Αξίζει να το πεις: Harnn cymbopogon cane sugar scrub - make up your dayz

Αξίζει να το πεις: Harnn cymbopogon cane sugar scrub

Εδώ και καιρό είχα υποσχεθεί ένα review για το body scrub Harnn cymbopogon cane sugar scrub, κι ως συνήθως άργησα... αλλά το έφερα εις πέρας!

Το συγκεκριμένο είναι ένα body scrub και ήταν δωράκι γενεθλίων, ευτυχώς γιατί την τιμή του τη βρίσκω απαγορευτική... Και είναι ένα από τα πιο τέλεια scrubs σώματος που έχω δοκιμάσει ποτέ!!









Να πεις ναι γιατί:

  • Μυρίζει απλά συγκλονιστικά! Η μυρωδιά του είναι lemongrass, και μόλις το χρησιμοποιήσεις μυρίζεις υπέροχα εσύ, η πετσέτα σου, το μπάνιο σου, το σαλόνι, η κουζίνα, δεν ξέρω και αν η μυρωδιά φτάνει μέχρι την πόρτα της εισόδου!
  • Είναι όσο κρεμώδες χρειάζεται, οι κόκκοι του είναι όσο μεγάλοι χρειάζεται και η επιδερμίδα μετά τη χρήση του είναι όσο μεταξένια φαντάζεσαι!
  • Τα αιθέρια έλαια που περιέχει έχουν φυσικές αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες!
  • Εάν το δέρμα σας είναι ξηρό, είναι ιδανικό καθώς δεν το στεγνώνει, όπως κάνουν αρκετά προϊόντα της κατηγορίας του..


Να πεις όχι (δυστυχώς) γιατί: 
  • Όπως ανέφερα στην αρχή, είναι ακριβό... Και σε αυτές τις εποχές καλύτερα να επενδύσεις σε μία σωστή ενυδατική παρά σε ένα scrub σώματος..
  • Η ποσότητά του μου φάνηκε πολύ μικρή... ή το χρησιμοποιούσα μανιακά... όπως και να είναι, τελείωσε πολύ γρήγορα...

13 σχόλια :

  1. νομίζω πως με έπεισες.. δέχομαι να μου το κάνεις δώρο... επειδή αργούν γενέθλια και γιορτή, υπάρχουν πάντα και τα χριστούγεννα... αχαχχαααχαχ! αλλά θέλω την οικογενειακή συσκευασία.. μην κάνουμε τσιγκουνιές.. και πόσο ακριβό είναι πιά? αν μυρίζεις τόσο ωραία τότε κάνεις οικονομία στην κολώνια! :-p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α δεν σου είπα! καταργήθηκε!!! αστειάκι... :) όχι, το άρωμα μου δεν το αντικαθιστώ με τίποτα οπότε προτιμώ να βάζω το scrub με το σταγονόμετρο, ή και να το κόψω τελείως!!

      Διαγραφή
  2. Ti εγινε βρε παιδια?Η Harnn μας τη πεφτει απο παντου;Οπως περσυ η Β.Β;Ολες οι bloggers μαζι...;
    Παντως ωραιο review-δελεαστικο,αλλα η αληθεια ειναι πως το σκραμπ ειναι το τελευταιο που θα αγοραζα,ειδικα αυτη την εποχη.
    Υ.Γ Παλι εγω θα ειμαι αυτη που εχει μια κακια να πει,μηπως να με βαζεις σε ειδικο παραθυρακι,οπως τους γερους του Μαπετ Σοου(Ε ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ ΠΕΡΣΥ ΜΕ ΤΙΣ Β.Β,ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣ)
    Παντως καλο review,και οπως μετεφερες τη μυρωδια,ασε μου ερχεται να παω τωρα στο καταστημα-τα καλα της ανεργιας απειρος χρονος για βολτες...διαλλογισμο,τζοκινγκ,σκεψεις αυτοπυρπολησης,χαχαχχα,Φιλιααααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα το ομολογήσω και είναι σε πρώτη μετάδοση... ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ! Τις bb δεν τις έχω δοκιμάσει καν!!!!!!!!!!! και αρνούμαι να το κάνω... έπεσε τόση μα τόση διαφήμιση που με απέτρεψε και πλέον είμαι προκατειλημμένη...
      τα Harnn είναι πολύ καλής ποιότητας καλλυντικά, αλλά πραγματικά έχουν απαγορευτικές τιμές...
      χαχαχα!!! σκέψεις αυτοπυρπόλησης???? όχι βέβαια.. τζάμπα θα πάει το απολλώνιο κορμί από το τζόκινγκ??? άσε που τον διαλογισμό για να αποφύγεις αυτές τις σκέψεις τον κάνεις!!! :)

      Διαγραφή
    2. Ενταξει θα σε κανω follow για παντα-stalker ενα πραγμα,μονο και μονο για την αληθεια που ειπες-Μας πρηξαν τοσο τα συκωτια με τη βλακεια τις Β.Β λες και η Garnier ανακαλυψε κατι το μοναδικο,κατι και γω δε ξερω.
      Το μονο που καταφεραν ειναι να κανουν το προιον αντιπαθητικοοοοοο-Ευχαριστω,καποιος με κατανοει....Απολλωνιο κορμι;Θα σου δωσω κανα πενταρι κιλα κοπελια να χεις και εσυ,Κοπιαστεεε .
      Ισως τα Harnn τα κοιταξω-!
      Πολλα φιλια και συγχαρητηρια για τη δουλεια που κανεις στο blog σου!

      Διαγραφή
  3. Aκούγεται πολύ φανταστικό αυτό το πήλινγκ..Ξέρει κανείς πού βρίσκεται το κατάστημα? Νομίζω είναι κάπου στο Κολωνάκι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το Κολωνάκι δεν γνωρίζω, πολύ πιθανόν... Σίγουρα όμως υπάρχει κατάστημα στο river west, το mall στον Κηφισό, δίπλα από τα Ikea!

      Διαγραφή
  4. όντως οι τιμή του είναι απογοητευτική.. Το κοιτούσα τις προάλλες και έλεγα τι κρίμα!! Πάντως ωραίο review :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :( κι εγώ έτσι πιστεύω... τουλάχιστον όχι για scrub σώματος... σ' ευχαριστώ πολύ!!

      Διαγραφή
  5. Geia sas koritsia!! Στο Ρίβερ Γουέστ δεν υπάρχει το κατάστημα πια, έχουν μετακομίσει στο ΚΟλωνάκι, Ηρακλείτου 15, είναι απέναντι από τα Everest στην Τσακάλωφ! Και μην το ψάξετε στην Ελλάδα μόνο εκεί είναι, για τις υπόλοιπες περιοχές γίνονται και παραγγελίες μέσω eshop!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε για την πληροφορία!! Δεν το γνώριζα... Βέβαια εντύπωση μου κάνει που δεν έχει στη Θεσσαλονίκη! Συνήθως εκεί ξεκινούν όλα τα ωραία!!

      Διαγραφή
  6. Καλά αν σκεφτείτε την τιμή άλλων προιόντων προσωπικά δεν τα βρίσκω ακριβά κι έχουν απίστευτη ποιότητα! Πάντως για πιο οικονομική λύση δοκιμάστε τα σαπουνάκια που έχουν μόνο 6 ευρώ και κάνουν φανταστικό σκραμπ στο σώμα και κρατάνε 4 μήνες άνετα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ δεν θέλω να πάρω σαπουνάκια, γιατί είμαι σίγουρη ότι θα τα βάλω στην ντουλάπα μου για να μυρίζουν ωραία τα ρούχα μου κι εγώ δεν θα τα χρησιμοποιήσω ποτέ!!!!!!!

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes