Σαν έχεις τύχη διάβαινε!!! - make up your dayz

Σαν έχεις τύχη διάβαινε!!!

Εάν υπήρχε μια κλήρωση που θα έπαιρναν μέρος 100 άτομα και θα κέρδιζαν οι 99 εγώ θα ήμουν αυτή που θα της έλεγαν: ''Δεν πειράζει, την επόμενη φορά θα κερδίσεις!!'' Είμαι τόσο άτυχη στις κληρώσεις... και είναι και ο λόγος που δεν παίρνω συχνά μέρος σε διαγωνισμούς και giveaways και γενικότερα ότι έχει να κάνει με κληρώσεις... Ένα απόγευμα (ενώ έβλεπα gossip girl τυλιγμένη στην κουβερτούλα μου) έλαβα ένα mail όπου μου ανακοινωνόταν ότι ήμουν η νικήτρια ενός giveaway!! Αρχικά δεν το πίστευα.. νόμιζα ότι μπορεί να έχει γίνει κάποιο λάθος (καταλαβαίνετε πόσο απίθανο μου φαινόταν!!), μετά όμως ήρθε και inbox στο facebook και μετά σχόλιο σε μία ανάρτησή μου που το επιβεβαίωνε!! ΟΝΤΩΣ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ!! Ήταν το giveaway που έτρεχε η Αναστασία από το http://ginaikologies.blogspot.gr/ με προϊόντα από το body shop (να τσεκάρετε οπωσδήποτε το blog της, είναι πολύ ενημερωμένο)!!!! ΝΑΙ, ΗΜΟΥΝ Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ!!!!!!  Με την Αναστασία σκεφτήκαμε να αποφύγουμε την απρόσωπη παράδοση μέσω ΕΛΤΑ (ο ταχυδρόμος δε νομίζω να συμμεριζόταν τη χαρά μου..) και να συναντηθούμε ώστε να γνωριστούμε κιόλας!




Και τι καλύτερο από μια συνάντηση στο παραμυθένιο cap cap (έχω μιλήσει πολλές φορές για αυτό το μαγευτικό καφέ- ζαχαροπλαστείο- σπίτι του Harry potter)! Άλλωστε η beayto-συζήτηση  με την Αναστασία και τη Ζωή (beauty addicted) ανοίγει την όρεξη για κάτι γλυκό! Όπως βλέπετε τα δωράκια ήταν τέλεια συσκευασμένα σε ένα πολύ χαρούμενο χριστουγεννιάτικο κουτί (ότι πρέπει για να αποθηκεύσω αργότερα τα δειγματάκια μου που έχουν κατακλύσει κάθε γωνιά του σπιτιού)!!


Το κουτί περιλάμβανε ένα body butter από το Body shop με άρωμα Rasberry και μία κρέμα χεριών με άρωμα ginger! Επειδή η κρέμα χεριών είναι από τη Χριστουγεννιάτικη συλλογή, αρχικά σκέφτηκα ότι θα έχει λιγάκι πιο χειμωνιάτικο άρωμα, άρα και πιο βαρύ.. καμία σχέση όμως!!! Μόλις τη μύρισα μου ήρθαν εικόνες από παραλία (δεν ξέρω γιατί, ίσως επειδή μου έχει λείψει λιγάκι το καλοκαίρι..) μύριζε σαν αντηλιακό με άμμο!! Είναι υπέροχη και σίγουρα όταν μου τελειώσει θα ψάξω να την βρω!


Επίσης στο κουτάκι υπήρχαν και πολλά δειγματάκια από το Body shop, για το πρόσωπο, και τα μαλλιά, αλλά και το κλασικό πλέον άρωμα τους, το White musk (που μου θυμίζει τα εφηβικά μου χρόνια, οπότε το αγαπώ διπλά!).


Επίσης, εκτός από τα όμορφα δωράκια μου, η Αναστασία είχε γεμίσει το κουτί με σοκολατάκια, χριστουγεννιάτικες μπαλίτσες και μελομακάρονο και κουραμπιέ που τα έφτιαξε η ίδια!! Πρέπει να παραδεχτώ ότι δεν είναι όλες ακαμάτες σαν εμένα!!

Υ.Γ.1 Αναστασία σε ευχαριστώ πολύ και για τα υπέροχα δωράκια κι εσένα και τη Ζωή για την όμορφη παρέα!!!
Υ.Γ.2 Να σημειώσω βέβαια ότι η Αναστασία ήταν πολύ πιο ενημερωμένη από εμένα σε όλα τα beauty θέματα και μέχρι την επόμενη συνάντησή μας έχω μελέτη !!
Υ.Γ.3 Άντε κορίτσια... να βλέπω giveaways να δηλώνω συμμετοχή τώρα που πήρα φόρα!!!
Υ.Γ.4 Και νομίζω ήρθε επιτέλους η ώρα να βρω κι εγώ δωράκιa για ένα δικό μου giveaway!!




9 σχόλια :

  1. Η τύχη να σε ακολουθεί και να έχεις μια Καλή Χρονιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ πολύ Ελένη μου!! Κι εσύ να έχεις μια καλή και χαρούμενη χρονιά!!

      Διαγραφή
  2. Πάντα καλότυχη να έισαι!!
    Μου άρεσε πολύ η ιδέα να συναντηθήτε από κοντά!!Μπράβο!!
    Και τι συσκευασία !!Μπράβο στην Αναστασία!!
    Εγώ είμαι σχετικά καινούρια στην παρέα του blogging!
    http://linabeautyinsider.blogspot.gr/
    Θα χαρώ πολύ να ρίξεις μια ματιά !!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!! Και το δώρο ήταν πολύ περιποιημένο και μας δόθηκε και η ευκαιρία να γνωριστούμε και να συζητήσουμε από κοντά όλα τα beauty θέματα!! καλή αρχή στο blog σου και θα σε ακολουθήσω αμέσως!! φιλιά πολλά!!

      Διαγραφή
  3. Συγχαρητήρια villy πολύ ωραίο το δώρο σου ... χρόνια πολλά καλή χρονιά.. σε περιμένω και στο δικό μου blog...τρέχει και διαγωνισμός..φιλακια.. !!!

    https://www.facebook.com/BeautyMyLife.gr
    http://beautymylife2.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ!! καλή χρονιά και σε σένα με υγεία και ότι άλλο επιθυμείς!!! θα το επισκεφτώ αμέσως!!

      Διαγραφή
  4. Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ για τα καλά σου λόγια!!!
    Πόσο μα πόσο όμορφο μπορεί να ήταν εκείνο το απόγευμα;;; Ελπίζω να επαναληφθεί σύντομα... Χάρηκα πολύ που σου άρεσαν τα δωράκια, αλλά στεναχωρήθηκα που ο κουραμπιές παραμορφώθηκε λίγο. Ελπίζω να σας άρεσαν και τα γλυκάκια. Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα θα το επαναλάβουμε!! Και μην ανησυχείς για τον κουραμπιέ! Πίστεψέ με, δε μας έκοψε καθόλου την όρεξη!!! Ήταν πεντανόστιμα και τα 2!!

      Διαγραφή
  5. Villy σίγουρα θα επαναληφθεί η συνάντηση. Αν έχεις εσύ διάβασμα εγώ έχω σοβαρή μελέτη. Χάρηκα πολύ για την γνωριμία και thanxs κορίτσια για όλες τις πολύτιμες beauty συμβουλές. Keep on beautying!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes