Αμαρτίες φθινοπώρου!!! - make up your dayz

Αμαρτίες φθινοπώρου!!!

Και ως συνήθως αμέλησα τις ''αμαρτίες'' 2 μηνών, επομένως είπα να ετοιμάσω ένα πιο.. συγκεντρωτικό post! Το φθινόπωρο κρύο δεν είχε, επομένως δεν έχω και κρέμες για σκασμένα χέρια... Βροχές δεν είχε, επομένως δεν έχω και αδιάβροχη μάσκαρα και λοιπά προϊόντα (τι?? δεν ξέρατε ότι όταν βρέχει φοράμε αδιάβροχη μάσκαρα???)... Το μαλλί δεν το έβαψα- περιμένω η ρίζα να ξεπεράσει τα αυτιά- επομένως δεν έχω και προϊόντα μαλλιών για διατήρηση χρώματος... Έχω όμως φούξια κραγιόν (για να μη μου πέσει βαριά η μελαγχολία του φθινοπώρου), μυρωδάτα scrub σώματος, ελαφριά ζελεδάκια για τα μάτια (πολλές οι ώρες αγκαλιά με το λάπτοπ) και όμορφες κατασκευές (για τη μελαγχολία της εποχής που λέγαμε...)!







Το scrub Mystic Spa, με άρωμα καρύδας, είναι η νέα μου ψύχωση!! Μετά το scrub της Harnn (review θα βρείτε εδώ), νόμιζα ότι δεν θα υπάρξει κάτι να με αφήσει το ίδιο ικανοποιημένη. Μέχρι που δοκίμασα αυτό!! Σαν scrub μπορεί να είναι λιγάκι παραπάνω σκληρό από το συνηθισμένο, όμως κάνει καταπληκτική δουλειά και είναι σούπερ αποτελεσματικό σε πιο ''δύσκολα'' σημεία, π.χ. αγκώνες! Στα συν του και το φανταστικό άρωμα καρύδας που μου φέρνει στο μυαλό νύχτες καλοκαιριού (ναι είμαι λιγάκι εκτός εποχής, αλλά μέχρι πριν λίγες μέρες κυκλοφορούσαμε με κοντομάνικο, οπότε δικαιολογούμαι!!)!!
Με τις κρέμες ματιών ποτέ δεν τα πήγαινα καλά... Ίσως επειδή αρνούμαι να δεχτώ ότι τις χρειάζομαι, ίσως γιατί φοβάμαι μην κακομάθω το δέρμα μου και μετά δεν μπορεί χωρίς αυτές, ίσως επειδή είμαι λιγάκι τεμπέλα και στην καθημερινή περιποίηση θέλω τα απολύτως απαραίτητα! Αυτό το ζελεδάκι όμως πολύ μου αρέσει! Είναι το Elderflower του Body shop και οι περισσότερες σίγουρα το γνωρίζετε! Είναι πολύ ελαφρύ, δροσιστικό, χωρίς πρόσθετα χημικά και τα σχετικά, χωρίς άρωμα και ότι πρέπει για το πρωί, καθώς βοηθάει να ''ανοίξει το μάτι''! Αλλά και το απόγευμα που το μάτι έχει αρχίσει να δείχνει κουρασμένο.. Αλλά και το βράδυ πριν τον ύπνο (για να ξυπνήσουμε φρέσκιες, καταλαβαίνετε!!!) Και τώρα που το σκέφτομαι μάλλον το παρακάνω με αυτό το ζελεδάκι!!
Αντίθετα με τις κρέμες ματιών στα primers έχω ιδιαίτερη αδυναμία! Το συγκεκριμένο είναι της Too faced, shadow insurance, anti- crease eye shadow primer. Έχω διαπιστώσει ότι κάθε φορά που το χρησιμοποιώ η σκιά παραμένει στη θέση της περισσότερη ώρα συν ότι ''γράφει'' πιο έντονα το χρώμα! Και το πιο καταπληκτικό: αντίο λιπαρότητα στα βλέφαρα!!! Αν και με έχει αφήσει πολύ ικανοποιημένη, δεν ξέρω αν θα ξανακάνω τη συγκεκριμένη αγορά, γιατί βρήκα καινούριο έρωτα (και το όνομα αυτού... Painterly)!








Ναι λοιπόν, το Paint pot της Mac, Painterly θεωρώ ότι είναι η καλύτερη βάση για το μακιγιάζ των ματιών! Άργησα πολύ να το χρησιμοποιήσω, γιατί το διάβαζα σε πολλά blogs και καμιά φορά η πολύ διαφήμιση με προκαταβάλει αρνητικά.. Όμως είναι όντως καταπληκτικό! Και στέκεται και μόνο του χωρίς σκιά από πάνω, για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα! Μεγάλη αδυναμία το φθινόπωρο απέκτησα και στα κονσίλερ της Kryolan και ιδιαίτερα στο πράσινο! Δυστυχώς δεν θυμάμαι τον αριθμό, αν και αν θυμάμαι καλά μία απόχρωση του πράσινου έχει, αλλά αν το πετύχετε κάπου να το πάρετε! Δεν υπάρχει σπυράκι που να μην το εξαφανίζει!! Και μη σας τρομάζει το χρώμα, εννοείται ότι δεν φαίνεται καθόλου... Τα κραγιόν που χρησιμοποίησα ξέρω δεν είναι και πολύ... φθινοπωρινά, αλλά βρε κορίτσια... φθινόπωρο ήταν αυτό με τέτοιες θερμοκρασίες??? Το gloss είναι της Inglot, lip duo, Νο 23 και είναι το πιο ζουμερό και φανταστικό φούξια που έχω φορέσει!! Αν και έχει μορφή και υφή lip gloss είναι αρκετά σταθερό! Την άλλη απόχρωση που έχει η συσκευασία δεν την έχω δοκιμάσει... τη σνομπάρω γιατί μου φάνηκε σκούρα και είπαμε... δεν ήμουν σε αυτό το mood! Την παλέτα που βλέπετε στην 4η φωτογραφία την έφτιαξα με ότι κραγιόν είχε σχεδόν τελειώσει.. Για την ακρίβεια είναι η ποσότητα του κραγιόν που μένει στη συσκευασία και δεν μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε και όπως διαπίστωσα είναι σχεδόν το μισό κραγιόν!! Και οι αγαπημένες μου αποχρώσεις είναι η πρώτη και η τρίτη, και τα 2 της Avon, vintage pink και carnation αντίστοιχα!
Τα ρουζ είναι Harmony της Mac και Νο 44peach από Κορρέ και τα pigments είναι της Mac Naked  και circa plum.



Εδώ είναι τα swatches των κραγιόν! Από πάνω προς τα κάτω: Avon Carnation, Inglot lip duo No23 και Avon Vintage pink. Και το μολυβάκι χειλιών είναι της Seventeen lip liner pencil supersmooth waterproof and longstay, 12 rosy plum το οποίο κάποιες φορές αντικατέστησε το κραγιόν!


Αν και λατρεύω και υπεραγαπώ τα Χριστούγεννα (είναι η πιο αισιόδοξη και λαμπερή εποχή- γιορτή του χρόνου), θα το ξαναπώ... δυσκολεύομαι να δεχτώ ότι ήρθε ο χειμώνας... γι αυτό και πίνω ακόμα milkshake!!! Ίσως γιατί καταβάθος να προτιμώ το καλοκαίρι που έχω και γενέθλια (η δεύτερη πιο αισιόδοξη και λαμπερή εποχή- γιορτή του χρόνου!!!!!!!!!!)


12 σχόλια :

  1. Καλησπέρα..
    Πολύ μου άρεσε η σημερινή σου ανάρτηση..Ανάλαφρη και πολύ ενημερωτική..
    Και εγω χρησιμοποιώ scrub ακόμη και το χειμώνα..μου αρέσει η απαλή αίσθηση που αφήνει στην επιδερμίδα.Το ζελεδάκι δεν το έχω δοκιμάσει,αν και fan των Body shop!
    Tα κραγιόν μου αρέσουν πολύ και ακόμα πιο πολύ που δυο απο αυτά που ξεχώρισα είναι Avon..
    Θα τσεκάρω τον κατάλογο που έχω για να κάνω και εγω μια παραγγελία,με αυτά τα υπέροχα ζουμερά και πολύ γιορτινά χρώματα!
    καλή συνέχεια και καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπέρα!! σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!! είναι πολύ όμορφα κραγιόν και αρκετά σταθερά θα έλεγα! Τα πήρα πέρυσι το χειμώνα, αλλά ελπίζω να υπάρχουν ακόμα στον κατάλογο!!
      ευχαριστώ και να έχεις έναν χαρούμενο και γιορτινό μήνα!!

      Διαγραφή
  2. Ωραιο post,εμενα με επηρεασε ο Goss και δε πηρα το Painterly-βλακεια;Δεν εχω λιπαρο βλεφαρο,αλλα οντως φαινονται πιο ζωηρες οι σκιες;
    Και τα κραγιον της Inglot,πολυ ομορφα φαινονται,ανεβαστικα-μη δοκιμος ορος-.
    Εχω ενα υγρο ρουζ απο την εταιρεια αυτη και ειμαι ευχαριστημενη-ειδικα οι σκιες τους διαβαζω σε reviews,καλυτερες απο τις Mac.Pigments σε βολευουν;Δεν εχω κανενα γιατι ειμαι τοσο αφηρημενη που θα γεμισω το κοσμο ολο-αν και με τα Χριστουγεννα,ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ GLITTERRRRRRRRRRRR (σου ειπα ποσο τα μισω ε;Α,ναι,στο προηγουμενο post)
    Καλημεραααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτό που με ξετρέλανε με το painterly δεν είναι μόνο ότι γράφουν καλύτερα οι σκιές, αυτό λίγο πολύ το πετυχαίνεις και με τα primers... Αλλά η σκιά μένει αναλλοίωτη για πολλές πολλές πολλές ώρες!!! Είναι δοκιμασμένο ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες και σε πολλές διαφορετικές γυναίκες! Δεν διανοούμαι να κάνω νυφικό μακιγιάζ χωρίς αυτό πλέον!
      Σχετικά με τα pigments, είναι τα αγαπημένα μου. Στεγνό πινελάκι, διακριτικό αποτέλεσμα, βρεγμένο πινελάκι, πολύ έντονο αποτέλεσμα, συνδυασμός με gel για τα glitters ή κάτι αντίστοιχο με βαζελίνη, τόσο έντονο αποτέλεσμα που το χρησιμοποιώ μόνο για να αντικαταστήσω το eye liner! Τα θεωρώ το πιο πολυμορφικό και πολυχρηστικό προϊόν! Τώρα αν χάσεις και λίγο υλικό, δε νομίζω να τρέχει και τίποτα, γιατί πραγματικά δεν τελειώνουν ποτέ!!! Τη naked την έχω 3 χρόνια, τη βάζω σχεδόν κάθε μέρα και δεν έχει μειωθεί στο ελάχιστο!!
      Τα Inglot δεν τα έχω δοκιμάσει (με εξαίρεση το lip duo) οπότε δεν έχω και άποψη, αλλά κι εγώ έχω διαβάσει τα καλύτερα! Μακάρι να είναι αλήθεια, γιατί και τα Mac είναι φωτιά...
      Τo post με τα glitter νομίζω ότι θα στο αφιερώσω!!!
      P.s. Η απάντησή μου νομίζω άνετα βγάζει μια ανάρτηση!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Αχ σε ευχαριστω!!!!Ενταξει θα το παρω το painterly!Mε επεισες,σε ευχαριστω που ειχες την Ευγενεια να μου απαντησεις με τοση λεπτομερεια!Πραγματικα!
      Καλη συνεχεια!δηλ,Καλο Βραδυ τετοια ωρα!!!!!!

      Διαγραφή
  3. pw pw ti omorfa pou einai ola!!!!
    me geia sou!!!!!!
    kaloforeta!!!!!<3
    http://sylviefashionlove.blogspot.gr/
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ πολύ!!!! δεν είναι όλα καινούρια, αλλά ορισμένα τα έχω παραμελημένα και ξεχασμένα στο βάθος του νεσεσέρ, οπότε όταν τα ξανασυναντάω νιώθω τόσο μεγάλη χαρά σαν να τα έχω μόλις ''γνωρίσει''!!!!
      φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  4. teleia kragion!polu wraia douleia st blog sou!check mine if you want!want to follow each other?thanks

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μία βασική απορία έχω.. Αναλόγως του καιρού, αλλάζουμε και μάσκαρα??? εγώ γιατί έχω μία όλο το χρόνο?? ομοίως κάνουμε και με τα eye liners, τα κραγιόν κ.ο.κ??? επίσης θέλω όλα τα κραγιόν που δείχνεις.. ροζ, κόκκινα, πορτοκαλί, όλαααααα!!! ωραίες οι αμαρτίες σου αλλά η καλύτερη είναι αυτό το milkshake στο τέλος.. ΥΓ: λες τα starbucks να βγάλουν ωραία χριστουγεννιάτικα υπερ-παχυντικά ροφήματα??? σλουρπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα κραγιόν κακώς τα ζαχαρώνεις, δε βγαίνουν από την παλέτα!!! :p για τα starbucks ελπίζω να μάθω εντός των ημερών!!

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes