Μια μετακόμιση θα κάνω!!! - make up your dayz

Μια μετακόμιση θα κάνω!!!

Και με μουσικό χαλί το κομμάτι της Σοφίας Βόσσου '' Μια μετακόμιση για πλάκα ή με σοβαρό σκοπό... παμ παραμ παραμ παραμ'' ανοίγω ντουλάπια, κλείνω ντουλάπια, ανοίγω συρτάρια, κλείνω συρτάρια, ανοίγω κούτες, δεν κλείνω όμως κούτες, με αποτέλεσμα όλα να έχουν μπερδευτεί και ανακατευτεί μεταξύ τους...!!! Και μέσα σε όλο τον πανικό με τις κούτες, σακούλες, βαλίτσες, χαρτοταινίες και ανεξίτηλους μαρκαδόρους, παρελαύνουν μπροστά στα μάτια μου όλες οι fail beauty επιλογές που έκανα κατά καιρούς στο παρελθόν (και κάνω ακόμα, αλλά χρειάζεται να περάσει λίγος καιρός μέχρι να αποδειχθούν fail!!!)...  μα τι σκεφτόμουν όταν αγόραζα αυτό το καφέ-ροζ-μπρονζέ κραγιόν???? Ας μη μιλήσω και για τη σκιά με τη σούπερ κιτσάτη συσκευασία!! Αλλά κάποια όταν τα είδα συγκινήθηκα, και θα καταλάβετε στη συνέχεια γιατί... Και φυσικά αυτό που με κάνει να νιώθω ένοχη, δεν είναι τόσο η αγορά τους, όσο ότι ακόμα και τώρα δεν θέλω να τα αποχωριστώ...  guilty!!!
Για αυτά που θα δείτε σας παρακαλώ μη με κακοχαρακτηρίσετε! Ήταν παρορμητικές αγορές... Και όσο κακό και να κάνω στο δέρμα μου που τα έχω τόσο καιρό και προφανώς έχουν λήξει, δεν θέλω να τα αποχωριστώ... my precious και φυσικά οι άτιμες οι αναμνήσεις !!!! Και να προσθέσω ότι πολλά από αυτά μπορεί να μην κυκλοφορούν πλέον στην αγορά, γιατί έχουν περάσει και κάποια χρόνια από την αγορά τους!







Ω ναι! αυτό το υπέροχο γούνινο λεοπάρ ''πραγματάκι'' είναι μία σκιά ματιών της Sephora, Jungle chic (για το jungle ναι, για το chic έχω αμφιβολίες!)! Την περίοδο που το αγόρασα είχε βγάλει και σε army print αλλά και σε στυλ ζέβρας με τις αντίστοιχες αποχρώσεις σκιών, ωστόσο κρατήθηκα και περιορίστηκα στο λεοπάρ (ευτυχώς..)... Η σκιά βέβαια είναι άριστης ποιότητας, όπως βλέπετε την έχω υπερευχαριστηθεί, αλλά προτιμώ αυτό το ''πραγματάκι'' να παραμείνει μέσα στο νεσεσέρ και να μην βγαίνει και πολύ προς τα έξω!!! Α! Το clue της υπόθεσης είναι ότι μπορεί να μπει και στα κλειδιά.




Αυτή τη μικρή παλέτα την πήρα γιατί εντυπωσιάστηκα από το glam της υπόθεσης! Στραφταλιζέ λαμέ θήκη (που αρχικά σκέφτηκα να την κάνω θήκη για το κινητό, αλλά ευτυχώς δεν χωρούσε το κινητό) και αντίστοιχα σταφταλιζέ σκιές και lip gloss τα οποία όμως πλέον δεν υπάρχουν για να τα δείτε γιατί έχουν χρησιμοποιηθεί (ήταν φούξια και διάφανο με glitter). Και αυτή η mini παλέτα είναι από τα Sephora, Groovy palette.




Με αυτό το gadgetaki είχα ξετρελαθεί! Όπως βλέπετε η σκιά ανοίγει με συρόμενο πορτάκι και στο πίσω μέρος έχει και mini καθρεφτάκι!! Αλλά η σκιά είναι μία από τις fail αγορές, καθώς είναι λευκή, περλέ και κρεμώδης. Το fail δεν είναι τόσο η αγορά, όσο ότι τη χρησιμοποίησα τόσο μα τόσο πολύ! Και μόνη της, χωρίς να τη συνδυάζω με άλλο χρώμα.. Την αγαπώ όμως, γιατί μου θυμίζει τις πρώτες μου απόπειρες στο μακιγιάζ! Είναι της Avon, color trends, diamond in the rough.




Αν και μου αρέσουν πολύ οι σκιές από τα Sephora, αυτή με απογοήτευσε, γι' αυτό και τη βλέπετε σχεδόν άθικτη... Έχει το πράσινο χρώμα της χλωροφύλλης, από εκεί και η ονομασία της pearl chlorophyll green No 03, όμως δεν ''γράφει'' καθόλου καλά. Για να έχει την ένταση που βλέπετε στη δεξιά εικόνα χρειάστηκε να την περάσω γύρω στις 5 φορές... Είναι ένα σχετικά δύσκολο χρώμα, που αν δεν προσέξεις πώς θα το συνδυάσεις κινδυνεύεις να φανείς λιγάκι κιτς.. Και έχουμε πει, είμαι επιρρεπής σε αυτά, οπότε από μακριά κι αγαπημένοι!! (Άντε καμιά γραμμή στο κάτω βλέφαρο για κάτι πιο ανάλαφρο!)




Τι να πω για αυτή τη μάσκαρα???? Πόσο την είχα λατρέψει!! Όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει, έτρεξα σαν την τρελή να την αποκτήσω! Είναι της Bourjois, effet paillete chrome, είναι ασημί (λαμέ διαφορετικά), με παγιέτες ή glitter ή όπως αλλιώς λέγονται και την περνάς πάνω από την κανονική σου (μαύρη ελπίζω) μάσκαρα! Για να είμαι ειλικρινής, δεν θυμάμαι να είχε καμία διαφορά ή να φαινόταν κάτι συγκλονιστικό και διαφορετικό στις βλεφαρίδες μου, όμως σε κάθε νυχτερινή έξοδο τη φορούσα, γιατί νόμιζα ότι δίνει ένα touch λάμψης, μέχρι που έπαψα να το νομίζω (αφού δεν το νόμιζε και κανένας άλλος) και μπήκε στο συρτάρι...




Άλλο ένα προϊόν της Bourjois! Είναι lip gloss, No85 lilas romantic!! Δεν το φοράω πολύ συχνά γιατί δεν μου ταιριάζει η απόχρωση και είναι πολύ απαλό και διάφανο για μένα, αλλά το υπεραγαπώ, γιατί ήταν το πρώτο ''σοβαρό'' και ''υποληψιμο'' lip gloss που αγόρασα! Μόλις το απέκτησα το πρόσεχα σαν τα μάτια μου και το είχα πάντα μέσα στην τσάντα μου και φρόντιζα να το ανανεώνω και τακτικά!! Ήταν λίγο πριν κλείσω τα 15 και το ότι απέκτησα το πρώτο μου lip gloss ήταν μεγάλη υπόθεση όπως καταλαβαίνετε!!!




Για να πάρω το συγκεκριμένο lip gloss τσακώθηκα με τη μαμά μου και με την αισθητικό... Μη με ρωτήσετε ποιο είναι, δεν θυμάμαι καθόλου... Ούτε πόσο κάνει, επίσης δεν θυμάμαι... Μόνο τις φωνές της μαμάς μου θυμάμαι: ''Έδωσες τόσα για να πάρεις ένα tester???????" Ω, ναι! Καλά καταλάβατε... Είναι tester, και το πήρα από το stand με τα καλλυντικά που είχε φέρει η αισθητικός, η οποία θεώρησε ότι το συγκεκριμένο χρώμα δεν θα πουλήσει, επομένως δεν έφερε και το αντίστοιχο stock.. Και αυτός ήταν ο λόγος που θύμωσα... Τουλάχιστον δεν είχε δοκιμαστεί από καμία πελάτισσα και ήταν ακόμα κλειστό. Είμαι λιγάκι υπερβολική τώρα που το σκέφτομαι... Κυρίως επειδή το φόρεσα ελάχιστες φορές και μετά μπήκε και αυτό στο συρτάρι... Τώρα όμως που το ανακάλυψα ξανά, νομίζω μου αρέσει πολύ!




Αυτό το κραγιόν είναι της Avon, sunset rose, και το είχα πάρει σε μια περίοδο που περνούσα την ''μοιραία'' φάση μου.. Νόμιζα ότι μου πήγαινε, αλλά μάλλον όχι... Ευτυχώς το διαπίστωσα σχετικά νωρίς και δεν έγινα πολύ ρεζίλι!





Και αυτός ήταν ο λόγος της συγκίνησης μου!!! Έχω πει πολλές φορές ότι δε μου αρέσει να αλλάζω άρωμα.. Ο μόνος λόγος για να αλλάξω είναι να καταργηθεί. Κάπως έτσι έγινε και με το Fantasia του Fendi.. Είναι το πρώτο μου άρωμα, το οποίο μύριζε βανίλια κυρίως, τα υπόλοιπα συστατικά του δεν τα θυμάμαι, ήταν γλυκό, νοσταλγικό, ρομαντικό και πολύ θηλυκό. Δυστυχώς σταμάτησε να κυκλοφορεί από το 2006 αν θυμάμαι καλά, κι εκείνη την περίοδο είχα φάει τον κόσμο να βρω όσα περισσότερα μπουκαλάκια μπορούσα σε καταστήματα, αποθήκες, e-shops, αλλά δυστυχώς δεν το ξαναβρήκα πουθενά... Έχω κρατήσει όμως το μπουκαλάκι με μία πολύ μικρή ποσότητα και καμιά φορά το ανοίγω και ψεκάζω γύρω μου! Δεν το κάνω όμως πολύ συχνά, γιατί φοβάμαι μη μου τελειώσει και χαθεί η μυρωδιά των πιο ξέγνοιαστων και γλυκών χρόνων μου...





Υ.Γ.1 Ίσως και να έχει λίγη πλάκα η μετακόμιση!!!
Υ.Γ.2 Πετρούλα σε υπερευχαριστώ για τη βοήθεια!!!
Υ.Γ.3 ΟΧΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ.... ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΦΙΟΓΚΑΚΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ!!!!

10 σχόλια :

  1. otan diavasa gia to arwma, paraligo na dakrysw egw! fantazomai esy! ti wraia na exoume antkeimena pou na mas fernoun anamnhseis..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :) ελπίζω να μην το βάρυνα πολύ!! ναι, είναι, και είναι και ο βασικότερος λόγος που δεν θέλω με τίποτα να τα αποχωριστώ!!!!

      Διαγραφή
  2. Mallon o titlos autou tou post sou tha mporouse na einai: "lathi tou parelthontos pou den mporoume na apoxwristoume". Pragmatika, de mporw na fantastw ti skeftosoun otan ta agorazes. eidika oi suskeuasies einai apla TROMAKTIKES.. sugkinitiko teleiwma me to arwma.. Atimes anamniseis..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ δεν είναι, απλά είναι λιγάκι.. υπερβολικές!! άτιμες...

      Διαγραφή
  3. Αχ οι μετακομίσεις...τι "θησαυρούς" ανακαλύπτουμε...εντάξει υπάρχουν και πολύ χειρότερα :))) ...και φυσικά "save the bow eyelashes" lol!!!!;))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εκεί που λες για την περλέ σκιά, τι θυμήθηκα! έχω κρατήσει σχεδόν τελειωμένο κραγιόν σε άσπρη-ροζ-περλέ απόχρωση, τύπου εξωγήινος, από τα πρώτα που είχα αγοράσει και το είχα λιώσει. από την μια λέω, πώς γίνεται να το έβρισκα τόσο προχωρημένο ενώ ήταν τόσο άκυρο? και από την άλλη, τι πειράζει, δε πάθαμε και τίποτα! άσχετο, μα σου πούλησε το τέστερ? νόμιζα ότι αυτά δεν έχουν καν κωδικό ή barcode για να μπορέσουν να περάσουν από το ταμείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα!!!!!!! αυτά τα σκέφτομαι κι εγώ!! το tester μου το πούλησε, δεν είχε barcode ούτε το tester ούτε τα υπόλοιπα που δεν ήταν δείγματα.. Απλά η αισθητικός είχε ένα stand με καλλυντικά της συγκεκριμένης εταιρείας (δεν θυμάμαι καθόλου ποια είναι) τα δοκίμαζες και όποιο σου άρεσε το αγόραζες (κανονική κλειστή συσκευασία). Το συγκεκριμένο όμως δεν το είχε φέρει καθώς θεώρησε ότι δεν θα πουλήσει (και καλά έκανε εδώ που τα λέμε)! Και ντρέπομαι που το λέω αλλά το ίδιο έκανα και με ένα eye liner φούξια περλέ πάλι από το ίδιο stand... Αλλά που να το γράψω και αυτό, πάει πολύ!!!! Και περισσότερο ντροπή για μένα που δεν σκέφτηκα ότι αυτό κανονικά δεν επιτρέπεται....

      Διαγραφή
  5. το ποστ αυτο μου εφτιαξε τη μερα!ειλικρινα.εγω ειμαι στο αντιθετο ακρο.του πεταω οτι βρω."Ρακοσυλλεκτης" ειναι ο καλος μου και νευριαζω.παντως ωραιους θυσαυρους ανακαλυψες και ωραιοτερες οι αναμνησεις που τους συνοδευουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα!!!! ''ρακοσυλλέκτης''????????????? δεν ξέρω αλλά έχω τη εντύπωση ότι μου ταιριάζει κι εμένα!!!!!! σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!! φιλιά!!

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes