Ξυπνάς νωρίς...!!! - make up your dayz

Ξυπνάς νωρίς...!!!

Υπάρχουν πρωινοί τύποι. Ναι, είναι αλήθεια υπάρχουν. Που ξυπνάνε τα Σαββατοκύριακα στις 7.00 και έχουν ως σύνθημα το μισητό πλέον ''Άδραξε τη μέρα''. Που σηκώνονται απ'το κρεβάτι μέσα στη ζωντάνια και την ενεργητικότητα. Που κάνουν γυμναστική (αν είναι δυνατόν), ποτίζουν τα λουλούδια και ανοίγουν τα παράθυρα στο σπίτι για να μπει ήλιος και καθαρός αέρας (στις 7.30 το πρωί) και μετά φτιάχνουν πρωινό, κάτι υγιεινό, κόρν φλέικς ίσως και φρυγανιές με μέλι. Αλλά το κυριότερο, ενοχλούν εμάς. Που δεν είμαστε τόσο πρωινοί τύποι -πλέον- και δεν κοιμόμαστε πριν το ρολόι δείξει περασμένες 4.00 (τα Σαββατοκύριακα, επαναλαμβάνω), ακόμα κι αν δεν έχουμε πάει για clubbing (που δεν έχουμε πάει), κι αυτό σημαίνει ότι έχουμε λιώσει τις προηγούμενες ώρες σε μια οθόνη τηλεόρασης ή laptop κατεβάζοντας ή βλέποντας σειρές, χαζεύοντας στο facebook και σε οποιοδήποτε άλλο site κοινωνικής δικτύωσης ή απλώς κάνοντας τον απολογισμό της προηγούμενης εβδομάδας/μήνα/έτους/2ετίας κοκ (νομίζω η ώρα μεταξύ 2.00-4.00 είναι ιδανική για τέτοιες δουλειές). Που έχουμε ανοίξει 325 φορές το ψυγείο κι έχουμε φάει ότι υπάρχει μέσα σε αυτό, μέχρι που έμεινε μία κρέμα γάλακτος μόνη της, κι έχουμε καπνίσει όλο το εργοστάσιο της Old Holborn μαζί με το εμπόρευμα που υπάρχει στα φορτηγά για διανομή. Και ξυπνάμε με μαύρους κύκλους, σακούλες και πρησμένοι γενικότερα. Και γι' αυτό δεν θέλουμε να ξυπνάμε νωρίς. Γιατί προσπαθούμε να καθυστερήσουμε αυτή την εικόνα όσο γίνεται. 
Έτσι λοιπόν, μετά από έρευνα χρόνων, νομίζω βρήκα τα 2 προϊόντα που με έβγαλαν από αυτή τη δύσκολη θέση.

Αξία του να ξυπνάς με φρέσκο πρόσωπο: 30 euros





Mario Badescu, enzyme protective cream: Είναι η ενυδατική προσώπου αποκάλυψη για μένα! Αρχικά μυρίζει μοναδικά, ίσως να ευθύνεται το εκχύλισμα papaya και grapefruit. Δεύτερον είναι απίστευτα ελαφριά, τη φοράς απορροφάται σε χρόνο dt και δε χρειάζεται να περιμένεις για να βάλεις make up (αν θέλεις να βάλεις, διαφορετικά απλά τη φοράς, ντύνεσαι και φεύγεις). Τη χρησιμοποιώ ως ενυδατική, άρα την εφαρμόζω πρωί- βράδυ (τις καθημερινές, γιατί τα Σαββατοκύριακα μπερδεύεται λίγο το πρωί με το βράδυ). Μετά από ένα διάστημα χρήσης της παρατήρησα ότι εξαφανίστηκαν και οι κοκκινίλες από το πρόσωπό μου! Και τέλος το πρόσωπο το αφήνει απίστευτα απαλό, και ίσως είναι η μοναδική ενυδατική που έχει καταφέρει να έχει τα ίδια αποτελέσματα και μετά από μήνες χρήσης της.

Αξία του να ξυπνάς με φρέσκο ''βλέμμα'': 26 euros (αν θυμάμαι καλά)



Mario Badescu, Hyaluronic eye cream: Έχω αναφέρει πολλές φορές ότι στην κρέμα ματιών δεν είμαι συνεπής και μέχρι πρότινος χρησιμοποιούσα μόνο δειγματάκια. Με τη συγκεκριμένη όμως έχω καταφέρει και είμαι περισσότερο τυπική. Όταν την πήρα είχα πρόβλημα ξηρότητας στην περιοχή των ματιών. Δεν θα ασχολούμουν καν, αλλά από την ξηρότητα δεν εφάρμοζε καλά το concealer και γι' αυτό το λόγο αποφάσισα να αρχίσω να τη χρησιμοποιώ εντατικά. Και μέσα σε μία εβδομάδα το πρόβλημα είχε γίνει παρελθόν! Έχω μείνει απίστευτα ευχαριστημένη, αλλά για να είμαι ειλικρινής μαζί σας δεν έχω δοκιμάσει κάποιο άλλο προϊόν ματιών για να έχω μέτρο σύγκρισης. Αυτό που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι η περιοχή των ματιών γίνεται πολύ απαλή χωρίς ξηρότητες.

Αξία του να ξυπνάς δίπλα στο αγαπημένο σου πρόσωπο: Ανεκτίμητη!!


Υ.Γ.1 Καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα, όπως θέλει ο καθένας!!
Υ.Γ.2 Από εμένα καληνύχτα! Νυχτερινός τύπος είμαι μόνο τα Σαββατοκύριακα...

20 σχόλια :

  1. Υπάρχουν οι πολύ πρωινοί τύποι, υπάρχουν οι απλά πρωινοί και εμείς οι κατακαημένοι οι μεσημεριανοί.. εκνευριστικές κατηγορίες ανθρώπων οι 2 πρώτοι.. ενέργεια το πρωί? και όλα αυτά χωρίς καφέ και τσιγάρο?? τς τς τς.. δεν τα καταλαβαίνω εγώ αυτά!! φαινεται πολύ καλή η ενυδατική προσώπου σου και αν κρίνω από την επιδερμίδα σου κιόλας είναι τέλεια.. αλλά δεν είναι λίγο τσιμπημένη ρε γμτ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κι εμένα μου φαίνεται τσιμπημένη η τιμή, κυρίως επειδή έχω μάθει σε εκπτώσεις και στο λατρεμένο -35%!! Αλλά κρατάει αν τη χρησιμοποιήσεις συνετά συν ότι σε καμία άλλη ενυδατική δεν έχω δει αυτά τα αποτελέσματα!! Γι' αυτό και τη συστήνω ανεπιφύλακτα!! Και σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!! :D

      Διαγραφή
  2. Τέλειο post και πολύ ενδιαφέροντα τα προϊόντα! Θα τα έχω υπόψη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ πολύ!! να τα δοκιμάσεις κι είμαι σίγουρη ότι θα σου αρέσουν! φιλιά!

      Διαγραφή
  3. Δεν τις έχω ξαναδεί αυτές τις κρέμες. Πού μπορεί να τις βρει κανείς?

    Chadlen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέχρι στιγμής τις έχω βρει μόνο στη Θεσσαλονίκη στο κατάστημα Beautystore. Αν μένεις στη Θεσσαλονίκη μπορείς να περάσεις από το κατάστημα κ θα σου δώσουν ότι δειγματάκια θέλεις! Αν μένεις Αθήνα μπορείς να παραγγείλεις τηλεφωνικώς ότι θέλεις. Θα το βρεις στο fb στην ομάδα Beautystore Thessaloniki!

      Διαγραφή
  4. Μα έλα ντε πρωι πρωι το σ/κ μες την ενεργεια ποιος καταφερει να σηκωθει? Δεν τις έχω δει κάπου και θα ήθελα να τις δοκιμασω, που τις βρίσκω? φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακριά από πολύ πρωινούς τύπους!! Για τις κρέμες, όπως απάντησα και στη Chadlen από πάνω, τις έχω βρει μόνο στη Θεσσαλονίκη στο κατάστημα Beautystore, όπου μπορείς να πας και να πάρεις δειγματάκια για να τις δοκιμάσεις! Αν δε μένεις στη Θεσσαλονίκη μπορείς να κάνεις τηλεφωνική παραγγελία στο κατάστημα (δεν έχει έξοδα αποστολής). Ότι στοιχεία επικοινωνίας χρειαστείς, θα τα βρεις στην ομάδα τους στο facebook, Beautystore Thessaloniki. Οι κοπέλες είναι απίστευτα εξυπηρετικές και θα σε βοηθήσουν στα πάντα! Και αν παραγγείλεις θα σου στείλουν και αμέτρητα δειγματάκια!!

      Διαγραφή
  5. Μα ναι..πόσο ενοχλητικοί τύποι! Τς τς τς..
    Υπέροχο review..
    Τις θέλω οπωσδήποτε και θα τις αναζητήσω..
    Ακριβούτσικες, εφόσον όμως έχουν αποτελέσματα..ναι να τα δώσουμε (όταν τα έχουμε) <3

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ!
      ναι, έχεις δίκιο, είναι λίγο ακριβές, αλλά για να σου πω την αλήθεια προτιμώ να πάρω κάτι που ξέρω σίγουρα ότι με καλύπτει παρά να αγοράσω ένα σωρό άλλες κρέμες που δε θα με αφήσουν ευχαριστημένη. Βέβαια παράλληλα εύχομαι να μην τελειώσουν ποτέ γιατί σε αυτή τη φάση δεν μπορώ να τις αγοράσω...!!!

      Διαγραφή
  6. Έχεις βραβειάκι!
    Πέρνα από το http://smudgeitblenditrockit.blogspot.gr/2013/09/the-liebster-award-2-blog.html?showComment=1379507618836#c4320893686576731562

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ' ευχαριστώ πολύ!! Σύντομα θα ανεβάσω σχετική ανάρτηση!! Έγινα ήδη μέλος!

      Διαγραφή
  7. υπέροχο review :)
    αν θες πέρνα από το blog μου γτ σου έχω ένα βραβειάκι :)
    http://confessions-of-an-everydaygirl.blogspot.gr/2013/09/my-2in1-liebster-blog-awards.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έγινα μέλος και στο δικό σου blog! Συγχαρητήρια και για τα δικά σου βραβεία!!

      Διαγραφή
  8. αγαπω mario badescu! οσο για την αναρτηση σου απλα υπεροχη! καλη συνεχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλέον κι εγώ τα αγαπώ!!! Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ!! Καλή συνέχεια και σε σένα!

      Διαγραφή
  9. Ένα βραβείο για σένα και το blog σου! http://glaminthebeauty.blogspot.gr/2013/09/my-first-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ' ευχαριστώ πολύ!!! θα ανεβάσω ανάρτηση μία από αυτές τις μέρες!! συγχαρητήρια και για το δικό σου βραβείο!

      Διαγραφή
  10. Μέχρι πριν κάποια χρόνια θα σου έλεγα ότι ο μόνος πρωινός άνθρωπος που υπάρχει είναι η μητέρα μου.. τελικά υπάρχουν και άλλοι και είναι εκνευριστικοί!! (γίνομαι λίγο κακιά sorry :P)
    Υπέροχο το review σου και κρατάω την αξία να ξυπνάμε δίπλα στο αγαπημένο μας πρόσωπο.. :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Κλεονίκη μου!! Κι εννοείται ότι το να ξυπνάς δίπλα στον αγαπημένο σου, δε συγκρίνεται με κανένα καλλυντικό του κόσμου!!! φιλιά πολλά!!!!

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes