Που πας αγάπη μου??? - make up your dayz

Που πας αγάπη μου???

... Με τέτοια βαλίτσα είναι η συνέχεια του τίτλου... Γιατί αυτή είναι η απορία όσων με βλέπουν να πηγαίνω προς το λιμάνι...  Όταν ήμουν μικρή και πήγαινα διακοπές με τη μαμά μου, μου έλεγε πάντα: ''Αν πιάσεις κουβέντα με κανέναν και σε ρωτήσει πόσο καιρό θα καθίσουμε θα του πεις 1 μήνα, γιατί είναι ντροπή να δει τι βαλίτσα έχεις πάρει για 15 μέρες...'' Στη συνέχεια οι φίλες μου έδειχναν κατανόηση, αφού είχαν τις ίδιες συνήθειες με εμένα, η σχέση μου δεν θα έλεγα ότι είχε την ίδια κατανόηση, αλλά τουλάχιστον προσφερόταν να βοηθήσει (και τον άφηνα, άλλωστε είμαι ρομαντική ψυχή κατά βάθος), άσχετα αν με απειλούσε ότι θα πετάξει τη βαλίτσα μου στη θάλασσα... Φέτος αφού τη γέμισα με ότι βρήκα μπροστά μου, αποφάσισα να σηκώσω μόνη μου το βάρος των επιλογών μου. Ευτυχώς βέβαια που ακόμα υπάρχουν άγνωστοι ιππότες που προσφέρονται να σε βοηθήσουν! Άλλωστε είναι μακρύς ο δρόμος για τον Πειραιά! 




Ίσως στη φωτογραφία να μη φαίνονται καλά τα προϊόντα, αλλά ποιος μπορεί να αντισταθεί σε τέτοια θέα??? Από αριστερά είναι το αντηλιακό μαλλιών της Carroten. Δεν τρελάθηκα από την ποιότητά του, νομίζω ότι έκανε τα μαλλιά μου περισσότερο ξηρά και τα ''στέγνωνε'' και δε με ενθουσίασε και πολύ το άρωμά του... Για τα αποτελέσματά του δεν μπορώ να εγγυηθώ, γιατί σταμάτησα να το χρησιμοποιώ αρκετά νωρίς, και ένας από τους πολλούς λόγους είναι ότι ξεχνιόμουν... Το δεύτερο είναι της galenic, soins soleil, είναι μία κρέμα σώματος με ελάχιστο - ελάχιστο όμως- glitter και μπορώ να πω ότι με κατενθουσίασε!!! Κάνει το μαυρισμένο δέρμα να φαίνεται ακόμα πιο λαμπερό, έχει ένα καταπληκτικό διακριτικό καλοκαιρινό άρωμα και ενυδατώνει πάρα πολύ καλά την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας! Αυτό το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Για τα υπόλοιπα έχω γράψει πολλές φορές, είναι από τα πολύ αγαπημένα μου και είναι το spray προσώπου της Avene, αντηλιακό σώματος hawaian tropic, αντηλιακό προσώπου sun screen της Frezyderm (κορίτσια είναι υπέροχο, έχει υφή primer), και lip balms της Hawaian Tropic και Mac με δείκτη προστασίας και πολύ ελαφρύ χρωματάκι! Και γκχμ... ναι το λάδι της Nuxe, που τώρα που το βλέπω τελειώνει...


Το λέω συνέχεια, ότι το καλοκαίρι δεν χρειάζονται υπερβολές στο μακιγιάζ, και για την ακρίβεια δεν χρειάζεται καθόλου μακιγιάζ, άλλωστε είναι τόσο όμορφο το χρώμα που μας δίνει ο ήλιος, οπότε δεν υπάρχει λόγος να πασαλειβόμαστε με τα highlighters και τα bronzers.. Αυτά βέβαια δεν ισχύουν για τις beauty junkies που το κατιτίς τους το θέλουν... Και φυσικά δεν ισχύουν και για μένα! Είχα ακούσει τόσα καλά λόγια για την πούδρα της make up for ever High Definition powder που θα ήταν έγκλημα να μην τη δοκιμάσω.. και είναι όντως εξαιρετική! Δίνει ένα πολύ ελαφρύ τελείωμα στο make up κάνοντάς το να μοιάζει απολύτως φυσικό και δεν χρειάζεται να μιλήσω και για το δέρμα που το κάνει απίστευτα απαλό! Η δεύτερη πούδρα είναι ένα bronzer των sephora, το οποίο πολύ συχνά χρησιμοποιώ σαν πούδρα σε όλο το πρόσωπο, αφενός γιατί είναι σχετικά ελαφρύ και ανοιχτό για bronzer και αφετέρου γιατί ανήκω στην τυχερή κατηγορία των γυναικών που μαυρίζουν και στο μετρό (ή τουλάχιστον μέχρι να φτάσουν εκεί!). Η σκιά των Mac είναι η naked και είναι μία υπέροχη μπεζ σκιά, με μία ελαφριά δόση χρυσόσκονης! Ακόμα και το πρωί να φορεθεί, είναι τόσο διακριτική που δείχνει υπέροχη! Το highlighter είναι της Benefit, highbeam, το οποίο με έχει ενθουσιάσει, γιατί δεν ''τρέχει'', δεν ''κολλάει'' αλλά το μόνο του μειονέκτημα είναι ότι πρέπει να απλωθεί αμέσως γιατί διαφορετικά αφήνει στάμπες.. 


Αξίζει να κάνω μία αναφορά στο συγκεκριμένο προϊόν των The Balm, balms away. Το είχα πάρει από την έκθεση στο MEC και δυστυχώς δεν γνωρίζω αν έχει κυκλοφορήσει η συγκεκριμένη εταιρία στην Ελλάδα... Είναι ένα ντεμακιγιάζ ματιών, θαυματουργό! Απλώς απλώνετε μία ελάχιστη ποσότητα με το δάχτυλο στα μάτια και είναι ικανό να απομακρύνει μέχρι και την αδιάβροχη μάσκαρα! Δεν προκαλεί απολύτως κανένα ερεθισμό, και αφήνει ανενόχλητους ακόμα και τους φακούς επαφής! Είναι άοσμο και άχρωμο, έχει καταπληκτική συσκευασία (το βλέπετε και στην προηγούμενη φωτογραφία στο κέντρο) και αν δεν το βρω κάπου στα μαγαζιά, σίγουρα θα το ξαναπάρω στην επόμενη έκθεση (δέχομαι και παραγγελίες!!!).



Υ.Γ.1 Εύχομαι το καλοκαίρι σας να είναι  ξεκούραστο και γεμάτο χρώματα όσο ένα ηλιοβασίλεμα


Υ.Γ.2  Γλυκό και δροσερό όσο ένα daquiri


Υ.Γ.3 Αλλά πάνω απ όλα όμορφο όσο εσείς!!!

Υ.Γ.4 Και προσοχή στις παραλίες με αχινούς, κι αν όχι σε αυτές, τότε στον τύπο που σας πηγαίνει   εκεί ;)  !!!!!!

20 σχόλια :

  1. Καλά όλα είναι τέλεια! Το νεράκι της Avene πάντα και παντού, τι να λέμε τώρα; Καλές διακοπές να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχαριστώ!!! δυστυχώς όμως οι διακοπές μου τελείωσαν... :( οπότε νομίζω είναι η σειρά σας!!! καλές διακοπές και σε σένα και καλά να περνάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυ ωραια πραγματακια!!!!αχ θελω και γω διακοπες ανυπομωνω και για τις δικιες μου!!!το αντιηλιακο μαλλιων και γω δεν εχω ακουσει καλα λογια!!!πολλα φιλακια!!!χχχ


    http://sylviefashionlove.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μ'αρέσουν πολύ τα προιόντα The Balm! Πολύ ενδιαφέρον προιόν! Μου είχαν δώσει ορισμένα δειγματάκια από το αντηλιακό της frezyderm και ήταν όντως εξαιρετικό! Εγώ από το αντηλιακό μαλλιών του Κορρέ είμαι πολύ ευχαριστημένη! Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ πολύ ωραία τα προϊόντα σου! Θέλω κι εγώ ένα αντηλιακό για τα μαλλιά. Γέλασα πολύ με το τελευταίο υστερόγραφο με τους αχινούς! Καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι ωραία πραγματάκια και τι όμορφη θέα! :) Το αντηλιακό της frezyderm το παρήγγειλα πριν μερικές μέρες και αύριο θα το έχω, όντως έχει υφή primer που το δοκίμασα από γνωστή μου! Ούτε ασπρίλα ούτε γυαλάδα! :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @sylvie: δυστυχώς όντως δεν είναι καλό... να έχεις υπέροχες διακοπές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @angelmary: έχω κατενθουσιαστεί με τα the balm!!! και δεν προκαλούν απολύτως καμία ενόχληση! θέλω να δοκιμάσω και το αντηλιακό μαλλιών του Κορρέ, έχω ακούσει καλά λόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @beautystr: :D ευχαριστώ πολύ!! το αντηλιακό μαλλιών είναι ένα θέμα, γιατί δεν έχω καταλήξει αν κάνει δουλειά ή όχι. Αλλά στην τελική τόσα και τόσα βάζουμε, ας δοκιμάζουμε και αυτό!! φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @stavroula: από το αντηλιακό της Frezyderm θα μείνεις πάρα πολύ ικανοποιημένη, είμαι σίγουρη!! είναι τόσο καλό που όλη τη μέρα βάζω και ξαναβάζω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα the Balm κυκλοφορούν πλέον στην Ελλάδα στα καταστήματα Make Me Up Cosmetics που βρίσκονται επί της Ηρακλείτου 6, Κολωνάκι για την Αθήνα
    και Παλαιών Πατρών Γερμανού 10 για την Θεσσαλονίκη.
    Καλό shopping therapy εύχομαι! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. την γλυτωσες τη παραγγελια για το the balm,το ειχα σταμπαρει απο την αναρτηση σου για την εκθεση.καλα που εχουμε και στη Θεσ.
    καλες διακοπες ομορφο κοριτσι και ευχομαι να γυρισεις ανανεωμενη και ξεκουραστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Anastasia: σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση, δεν το γνώριζα!! σίγουρα θα πάω άμεσα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @rafalena: χαχα!! τώρα που έμαθα που θα το βρω και στην Αθήνα ποιος με πιάνει!! Καλές διακοπές και σε σένα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. και μένα τα ίδια μου λένε.. φέτος για 5 μέρες επειδή πάω έτσι και αλλιώς για να χαλαρώσω περισσότερο δε πήρα πολλά καλλυντικά!!!
    καλά να περάσεις κοριτσάκι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μολις ανακαλυψα το blog σου και σου εχω 2 ευχάριστα, τα balm μπορεις να τα βρεις στο φαρμακειο (γλυφαδα)που βρισκεται απενατι απο τα nike stores επι της Λ.βουλιαγμενης...εκει εχει και αλλα καλουδια οπως τα neal's yard, dermstore, organic pharmacy κ.α Το δευτερο ειναι οτι σε περιμενω να δεις την τελευταια μου αναστηση που θα σου αρεσει σιγουρα!!!
    http://www.beauty-is-within.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κι εγώ συνήθως παίρνω πολλά, αλλά προσπαθώ κάθε χρόνο να παίρνω λιγότερα.
    Από μακιγιάζ φέτος πήρα μαζί μου μόνο ένα νενεσέρ με τα βασικά και βάφτηκα μόνο μία φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ L.M.: σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία και ναι... την είδα την παλέτα στα sephora!!! τώρα μένει να δω πότε θα την πάρω!!!

    @demi mist:χαχαχα!!! κάπως έτσι γίνεται! κουβαλάς κι εσύ και όποιος ταξιδεύει μαζί σου και στο τέλος βάφεσαι μία φορά και αν! αν περνάς τόσο όμορφα βέβαια το πρόσωπο λάμπει από μόνο του και δεν χρειάζεται περιττά πράγματα πάνω του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. τσεκαρε το blog μου. σε εχω κανει tag! marytalks4all.blogspot.gr
    kisses!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes