Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη!! - make up your dayz

Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη!!

Έχω πολλά χρόνια να γράψω γράμμα στον Άγιο Βασίλη, δε θυμάμαι από πότε για να πω την αλήθεια... Και θα έπρεπε να ψάξω μήπως βρω κανένα για να αντιγράψω το στυλ που του έγραφα.. Γιατί τότε με άκουγε και μου έφερνε ότι του ζητούσα, αλλά τα τελευταία χρόνια με αγνοεί προκλητικά!! Νομίζω πρέπει να φανώ γλυκιά και καλή (όχι υπερβολικά όμως), καθόλου απαιτητική και πολύ συγκεκριμένη, για να μη μπλεχτεί στα Sephora ο Άγιος...

Λατρεμένε μου Άγιε (ελπίζω να μην είναι υπερβολικό),
Θα ήθελα για το νέο χρόνο να μου φέρεις κάτι από την ακόλουθη wishlist! Έχεις δει τα καινούρια kits με διάφορα πραγματάκια που έχουν τα Mac? Μα δεν είναι φανταστικά???






Δεν είναι σκέτη γλύκα? Θα ήθελα ένα λοιπόν, σε αφήνω να επιλέξεις εσύ τα χρώματα! Α! Και μια και θα βρίσκεσαι στα Mac ρίξε και μια ματιά στα κραγιόν τους! Είναι συγκλονιστικά! Και φέρε μου το Russian red γιατί κάθε φορά που πηγαίνω να το αγοράσω παρασύρομαι από τα άλλα χρωματάκια και το ξεχνάω... Αν τώρα δε σε βολεύουν τα Mac και προτιμάς τα Sephora (στα Hondo μην πας γίνεται χαμός...), σου έχω και για εκεί εναλλακτικές! 

Μα φυσικά την Diamond powder της MUFE!! Που είναι απαστράπτουσα και γκλιτεράτη κι ότι πρέπει για αυτές τις μέρες!! Και ρίξε και μια ματιά για τις ψεύτικες βλεφαρίδες σε χρυσό χρώμα! Όποτε ρωτάω εγώ αν θα μου τις φέρουν όλο δεν ξέρουν, εσένα νομίζω θα σου απαντήσουν πιο συγκεκριμένα αν σε δουν!! Αυτά!!
Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι αυτά θα μπορούσα να τα αγοράσω και μόνη μου..
Θα μπορούσες να γεμίσεις τις μέρες μας με χαρά, αισιοδοξία και χιούμορ?? Να μας κάνεις λιγάκι πιο αγαπημένους και διαλλακτικούς?? Θα μπορούσες να διώξεις τη μνησικακία και τη μουρτζουφλιά?? Και στη θέση τους να βάλεις τη δημιουργικότητα και την πρόοδο!! Και αν επιμένεις τόσο πολύ να μου φέρεις κάτι φέρε μου έναν ιππότη! Χωρίς την πανοπλία του όμως γιατί δεν ξέρω πώς καθαρίζεται... Το άσπρο άλογο μου αρκεί!!

Με απεριόριστη αγάπη,
Βίλλυ

Υ.Γ.1 Και δεν θέλω τσιγκουνιές, ε??
Υ.Γ.2 Και συγχώρεσε με αν καμιά φορά δείχνω προτίμηση στον άλλο τον Άγιο, τον Φανούριο!! 

2 σχόλια :

  1. Υποκλίνομαι απλά! Ο Άγιος Βασίλης σίγουρα θα σου φέρει κάτι από αυτά αφού θα γελάνε μέχρι και τα μουστάκια του με το γράμμα σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα!! θα προτιμούσα τον ιππότη, αλλά μέχρι να παλέψει με τους δράκους βολεύομαι και με το russian red!!

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes