Αυτά τα βράδια..!! - make up your dayz

Αυτά τα βράδια..!!

Είναι κάτι βράδια μαγεμένα. Που δεν θέλεις να τελειώσουν. Που επιτέλους βρήκες αυτό που έψαχνες τόσο καιρό ή τουλάχιστον έτσι νομίζεις. Είναι κάτι βράδια που δε χρειάζεται να αδειάσεις το τασάκι, ούτε να ξαναγεμίσεις το ποτήρι. Και που δεν ξέρεις που έχεις αφήσει το τηλέφωνο, γιατί εκείνος που θέλεις να σε βρει είναι ήδη δίπλα σου. Που χαμογελάς αβίαστα ακόμα κι αν χρειάζεται να θυμηθείς όσα σε πληγώνουν. Που δε χρειάζεται να φορέσεις make up και φανταχτερά ρούχα για να νιώσεις όμορφη, γιατί νιώθεις έτσι κι αλλιώς. Και που δε χρειάζεται να κοιτάς την Αθήνα από το Λυκαβηττό μόνη σου γιατί έχεις εκείνον. Τα αγαπώ αυτά τα βράδια γιατί με κάνουν και νιώθω ολόκληρη, ακόμα κι αν δεν είναι συχνά... Άλλωστε τότε θα χανόταν κι η μαγεία τους!
Όσο απίθανο κι αν σου φαίνεται αυτή τη στιγμή, τα βράδια εκείνα θα έρθουν πάλι! Και για εκείνα τα βράδια αξίζει να πεις πως τελικά η ζωή είναι πολύ ωραία!


Υ.Γ.1 Κι αν οι ευχές στα αστέρια δεν πιάνουν, κάνε μια ευχή στη νύχτα.. γενικότερα!!
Υ.Γ.2 Επιστρέφω με beauty-νέα!
Υ.Γ.3 Μέχρι τότε να έχεις όμορφες νύχτες!!

4 σχόλια :

  1. Ωραία που θα ήταν να ήταν όλες οι νύχτες έτσι,και να μή πάνε και έρχονται! Τις περιμένουμε ξανα πάντως..! Απόλαυσέ τες! :) xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχα!!!! ωραία θα ήταν αλλά μπορεί και να συνηθίζαμε και να μην τις εκτιμούσαμε... γι' αυτό όποτε τις βρίσκουμε απλά τις αρπάζουμε!! φιλιά!!

      Διαγραφή
  2. Θα έρθουν ξανά ε? Μακάρι κοπέλα μου!! Μου έχουν λείψει κάτι τέτοια βράδια..
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes