Αμαρτίες Σεπτεμβρίου!!! - make up your dayz

Αμαρτίες Σεπτεμβρίου!!!

Αγαπώ τον Σεπτέμβριο, γιατί:

  • Ανοίγουν τα σχολεία/ ΑΕΙ/ ΤΕΙ/ΙΕΚ/ Εργαστήρια ελεύθερων σπουδών κτλ. κι ακόμα κι αν δεν είσαι μαθητής/ φοιτητής/ σπουδαστής, νιώθεις σαν να είναι η κατάλληλη εποχή για μια νέα αρχή! Ή μάλλον μόνο αν δεν είσαι κάτι από τα παραπάνω το νιώθεις...
  • Αν και μπορεί να μην κάνεις πλέον μπάνιο στη θάλασσα διατηρείς ακόμα το μαύρισμά σου (ή έστω και μία υποψία του).΄
  • Τα περιοδικά μόδας είναι πιο ''παχιά'' από ποτέ! Καμιά φορά περισσότερο κι από των Χριστουγέννων..
  • Υπάρχει μία έντονη κινητικότητα γενικώς... Δεν ξέρω γιατί, αλλά υπάρχει!
Δεν αγαπώ τον Σεπτέμβριο, γιατί: 
  • Είναι πλέον γεγονός ότι τελείωσε το καλοκαίρι
  • Αποχωρίζομαι το μαγιό μου
  • Αποχωρίζομαι και την τσάντα θαλάσσης μου
  • Αποχωρίζομαι και τα ελαφριά ρουχαλάκια
  • Ας σταματήσω εδώ καλύτερα!
Τον Σεπτέμβριο λίγο η μετακόμιση, λίγο η αρρωστημένη ζέστη, δεν ασχολήθηκα πολύ με προϊόντα μακιγιάζ, και για να είμαι ειλικρινής δεν ασχολήθηκα με την περιποίηση γενικώς!! Εκτός φυσικά από τα βασικά (π.χ. καθαρισμός προσώπου) που ευτυχώς οι κινήσεις αυτές γίνονται πλέον μηχανικά!



Το καλοκαίρι κάθε τρεις και λίγο έσκαγαν οι προσφορές από τα sephora. Μία 35% στις αποκλειστικές μάρκες, μία 40% στις ενυδατικές, μία 40% στα priorities και sephora, μία 25% στα αρώματα (νομίζω αυτό σχεδόν έχει γίνει μόνιμο..) ε πόσο να αντισταθείς κι εσύ, άνθρωπος είσαι! Έτσι απέκτησα την κρέμα σώματος caramel, sephora και για πολλοστή φορά τη honey nut body lotion, priorities. Έχουν και οι 2 πολύ καλή υφή, δεν είναι πολύ λιπαρές και πραγματικά το πιο λατρεμένο άρωμα που έχω μυρίσει σε κρέμα! Θέλεις να τις φας!! Στα συν ότι το άρωμά τους διαρκεί πολλές ώρες! Η lotion στη μέση είναι της clinique, clarifying lotion 2, την οποία απέκτησα σε ''οικογενειακό'' μέγεθος, καθώς είναι ίσως το μοναδικό προϊόν που καταναλώνω σε τόσο μεγάλη ταχύτητα. Μου αρέσει πολύ, γιατί μετά τη χρήση της νιώθω το δέρμα μου πολύ καθαρό, χωρίς να ''τραβάει''. Και τέλος, η σταθερή αξία, το lip balm της Nuxe, το οποίο μπορεί να μην έχει χρώμα, αλλά έχει εκπληκτικό άρωμα και είναι το μόνο που φέρνει τα χείλη μου στην αρχική τους κατάσταση όταν είναι τραγικά απελπιστικά ξηρά...


Νομίζω ότι το καθαριστικό προσώπου μου δεν θα το αλλάξω ποτέ.. Είναι το baume eclat της Lancome και είναι από αυτά τα μαγικά πολυμορφικά προϊόντα που άλλη μορφή έχουν στην αρχή, άλλη στη συνέχεια και άλλη στο τέλος. Έτσι κι αυτό είναι αρχικά σαν γαλάκτωμα, όταν το απλώνεις γίνεται λάδι και όταν το ξεπλένεις γίνεται αφρός! Το αγαπάει το δέρμα μου το αγαπάω κι εγώ! Το επόμενο είναι primer προσώπου από τη The balm και το χρησιμοποιώ καθημερινά πριν από την πούδρα. Νομίζω ότι μου αρέσει πολύ, αλλά ακόμα δεν το έχω τεστάρει σε πολύ σκληρές συνθήκες..


Μπορεί να είναι σπατάλη αυτό που κάνω, αλλά το συγκεκριμένο spray προσώπου από τη Mac δεν το βάζω μόνο μετά το μακιγιάζ, αλλά κοντεύει να αντικαταστήσει και το νερό προσώπου της Avene... Δεν ξέρω τι είναι αυτό που μου αρέσει περισσότερο.. η αίσθηση φρεσκάδας... το διακριτικό άρωμά του... το ότι νιώθω ότι με έχουν ψεκάσει με ένα touch λάμψης??? δεν ξέρω ειλικρινά... Πάντως το χρησιμοποιώ συνέχεια!


Αυτό είναι το πιο πρόσφατο προϊόν, το χρησιμοποιώ πολύ λίγο καιρό, οπότε δεν θα εκφέρω γνώμη.. είναι scrub σώματος, μυρίζει κάτι σαν γρασίδι, με δυσκολεύει λιγάκι η μορφή του (θα το ήθελα λιγότερο ρευστό) ΑΛΛΑ είναι ίσως το καλύτερο scrub που έχω χρησιμοποιήσει ever! Προσεχώς θα ακολουθήσει αναλυτικό post με φωτογραφίες!


Υ.Γ. 1 Κάπου άκουσα ότι μέσα στην εβδομάδα θα πέσει η θερμοκρασία...
Υ.Γ. 2 Μπορεί να γκρινιάζω που έφυγε το καλοκαίρι, αλλά μου έχουν λείψει οι κούπες τσαγιού...


10 σχόλια :

  1. πολυ θελω να δοκιμασω το fix + λένε οτι ή θα το αγαπησεις ή θα το μισήσεις!η αλήθεια είναι οτι και μενα μου έλλειψε η χουχουλιαρικη διάθεση του χειμώνα...φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όντως έτσι είναι!! εγώ το αγάπησα και δεν μπορώ μακριά του!! χαχα! όταν έρθει ο χειμώνας θα γκρινιάζουμε για το κρύο, αλλά...!!! φιλιά!!!

      Διαγραφή
  2. Fix +!!! Το ίδιο απαραίτητο και για εμένα!!!! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μα είναι δυνατόν να μην το λατρέψεις??!! :) φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ έχω την κρέμα σώματος από priorities με άρωμα βανίλια και καρύδα!! Τα λατρεύω πραγματικά :)
    Ανυπομονώ για το review του scrub!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι όλη η σειρά τους καταπληκτική!!! έρχεται άμεσα και το review!!

      Διαγραφή
  5. ααααααααααχ, αγαπάμε sephora!!! Οι μυρωδιές τους είναι ανεξίτηλες.. Ωραίος και ο Σεπτέμβρης.. Μελαγχολικός και πολλά υποσχόμενος ταυτόχρονα.. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :) polla uposxomenos den kserw, malagxolikos sigoura!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Κορίτσι μου γειά σου, μηπως Εχιε βρει ίδιο άρωμα κρέμας honey nut άλλης εταιρείας;;; γιατί τόσα χρόνια τώρα ότι και να έχω δοκιμάσει δν έχω βρει μια σαν αυτή!!!!! 😢

      Διαγραφή
    3. Καλησπέρα! Δυστυχώς δεν έχω βρει καμία όμοιά της όσο κι αν έχω ψάξει.. Οι περισσότερες έχουν έντονη μυρωδιά μελιού και καθόλου φιστίκι. Εάν όμως εντοπίσω κάτι θα το γράψω εδώ σε σχόλιο :)

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes