαχαχα! Και την καρύδα τη λατρεύω!

      Διαγραφή
  3. πες μου από που πήρες την κρέμα με τη σοκολάτα ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!για ανοιξιάτικη ότι πρέπει είναι η moringa από body shop,αφου σου αρέσει το butter θα είναι ότι πρέπει!!!!!!! επίσης του korres με γιασεμί και κινέζικο τριαντάφυλλο είναι ωραίες για άνοιξη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. την πήρα από το Beautystore κατάστημα με καλλυντικά στη Θεσσαλονίκη! Δέχονται και τηλεφωνικές παραγγελίες και κάνουν αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Όμως σε παλαιότερη ανάρτηση η Μαίρη από το touch of rouge με είχε ενημερώσει για αυτό το site http://www.beauty-hall.gr/collections/bubbles-butters-products που επίσης κάνει αποστολές σε όλη την Ελλάδα!
      Αχ το moringa το αγαπώ, το φορούσα παλιότερα μόλις άνοιγε ο καιρός! Είναι σαν να έχεις όλη την άνοιξη σε ένα μικρό κουτάκι! Θα δοκιμάσω και αυτό του Korres εφόσον το προτείνεις! Φιλιά πολλά!!

      Διαγραφή
  4. Έχω και εγώ το budy butter από honeymania και μυρίζει απίστευτα! Πως το τελειωσες όλο αυτο! Νομίζω θα μου πάρει καιρό εμένα! Έχω επίσης και αυτό με τη φράουλα που μυρίζει φοβερά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη φανταστείς ότι τα τελείωσα όλα αυτά σε λίγες μέρες! Τα χρησιμοποιώ πολύ καιρό, απλά κάνω ένα μαζικό post μόλις μαζευτούν! Ναι και αυτό με τη φράουλα μυρίζει πολύ όμορφα!! :)

      Διαγραφή
  5. Το Honeymania το λατρεύω, μυρίζει τόσο ωραία! Καλά, όσο για τη σοκολάτα απ'τα Sephora, δεν το συζητώ καν. Έχω το body butter και είναι ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! Δεν ξέρω για την κρέμα, αλλά σ'αυτό που έχω, το άρωμα διαρκεί πάρα πολύ και μυρίζει σαν nutella - κρέμα μους, σοκολάτα ΊΟΝ, δεν ξέρω κι εγώ τι. Απλά το αγαπώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ ναι!!! το honeymania δεν χορταίνω να το μυρίζω!! Αν σου αρέσει η σοκολάτα των sephora τότε ΠΡΕΠΕΙ να δοκιμάσεις και των bubble & butters, θα ξετρελαθείς!! φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  6. Για τα bubbles and butters θέλω info, πού τα βρίσκουμε;
    Τελευταίο ανοιξιάτικο που μου τέλειωσε κιόλας θα βρεις στο σημερινό μου ποστ με empties, ένα σου λέω άρωμα φράουλα (δυστυχώς δεν είχε καλή διάρκεια αλλά κατά την εφαρμογή μου άρεσε πάρα πολύ η μυρωδιά που απλωνόταν στο χώρο!) Υ.Γ. Καλώς ξανάρθες, μην εξαφανιστείς πάλι, σε θέλουμε στην παρέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ φράουλα!! το είδα! το body shop το θεωρώ κλασική αξία, ποτέ δε σε απογοητεύει (εκτός από μια φορά που είχε βγάλει ένα λεμόνι που δεν το άντεχα για κανένα λόγο...). το bubbles & butters μπορείς να το βρεις στα σίγουρα εδώ http://www.beauty-hall.gr/collections/bubbles-butters-products γιατί το beautystore στη Θεσσαλονίκη από όπου το προμηθευόμουν, νομίζω δεν το φέρνει πια..
      Να εξαφανιστώ πάλι?? Δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση!!!!!

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes