Empties vol.1: ROC, Avene, La Roche-Posay, Medica 120 - make up your dayz

Empties vol.1: ROC, Avene, La Roche-Posay, Medica 120

Υπάρχουν συνήθειες που είναι βλαβερές για την υγεία και το δέρμα, όπως το τσιγάρο, η έλλειψη ύπνου, η μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ, ο κακός καθαρισμός του προσώπου, αλλά εννοείται ότι κάνουμε όλα τα παραπάνω.  Υπάρχουν και άνθρωποι βέβαια που είναι τόσο τοξικοί που σου ρουφάνε όλη την ενέργεια και την καλή διάθεση και σε αφήνουν στραβομουτσουνιασμένη και κακόκεφη. Και πίστεψέ με αυτό είναι χειρότερο από οποιαδήποτε κακή συνήθεια. Γιατί οι βλαβερές συνήθειες κόβονται ή μετριάζονται, αυτοί όμως ποτέ! 

Μεταξύ μας, σχετικά με τον κακό καθαρισμό που λέγαμε παραπάνω δεν έχεις καμία δικαιολογία. Ειδικά όταν κυκλοφορούν εκεί έξω τόσα μα τόσα φανταστικά καθαριστικά για όλες τις προτιμήσεις! Μαζί με τους τοξικούς ανθρώπους πάντα.

Note: Τα προϊόντα τα έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τελευταία σταγόνα, οπότε μπορεί να θεωρηθεί empty review post σωστά?

Από αριστερά προς τα δεξιά:
Το ROC Lotion Micellaire, extra comfort cleansing water είναι ένα ωραιότατο νεράκι για ντεμακιγιάζ προσώπου. Είναι ελαφρύ, άοσμο, άχρωμο, άγευστο, καθαρίζει πολύ καλά το πρόσωπο αφαιρώντας το μακιγιάζ και αφήνει την επιδερμίδα ανανεωμένη και εσένα με μια αίσθηση φρεσκάδας και δροσιάς! 
Το ROC demaquillant yeux double action είναι ένα ντεμακιγιάζ ματιών, επίσης ωραιότατο, που αφαιρεί αποτελεσματικά μέχρι και την αδιάβροχη μάσκαρα. Δεν προκαλεί ερεθισμούς, ενοχλήσεις ή οποιοδήποτε δυσάρεστο συναίσθημα στην περιοχή των ματιών, αλλά μετά τη χρήση του καλό είναι να ξεπλύνεις το πρόσωπό σου, γιατί αφήνει μια αίσθηση λιπαρότητας. Και τα δύο προϊόντα Roc δεν τα αγόρασα από ελληνικό κατάστημα, φαντάζομαι όμως ότι θα υπάρχουν στα φαρμακεία μας εδώ! Είναι η δεύτερη φορά που τα χρησιμοποιώ και σίγουρα θα τα ξαναχρησιμοποιήσω στο μέλλον.
Το νερό της Avene δε νομίζω ότι χρειάζεται συστάσεις. Δε λείπει από καμία γυναικεία τσάντα, τουλάχιστον τους καλοκαιρινούς μήνες, και δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει μείνει ενθουσιασμένη από τη χρήση του! Δροσίζει, ξεδιψάει το δέρμα, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και πριν το μακιγιάζ και μετά και κατά τη διάρκεια (ναι, χωρίς να αλλοιωθεί ούτε κατά το ελάχιστο), μετά τον καθαρισμό, μετά το μπάνιο στη θάλασσα, πριν το μπάνιο στη θάλασσα, στο μετρό, στο τρένο, στο ταξί, στο πλοίο (στο αεροπλάνο άστο καλύτερα θα στο κρατήσουν στο αεροδρόμιο και αν είσαι σαν εμένα θα πάθεις πανικό) και όπου τέλος πάντων νιώσεις την ανάγκη!
Το La Roche-posay effaclar, gel moussant purifiant είναι πραγματικά value for money. Η τιμή του είναι χαμηλή, ειδικά με τις προσφορές που κάνουν στα φαρμακεία βγαίνει ακόμα χαμηλότερη, και η δράση του απίστευτη. Μπορείς να το χρησιμοποιείς πρωί- βράδυ χωρίς να στεγνώνει το πρόσωπο, αντιθέτως το αφήνει πολύ λαμπερό! Νομίζω ότι είναι από τα πιο ωραία gel καθαρισμού που έχω χρησιμοποιήσει και ήδη έχω παραγγείλει το επόμενο!
Η λοσιόν της La Roche Posay, effaclar eau micellaire purifante είναι μια λοσιόν για ευαίσθητα δέρματα. Νομίζω είναι ιδανική για ακραίες καιρικές συνθήκες (καύσωνα, παγετό, χιονόπτωση, τσουνάμι(!)) αλλά τέλος πάντων και χωρίς ακραίες καιρικές συνθήκες αν έχεις ευαίσθητο δέρμα που κοκκινίζει βρήκες το άλλο σου μισό!
Τέλος το γαλάκτωμα Medica 120, lait banane είναι το λατρεμένο μου γαλάκτωμα καθαρισμού. Πρώτη φορά το είδα στην αισθητικό η οποία δεν ήθελε να μου αποκαλύψει ποιο ήταν. Όμως μετά από 4ωρη αναζήτηση και περιπλάνηση στην έκθεση στο MEC και αφού δοκίμασα και μύρισα όλα τα γαλακτώματα, κατάφερα και το εντόπισα! Ω ναι, το άρωμά της δεν ξεχνιέται! Μυρίζει μπανάνα, αλλά πολύ μπανάνα. Και τα 500 ml κοστίζουν μόλις 6 euros. Αυτά είναι τα καλά νέα. Τα κακά είναι ότι κάθε φορά μου το χρησιμοποιώ θέλω να τσακίσω ένα banoffie. Επίσης μέχρι στιγμής το έχω βρει μόνο στην έκθεση, οπότε αν θέλετε να το δοκιμάσετε και δεν έχετε πρόσβαση θα πρέπει να ζητήσετε από κάποιον να σας το προμηθεύσει. Αν κάποια έχει εντοπίσει αυτό το γαλάκτωμα αλλού ας με ενημερώσει!

Υ.Γ.1 Τώρα που το σκέφτομαι οι τοξικοί άνθρωποι οδηγούν στις βλαβερές συνήθειες..
Υ.Γ.2 Αλλά τουλάχιστον οι βλαβερές συνήθειες προσφέρουν και μια απόλαυση!
Υ.Γ.3 Και κάπως έτσι διατηρούνται οι ισορροπίες! 

6 σχόλια :

  1. de tha pw psemata... eixa kairo na diavasw post sou... alla molis thimithika giati ekana follow exarxis. to keimeno sou einai apolaustiko k katholou vareto! LOve it. ennoeite oti sumfwnw me tis kritikes sou, exw dokimasei ta perissotera.m(krima pou to teleutaio de mporoume na to vroume:( )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η αλήθεια είναι ότι είχα 4 μήνες να γράψω post... καλοκαίρι γαρ!!! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι που συμφωνούμε! Μόλις βρω κατάστημα που να πωλείται το γαλάκτωμα θα σας ενημερώσω γιατί είναι πραγματικά τέλειο προϊόν!! φιλιά πολλά!!

      Διαγραφή
  2. Τέλειο review !!! Εγω το νεράκι ομολογώ πως δεν το,εχω δοκιμάσει ακομα, πειραζει ;; :-p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στην πυρά!!!! χαχαχχα!! επί της ουσίας δεν είναι κάτι που δεν μπορείς να ζήσεις μακριά του, απλά είναι από αυτά τα πραγματάκια που ενώ είναι λιγάκι περιττά είναι τόσο όμορφα! ευκαιρία να το δοκιμάσεις!!

      Διαγραφή
  3. Μας έλειψες κοπέλα μου.. :) Πόσο χαίρομαι να διαβάζω post σου!!
    Με έβαλες σε μεγάλο πειρασμό με το τελευταίο που μυρίζει μπανάνα.. αχχχ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κι εμένα μου λείψατε πολύ!!!!! θα είμαι πιο συνεπής από δω και πέρα! ή τουλάχιστον θα προσπαθήσω (χαχαχα)!!!
      είναι φανταστικό το γαλάκτωμα! εννοείται μόλις το βρω και αλλού θα σας ενημερώσω!!

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes