Ένα απόγευμα στη Neal's Yard Remedies! - make up your dayz

Ένα απόγευμα στη Neal's Yard Remedies!

Τη Δευτέρα το απόγευμα έκανα κάτι διαφορετικό! Στο showroom της Neal's Yard Remedies στο Χαλάνδρι είχε Happy day! Και τι συμβαίνει στη Happy Day? Έχεις την ευκαιρία να κάνεις δωρεάν μια mini περιποίηση προσώπου, διάγνωση της επιδερμίδας, και να σου δώσουν πολλές συμβουλές ομορφιάς κατάλληλες για το δικό σου δέρμα! Και φυσικά να γνωρίσεις τα προϊόντα της εταιρίας εάν δεν τα γνωρίζεις και δεν τα έχεις ήδη δοκιμάσει, όπως εγώ! Βέβαια αυτό μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας, απλά περνώντας από το Showroom ή από κάποιο stand που υπάρχουν τα συγκεκριμένα καλλυντικά (Attica, Beautystore, επιλεγμένα φαρμακεία). Για όσες δε γνωρίζουν και θέλουν να μάθουν, πολύ συνοπτικά, είναι καλλυντικά με οργανικά συστατικά που αγγίζουν το 100%, σπάνιο για τη βιομηχανία των καλλυντικών, και όχι μόνο τα προϊόντα, αλλά και πολλές συσκευασίες τους φέρουν το λογότυπο FSC που δείχνει πως έγινε από βιώσιμες και ηθικά διαχειρίσιμες πηγές καλλιέργειας. Και γι' αυτούς τους λόγους αξίζει να σταθούμε λίγο παραπάνω..








Αρχικά μου έκανε τρομερή εντύπωση η μυρωδιά του χώρου. Ήταν ελαφριά, γλυκιά, χαλαρωτική και   αναζωογονητική. Δεν ταλαιπωρήθηκα να βρω ποια ακριβώς είναι γιατί μου αποκάλυψε το μυστικό η Άρτεμις, ένα πολύ γλυκό και χαμογελαστό κορίτσι που με ξενάγησε στο χώρο και με ''μύησε'' στα προϊόντα της Neal's Yard! H απίστευτη μυρωδιά λοιπόν, προέρχεται από τα δοχεία καύσης ελαίων που βρίσκονται διάσπαρτα στο χώρο και το έλαιο που χρησιμοποιούν ήταν το De-stress, ένα μείγμα αιθέριων ελαίων που απώτερο σκοπό έχει τη χαλάρωση. Εννοείται ότι το πήρα (δε χρειαζόταν και πολύ σκέψη!)! Η περιποίηση προσώπου καλό είναι να γίνεται στο τέλος της ημέρας, γιατί μετά θα θέλετε να πάτε για ύπνο! Τουλάχιστον αυτό έπαθα εγώ, αν και ήταν μόλις 17.30.. Για το πρόσωπο η αισθητικός χρησιμοποίησε ένα καθαριστικό με καλέντουλα, ένα λάδι με τριαντάφυλλο για μασάζ και μια ενυδατική προσώπου. Έμεινα παραπάνω από ευχαριστημένη, γιατί εκτός από τα προϊόντα που χρησιμοποίησε με ενημέρωσε και για τις ανάγκες του δέρματός μου, αλλά απάντησε και σε όλες τις απορίες μου σχετικά με θέματα ομορφιάς!


Για τα προϊόντα ειλικρινά ότι και να πω θα είναι λίγο.. Δεν τα είχα ξαναδοκιμάσει και ήταν μια πραγματικά ευχάριστη έκπληξη για μένα, καθώς εκτός από την καταπληκτική ποιότητα έχουν και μοναδική μυρωδιά (κάτι στο οποίο όλες δίνουμε σημασία, κακά τα ψέματα)! Και θα βρείτε ότι χρειαστείτε, μέχρι και ειδική σειρά για τη μαμά και το μωρό! Και εννοείται ότι μπορείτε να φτιάξετε και τη δική σας κρέμα ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες, καθώς διατίθενται βάσεις κρέμας και λαδιού, στις οποίες μπορείτε να προσθέσετε τα αγαπημένα σας έλαια!






Νέες αφίξεις είναι η σειρά με το μέλι (η κρέμα χεριών είναι απλά μ ο ν α δ ι κ ή), η οποία έχει μια απερίγραπτη μυρωδιά (θέλεις να τη φας!) και αφήνει το δέρμα ασύγκριτα απαλό, και τα μαντηλάκια καθαρισμού, τα οποία βλέπετε στις φωτογραφίες από πάνω! Λείπει ένα πακέτο μαντηλάκια από το stand (μαντέψτε ποιος το αγόρασε μόλις!)! Αν θέλετε να κάνετε κάποια αγορά ή έστω να ενημερωθείτε και να δοκιμάσετε τα προϊόντα της Neal's Yard Remedies μπορείτε να περάσετε μια βόλτα από το showroom. Αν από την άλλη το Χαλάνδρι σας πέφτει λίγο μακριά και δεν έχετε χρόνο, μπορείτε να επισκεφτείτε το site και πιστέψτε με, είναι τόσο καλά δομημένο και οργανωμένο και τόσο επεξηγηματικό, που θα είναι σαν να έχετε πάει στο showroom. Και εννοείται διαθέτει και e-shop! Τσεκάρετέ το εδώ!!

Y.Γ. Σας ευχαριστώ για την ξενάγηση και φιλοξενία στο χώρο σας, ήταν πραγματικά ένα πολύ ευχάριστο απόγευμα!!

5 σχόλια :

  1. Φαίνεται υπέροχος χώρος και όμορφα προϊόντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ ναι είναι όντως πολύ όμορφος!! και πραγματικά μύριζε τέλεια!!

      Διαγραφή
  2. Πρέπει να ήταν υπέροχα, πολύ ωραίο post! Τα προϊόντα φαίνονται όλα τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα προϊόντα με κατενθουσίασαν, δεν τα είχα ξαναδοκιμάσει! Σίγουρα στην επόμενη επίσκεψή μου θα πάρω και για το πρόσωπο!!

      Διαγραφή
  3. (You understand, there likely can be a book another
    person has currently written, but I just haven't
    observed it however. This is the main motive why industrial vacuum cleaners are employed in corporations.


    My blog post :: The advantages Of Owning A Bagless Vacuum
    Cleaner (http://bookmark.softhc.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes