Αμαρτίες Καλοκαιριού!!! - make up your dayz

Αμαρτίες Καλοκαιριού!!!

Βέβαια τώρα που βρήκα χρόνο να κάνω post είναι μάλλον λίγο άκυρο το συγκεκριμένο θέμα, αφού έχουμε μπει για τα καλά στο φθινόπωρο... Αλλά δεν είναι δυνατόν να μην ανέβουν οι αμαρτίες 2 ολόκληρων μηνών!!





Πολλά από τα προϊόντα θα τα έχετε ξαναδεί, καθώς είναι πολύ πολύ αγαπημένα μου, ανεξαρτήτως εποχής. Πρώτο είναι το δημοφιλές νερό της Avene! Νομίζω δεν χρειάζονται συστάσεις! Τα 2 επόμενα της Schwarzkopf δεν τα έχω ξαναπαρουσιάσει, γιατί είναι η πρώτη φορά που τα χρησιμοποιώ. Και είναι καταπληκτικά!!! Είναι από τη σειρά repair rescue και απευθύνονται σε ξηρά, αφυδατωμένα και πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά. Τα κάνει απίστευτα απαλά, τα ενυδατώνει, προσοχή όμως σε όσες έχετε λεπτή τρίχα γιατί δεν ενδείκνυται, και έχει κι ένα καταπληκτικό άρωμα, που μου θυμίζει ροδάκινο, αλλά δεν είμαι και απόλυτα σίγουρη... Το προϊόν της Lancome είναι το baume eclat, και είναι το λατρεμένο και πολυαγαπημένο μου καθαριστικό προσώπου! Αφήνει μια φανταστική αίσθηση φρεσκάδας και καθαρίζει τέλεια το πρόσωπο. Και αν και παίρνει τη μορφή λαδιού κατά την εφαρμογή του, δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Και τελευταίο είναι το insight linseed oil liquid crystals. Το πήρα όταν αναζητούσα ένα προϊόν για τα μαλλιά που να μην ξεβγάζεται, να με βοηθάει να τα ξεμπερδεύω και να τα κάνει να φαίνονται λαμπερά. Δεν είναι κακό, αλλά δε νομίζω να το αγοράσω ξανά μόλις τελειώσει. Έχει λίγο δυνατό άρωμα για τις προτιμήσεις μου που καλύπτει τη μυρωδιά του σαμπουάν και ίσως να χρειαζόμουν κάτι πιο ενισχυμένο. 


Αν και καλοκαίρι, δεν μπορούσα να αντισταθώ στη χρήση προϊόντων μακιγιάζ.. ή είσαι beauty junkie ή δεν είσαι! Δεν θα γράψω αναλυτικά για όλα, γιατί πολλά υπήρχαν και στο προηγούμενο  post, θα γράψω για τα pigments της MAC , crushed metallic pigment butterfly party. Νομίζω τα συγκεκριμένα χρώματα δεν υπάρχουν ακόμα στα καταστήματα, καθώς ήταν limited edition, αλλά έχουν κυκλοφορήσει σε νέες αποχρώσεις. Δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα και κατενθουσιάστηκα, αν και είναι πολύ μεγάλη fan των pigments της mac. Δεν απλώνονταν όπως θα ήθελα, έκαναν ''σβόλους'' και το χρώμα δεν εφαρμοζόταν ομοιόμορφα... Ωστόσο είναι πολύ ωραία αν κάποια θα ήθελε να αντικαταστήσει το μολύβι ματιών ή το eye liner με κάτι που να έχει λίγο περισσότερο glam (χρυσόσκονη γαρ!!). Βέβαια το spray για το πρόσωπο ήταν καταπληκτικό! Έδινε την αίσθηση δροσιάς που αναζητάς τους καυτούς μήνες, δεν αλλοίωνε το μακιγιάζ ούτε στο ελάχιστο και είχε και διακριτικό αρωματάκι! Και δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά έδινε και ένα touch λάμψης!



Εδώ είναι η μάσκαρα της παραπάνω φωτογραφίας, Lancome, virtuose σε πράσινο χρώμα -άσχετα αν στη φωτογραφία φαίνεται μπλε. Είναι πολύ φωτεινό χρώμα και χαρούμενο και απλά σου δίνει κάτι διαφορετικό από τη μαύρη μάσκαρα. Δεν κάνει το βλέμμα πιο βαθύ, ούτε πιο μυστηριώδες, ούτε υπόσχεται μακριές και πυκνές βλεφαρίδες... Είναι όμως πολύ κοριτσίστικο και παιχνιδιάρικο!!



Για το σώμα, δηλώνω πιστή οπαδός των scrub του body shop. Το scrub με άρωμα spiced vanilla είναι ίσως η 4η ή 5η φορά που το αγοράζω! Μυρίζει καταπληκτικά και κάνει το δέρμα πολύ απαλό , ενώ το καθαρίζει χωρίς να το στεγνώνει! Το αφρόλουτρο είναι le petite Marseillais, με άρωμα πορτοκάλι. Τα συγκεκριμένα αφρόλουτρα έχουν μυρωδιές απίθανες που διαρκούν για αρκετή ώρα και θεωρώ την ποιότητά τους άριστη! Να δοκιμάσετε οπωσδήποτε και το αφρόλουτρο με άρωμα πικραμύγδαλο και δε νομίζω ότι θα θέλετε να πλυθείτε με κάτι άλλο μετά!



Κορίτσια το ξέρω ότι παίζω βρώμικα, αλλά δεν μπορούσα να μην συμπεριλάβω και τη φυσική άργιλο στο αγαπημένα του καλοκαιριού! Μου την έφερε ο φίλος μου από τη Γαύδο και για να είμαι ειλικρινής δεν έχω ιδέα αν πωλείται στα φαρμακεία ή κάπου αλλού σε αυτή τη μορφή.. Αν όμως τύχει να βρεθείτε κάπου και μπορείτε, να πάρετε ένα κομμάτι γιατί κάνει θαύματα! Είναι για όλα τα μέρη προσώπου και σώματος! Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σαν απολεπιστικό ή σαν μάσκα, αφήνοντας τη μερικά λεπτά και στη συνέχεια την ξεπλένετε!

Υ.Γ. 1 Δυστυχώς πέρασε πάρα πολύ γρήγορα το καλοκαίρι...
Υ.Γ. 2 8 μήνες και 15 μέρες έμειναν για το επόμενο... 
Υ.Γ. 3 Να έχουμε ένα όμορφο φθινόπωρο!!!

10 σχόλια :

  1. καλό φθινόπωρο, με ακόμα περισσότερες "αμαρτίες" ομορφιάς!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχαριστώ πολύ!!! καλό φθινόπωρο και σε σένα!!! ναι, νομίζω χρειάζεται να γίνει νέα αναζήτηση ''αμαρτιών'', γιατί στο τέλος δεν θα έχω για τι να γράψω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφα όλα!και γω εχω το spiced vanilla αλλα to body butter και λατρεύω τη μυρωδιά του όπως και η μαμά μου!!Καλό χειμώνα να χουμε!!!Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ πολύ! επίσης! ω ναι, και το body butter, είναι ότι πρέπει για αυτή την εποχή!! φιλιά!!

      Διαγραφή
  4. Τα προϊόντα από τα Le Petite Marseillais είναι από τα αγαπημένα μου! Όσον αφορά τα αφρόλουτρα προτοιμώ το Γάλα Γλυκού Αμυγδάλου, το Γάλα και τη Βανίλλια... Μυρίζουν τόοοοοσο ωραία! Αλλά και το δικό σου με Άνθη Πορτοκαλιάς δεν πάει πίσω.
    Άντε καλό φθινόπωρο να έχουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνώ απόλυτα με το γάλα γλυκού αμυγδάλου, αυτό εννοούσα όταν έγραφα πικραμύγδαλο... έκανα ένα μικρό λαθάκι!!!! φιλιά πολλά!!!!

      Διαγραφή
  5. Καλό φθινόπωρο να έχουμε! Και νόμιζα πως μόνο εγώ μετράω πόσους μήνες θέλουμε για το επόμενο Καλοκαίρι! Χαχα! Από τα Le Petite Marseillais έχω δοκιμάσει σαμπουάν και είναι καταπληκτικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα!!! εννοείται πως δεν είσαι η μόνη!! είμαστε πολλοί!!! τα shampoo δεν τα έχω δοκιμάσει, νομίζω ότι πρέπει για να έχω ολοκληρωμένη άποψη!!!

      Διαγραφή
  6. Ωραία προϊόντα μας έδειξες :)
    Σίγουρα θα ρίξω μια ματιά στο προϊόν για τα μαλλιά!!
    Τον τελευταίο καιρό δίνω μεγάλη σημασία στην περιποίηση των μαλλιών μου
    Πολλά φιλιά κορίτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :D είναι τέλειο, αλλά αν έχεις λεπτή τρίχα δεν το συνιστώ.. κι εμένα με τα μαλλιά με πιάνει κατά καιρούς μόνο και μετά πάλι το αφήνω... θα έπρεπε όμως να ασχολούμαστε πιο εντατικά γιατί τα μαλλιά είναι η κορνίζα του προσώπου!! φιλιά πολλά!!

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes