once a queen always a queen!!! - make up your dayz

once a queen always a queen!!!

Ναι βέβαια, αναμφίβολα το φυσικό, λιτό και απέριττο μακιγιάζ είναι δείγμα κομψότητας, στυλ, και δείχνει γυναίκα με αυτοπεποίθηση. Επίσης γλιτώνεις χρόνο και σκέψη σε απορίες του τύπου: ''Ποιο χρώμα σκιάς μου πηγαίνει καλύτερα??'' ή ''Μήπως είμαι βαμμένη υπερβολικά?'' αλλά... δεν είναι βαρετό? Δεν θέλετε κάτι διαφορετικό, κάτι που θα σας κάνει να νιώθετε λιγάκι... αλλιώς? Εγώ πάντως το θέλω πολύ! Και γι αυτό λατρεύω τη χρυσόσκονη! Μου θυμίζει παραμύθια, νεράιδες, πριγκίπισσες, happy endings, αλλά και μερικές νύφες που σε όλους τους γάμους άδειαζαν έναν κουβά χρυσόσκονη πάνω τους (και μετά γέμιζες κι εσύ κι όλοι οι καλεσμένοι)... Ίσως γι αυτό το λόγο, ενώ τη λατρεύω, έχω περιορίσει στο απειροελάχιστο τη χρήση της.. Τα Χριστούγεννα όμως είναι η ώρα που η μαγική αυτή σκόνη βγαίνει από το βαζάκι της και είναι έτοιμη να μας μεταμορφώσει σε queens και να ξεκινήσει το παραμύθι!







Μην το φοβάστε, δεν είναι ανάγκη όπως ανέφερα και παραπάνω να το αδειάσετε όλο σε μία χρήση, ένα τσικ αρκεί! Για αυτό το toych of glam που λένε, για αυτό το touch of fairy που λέω εγώ!! Στα έντονα χρώματα μου αρέσει συνήθως να κάνω τη γραμμή eye liner αντικαθιστώντας το κλασσικό μαύρο χρώμα. Αυτά που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι το MAC Butterfly party, crashed metallic pigment, το οποίο δεν είναι ακριβώς χρυσόσκονη, αλλά έχει λιγάκι πιο μεταλλιζέ τόνους και είναι σε μορφή σκόνης. MAC glitter turquatic reflects είναι ένα φανταστικό glitter σε σκόνη (το έντονο μπλε βαζάκι) το οποίο λάμπει υπέρ του δέοντος για αυτό πρέπει να τοποθετείται με το σταγονόμετρο... είναι όμως τόσο μα τόσο λαμπερό χρώμα! Το επόμενο από τα MAC είναι pigment και η απόχρωση Kitschmas. Είναι ροζουλί, ελαφρώς μεταλλικό, και πολύ απαστράπτον! Το πράσινο είναι της Radiant, star dust 04, το μαύρο είναι της Rainbow, crystal No 75, silver dark, ενώ το μωβ Seventeen, sparkling No 13 lilac. Το πράσινο γράφει αρκετά έως πολύ έντονα, ενώ το μάυρο και το μοβ είναι απλά συγκλονιστικά! Ταιριάζουν με τα περισσότερα στυλ μακιγιάζ και είναι ακόμα και για τις λιγότερο τολμηρές, αφού το χρώμα βγαίνει πιο έντονο μόνο όσο αυξάνεται η ποσότητα.





Αυτή η ομάδα των glitters είναι και η αγαπημένη μου, καθώς επιτρέπει πολλά παιχνίδια! Ένα πολύ αγαπημένο μου μικρό τρικ είναι να τινάζω λίγο το πινέλο (αφού πρώτα το έχω βουτήξει στο μαγικό βαζάκι) πάνω στις βλεφαρίδες αμέσως μόλις απλώσω τη μάσκαρα (πριν στεγνώσει). Έτσι οι βλεφαρίδες λαμπυρίζουν κάνοντας ένα υπέροχο παιχνίδισμα! Και γι' αυτό το σκοπό χρησιμοποιώ αυτά τα glitter που είναι ανοιχτόχρωμα και έχουν διάφορους ιριδισμούς. Εκτός από το χρυσό (το πρώτο στη σειρά), που είναι το Make up for ever, paillettes glitters No11, το οποίο χρησιμοποιώ μόνο σε ένα σημείο: στην εσωτερική γωνία του ματιού (βάζοντας πολύ μικρή ποσότητα με το πινέλο). Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου, αλλά με αυτό το τρικ τα μάτια φαίνονται πιο υγρά, καθώς το συγκεκριμένο glitter στη συγκεκριμένη θέση μοιάζει με δάκρυ! Τα υπόλοιπα με τη σειρά από πάνω είναι τα Sephora paillettes glitter P02, Sephora nacre pailletee glittering shimmer (είναι το ροζ, και είναι απλά απίθανο, φοριέται και μόνο του σαν σκιά γιατί είναι αρκετά διακριτικό), Body shop sparkle cube 01 (το πρώτο στην κάτω σειρά, έχει ιριδισμούς σε μοβ χρώμα), Bella pierre, sparkle CG001 (αυτό κάνει ιριδισμούς πραγματικά σε όλα τα χρώματα) και Seventeen sparkling No10 violet (με μοβ και ροζ ιριδισμούς).

Υ.Γ.1. Και μην ξεχνάτε, εκτός από τα μάτια να πασπαλίσετε και με λίγη χρυσόσκονη την καθημερινότητά σας!
Υ.Γ.2 Αν ένα ''τσικ'' χρυσόσκονης μετατρέπει ένα κορίτσι σε queen , τότε και ένα φιλάκι δεν θα μετατρέψει τον βάτραχο σε πρίγκιπα???





5 σχόλια :

  1. Οφειλω να παραδεκτω πως εκανες τα glitter,σχεδον συμπαθητικα!Πολυ ωραιο ποστ,και εγω που δε φοραω σχεδον μπαινω στο πειρασμο να δοκιμασω,και το Υ.Γ.1,να το δοκιμασουν ολοι,δεν κοστιζει,αξιζει!
    Και παλι μπραβο πολυ ωραια παρουσιαση!(παρατηρησες ετσι;Εγω για glitter-μα εκανες τελεια δουλεια!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα!!! μόνο σχεδόν συμπαθητικά???? έλα, βάλε κάτι παραπάνω!!! το Υ.Γ.1 σίγουρα δεν κοστίζει και αξίζει, το Υ.Γ.2 όμως καμιά φορά κοστίζει ακριβά χωρίς να αξίζει πάντα... δε βαριέσαι όμως! γι' αυτό έχουμε τη μαγική χρυσόσκονη... για να ξεχνιόμαστε!!

      Διαγραφή
  2. ιδού το μεγάλο ερώτημα λοιπόν. αφού ένα ''τσικ'' χρυσόσκονης μετατρέπει ένα κορίτσι σε queen , τότε και ένα φιλάκι δεν θα μετατρέψει τον βάτραχο σε πρίγκιπα??? Και επειδή το φιλάκι το έχουμε προσπαθήσει ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ μερικές φορές, λέω τα φετινά χριστούγεννα να γίνω μια μικρή πριγκίπισσα και να γεμίσω με άπειρα glitter.. ε, και αν δεν είμαι κατάλληλα βαμένη για χριστούγεννα, σίγουρα θα είμαι για απόκριες μιας και μόνο τότε φόραγα glitter.. αλλά μετά από αυτό το Post μάλλον με έπεισες να το δω με άλλο μάτι.. μη καρναβαλίστικο.. χιχιχι!! ωραίο post και με πειθώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα glitter με μέτρο δε μας κάνουν καρνάβαλους μας κάνουν πριγκίπισσες!!! πόσες φορές πρέπει να το πω πια??????? πφφφφ.... αλλά και καρνάβαλο να μας κάνουν σημασία έχει πως αισθάνεται κανείς!!!

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραία φαίνονται όλα!! Εγώ έχω μόνο σε πράσινη απόχρωση και σε μπλε αλλά θέλω να πάρω και πιο απαλές αποχρώσεις..

    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes