Κοιμήσου εσύ και η τύχη σου δουλεύει! - make up your dayz

Κοιμήσου εσύ και η τύχη σου δουλεύει!

Χωρίς βέβαια αυτό να είναι απόλυτο... Υπάρχει και το ''Κοιμάται όρθιος'' και το ''Ο ύπνος θρέφει τα μωρά''. Ας σταθούμε στο τελευταίο καλύτερα! Ποιες από εσάς κάνουν θεραπείες που δρουν κατά τη διάρκεια της νύχτας? Όπως για παράδειγμα μία μάσκα μαλλιών που ξεβγάζεται το πρωί. Τι λέω τώρα??? Ποιος έχει όρεξη να ξεπλύνει τα μαλλιά μόλις ξυπνήσει πριν τον καφέ και πριν τη δουλειά? Αν έχει δουλειά, γιατί αν δεν έχει δε νομίζω να είναι αυτός ο καημός του... Τέλος πάντων τα περιοδικά, έχουν κατακλύσει άπειρα tips σύμφωνα με τα οποία μπορούμε να επωφεληθούμε ενώ κοιμόμαστε! Όχι βέβαια.. εδώ δεν είμαι συνεπής στην κρέμα ματιών, στη θεραπεία ύπνου θα είμαι?? Ωστόσο καμιά φορά με πιάνουν οι beauty ανησυχίες μου και εφαρμόζω μερικά...




Ένα εύκολο και γρήγορο tip που εφαρμόζω ανά τακτά διαστήματα είναι η εφαρμογή μιας πλούσιας ενυδατικής για τα πόδια! Η συγκεκριμένη είναι η Overnight cracked heel cream της Compeed για σκασμένες φτέρνες. Την τοποθετώ πριν τον ύπνο, φοράω και τα βαμβακερά καλτσάκια και το πρωί οι φτέρνες είναι αγνώριστες!!! Στα συν ότι ζεσταίνονται και τα πόδια τις κρύες νύχτες του χειμώνα! Καμιά φορά την αντικαθιστώ με την αντίστοιχη κρέμα της Gehwol η οποία είναι θαυματουργή (και νομίζω καλύτερη από την Compeed)!




Κάτι αντίστοιχο κάνω και στα χέρια. Η ενυδατική χεριών των Burt's Bees, Beeswax &Banana έχει ένα απίθανο άρωμα μπανάνας (θέλεις να τη φας!), είναι σούπερ σούπερ σούπερ ενυδατική, αλλά δυστυχώς απορροφάται λιγάκι δύσκολα.. Επειδή λοιπόν δεν μπορώ να τη χρησιμοποιώ κατά τη διάρκεια της ημέρας, τη χρησιμοποιώ τη νύχτα οπότε της δίνω και το περιθώριο να απορροφηθεί με την ησυχία της! Και φυσικά φοράω και τα βαμβακερά γαντάκια! Το πρωί πιάνω τα χέρια μου και ειλικρινά δεν πιστεύω ότι είναι δικά μου!




Όχι, στα θέματα του προσώπου δεν είμαι τόσο σχολαστική... κακώς, αλλά βαριέμαι.. Γι' αυτό και όταν θέλω κάτι πιο ενισχυμένο από τα προϊόντα που χρησιμοποιώ καθημερινά, επιλέγω δειγματάκια! Παρεμπιπτόντως η κρέμα ματιών της Clinique all about eyes rich είναι πολύ καλή.. Δεν είναι καθόλου βαριά, έχει ευχάριστη μυρωδιά και απορροφάται σχεδόν αμέσως! Το δειγματάκι της Apivita antispot είναι για την ημέρα (τα μπέρδεψα..) υπάρχει όμως και αντίστοιχο νυκτός, το οποίο χρησιμοποιώ αραιά και πού. Υποτίθεται ότι συμβάλει στην ομοιομορφία του χρωματικού τόνου της επιδερμίδας. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ολόκληρο το προϊόν, επομένως δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, αλλά δε μου φαίνεται ότι κάνει και θαύματα... Εξακολουθώ όμως να τη χρησιμοποιώ όσο έχω δειγματάκια, περισσότερο για την ιδέα!! Αντίθετα η μάσκα προσώπου με καρότο είναι υπέροχη! Την τοποθετείς το βράδυ και μέχρι το πρωί έχει απορροφηθεί. Δυστυχώς όμως στην τελευταία βόλτα στα καταστήματα δεν τη βρήκα, αν γνωρίζει κάποια αν έχει σταματήσει να κυκλοφορεί ας με ενημερώσει! Η μάσκα ύπνου δεν προσφέρει τίποτα σπουδαίο,τουλάχιστον σε θέματα ομορφιάς, γιατί κατά τ' άλλα σου δίνει μία αίσθηση πολυτέλειας και σε κάνει να νιώθεις λίγο... Blair Waldorf! Ε, κάτι είναι κι αυτό!


Υ.Γ.1 Καληνύχτα όμορφες!!
Υ.Γ.2 Καληνύχτα και σε σένα που θα συναντήσω κάποτε και θα μου κοπεί η ανάσα!

14 σχόλια :

  1. Τι τελειο ποστ!! Πολυ καλη η ιδεα σου με τον υπνο!!! ΑΑΑ γαντακια και μασκα θα παω να προμηθευτω αμεσα!!! Φιλιαααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ πολύ! καλά, τα γαντάκια και τα καλτσάκια πραγματικά κάνουν θαύματα! και η μάσκα είναι πρακτική, ειδικά αν δεν μπορείς να κοιμηθείς επειδή έχει ξημερώσει.. αλλά και να μπορείς, βάλτην, δίνει άλλο αέρα!!! :D φιλιά!!

      Διαγραφή
  2. Αυτό με τις φτέρνες το κάνω και εγώ.. Και μια μάσκα έβαζα πιο παλιά που την άφηνα όλο το βράδυ!! :)
    Το υ.γ2 μου άρεσε πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι τόσο απλό και τόσο αποτελεσματικό! Και ζεστό, τουλάχιστον όταν δεν υπάρχει κάποιος να μας ζεστάνει τα πόδια..! :)

      Διαγραφή
  3. Κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα.. εγώ στον ξύπνιο μου μπορώ αλλά στον ύπνο μου θέλω να κάνω και εγώ και τα κύτταρα μου μόνο ένα πράγμα.. να ΚΟΙΜΑΜΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!! πολύ ωραίο το post σου αλλά να εκφράσω μία απορία.. αν κοιμηθείς μπρούμυτα και το μάγουλο ακουμπάει στο μαξιλάρι δε φεύγει η μάσκα? καληνύχτα και σε σένα λοιπόνν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά όταν εσύ κοιμάσαι, τα κύτταρά σου δουλεύουν (αναπλάθονται)!!!! Αν κοιμηθείς μπρούμυτα????? ΤΣΤΣΤΣΤΣΤΣ Καλά τίποτα δεν έμαθες τόσα χρόνια????? ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ, γιατί τσαλακώνεται το πρόσωπο και δημιουργούνται ρυτίδες!!!!! Για να μη μιλήσω για τη μαξιλαροθήκη που πρέπει να είναι βαμβακερή ή μεταξωτή...

      Διαγραφή
  4. Λοιπόν τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται, θελω καιρο να το κανω αυτο το ποστ!!
    Ξερω οτι πολλοι γελανε αλλα τις κανω τις μασκουλες μου τα βραδια και καμια φορα τα βαζω και τα λαδακια μου στα μαλλια..ω ναι..i'm a freak!!! χιχιχι
    Δεν ξερω αλλα μ'αρεσει να κανω beaute στον υπνο μου, νιωθω οτι ειναι πολυτελεια! Τα γαντακια και τα καλτσακια σου τελεια, εγω οπου εχω δει ειναι ακριβουτσικα και δεν..
    Μ'αρεσαν και οι επιλογες σου πολυ! Θα το κανω κ εγω το ποστ καποια στιγμη, να το ξερεις :-))

    http://beautyincrisis.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι αυτή την αίσθηση πολυτέλειας τη νιώθεις και με το παραπάνω σε αυτά τα μικρά πραγματάκια!! Τα γαντάκια, καλτσάκια και μάσκα τα είχα πάρει πάμφθηνα από την Avon πριν από μερικά χρόνια οπότε δεν το έχω ψάξει το θέμα για να σου πω πού μπορείς να βρεις πιο οικονομικά...
      Το post ανυπομονώ να το διαβάσω για να πάρω κι άλλες ιδέες!!!
      Φιλιά πολλά!!

      Διαγραφή
  5. Πολλυ ωραιο post!Δε μπορω να βαζω πραγματα ειδικα στα ποδια μου και να τα αφηνω ολο το βραδυ,νομιζω πως θα παθω αναφυλαξια και θα πετακτω το βραδυ να μπω για ντουζ,καλα δε το συζητω για μασκα στα μαλια και να κοιμαμαι με σακουλα;!
    ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!Και να ξυπνησω πρωι πρωι να λουζομαι μια ωρα;Και να χασω και το λεωφορειο;
    Καλα αμα εμφανιστω και στον συντροφο μου με γαντια...
    Gewhol χρησιμοποιουσα ενα σπρευ που δροσιζε τα ποδια μου και ξεπρηζε,τελειο.
    Αχ το Υ.Γ 2 ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ-Αλλα μεχρι τοτε απολαυσε ολα τα παραπανω!
    Μετα το μονο που θα θες στα χερια σου ειναι βαριοπουλα και τα ποδια για να κλωτσας ως αντεπιθεση οταν κλωτσα και ο αλλος στον υπνο του!
    Σε ολα υπαρχει η καλη πλευρα!
    Have a lovely day! 12/12/12

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν χρειάζεται ολόκληρη σακούλα στο κεφάλι, μια μεμβράνη αρκεί... κομψή και διακριτική!! χαχαχα!!! Η Gewhol έχει καταπληκτικά προϊόντα, όσα έχω δοκιμάσει είναι ασύγκριτα!
      Σίγουρα σε όλα υπάρχει η καλή πλευρά, το έγραψα με ρομαντική διάθεση, όχι διάθεση γκρίνιας... Και μήπως με ακούσει το σύμπαν και στείλει επιτέλους τον Mr Big (καλά και τα βατραχάκια- το είπαμε σε προηγούμενο post- αλλά μάλλον κι εγώ δεν είμαι πριγκίπισσα- όσο και να το θέλω!

      Διαγραφή
    2. But you are a kind heart,beautifull Princess girl,και μην αφηνεις μιζεροκοσμο να σε κανει να πιστεψεις το αντιθετο!

      Διαγραφή
  6. Πόσο ζηλεύω αυτό το τέλειο σετάκι γαντάκια-καλτσάκια-μασκούλα! Το θέλω κι εγώ! Από που τα τσίμπησες φιλενάδα;

    Αν θέλεις πέρνα μια βόλτα και από το blog μου, αυτές τις μέρες τρέχει giveaway με προϊόντα από τα the Body Shop... Φιλάκια!! http://ginaikologies.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτό το σετάκι το είχα πάρει πριν από χρόνια από την Avon και συνοδευόταν από αντίστοιχη θήκη-νεσεσέρ! δυστυχώς δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα, αλλά δεν μπορεί, όλο και κάτι αντίστοιχο θα πετύχεις!
      και βέβαια θα περάσω από το blog σου! φιλιά πολλά!!

      Διαγραφή
    2. Σ' ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες... Τσέκαρε γρήγορα το gmail σου!!!

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes