Favourite lip balms!! - make up your dayz

Favourite lip balms!!

Ναι!! Έχω μανία με τα lip balms! Τόση όμως που όποιο κουτί, συρτάρι, ντουλάπι, νεσεσέρ, ψυγείο (!!!!) και να ανοίξεις θα βρεις κι ένα μέσα! Τα λατρεύω και δεν μπορώ να αντισταθώ στην αγορά τους! Συγκεκριμένα δεν μπορώ να αντισταθώ στο λαχταριστό άρωμά τους!

Εδώ είναι τα αγαπημένα μου, που κάθε φορά που τελειώνουν τρέχω να τα αντικαταστήσω!!





Από πάνω αριστερά κυκλικά:
Rose &Co, Vanilla Salve: είναι αρκετά λιπαρό, μυρίζει περισσότερο βούτυρο και μέλι, παρά βανίλια, αλλά είναι το πλέον κατάλληλο σε ακραίες καιρικές συνθήκες (όχι ότι κάθε μέρα πας για σκι, αλλά ok!)
Nuxe, Reve de miel: με συνεπήρε το άρωμά του, μυρίζει καθαρότατα μέλι!!! αφήνει τα χείλη απίστευτα απαλά και ενυδατωμένα για πολύ ώρα!
H&M, Vanilla Fudge: είναι νέο απόκτημα αλλά ήθελα να το βάλω στα αγαπημένα έτσι, για το καλωσόρισμα!
Carmex: είναι το καλύτερο lip balm που έχω δοκιμάσει! οι απόψεις διίστανται για το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά εμένα με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένη (και τα σκασμένα χείλη μου!) έχει λίγο παράξενη μυρωδιά αλλά η ενυδάτωση που προσφέρει δεν συγκρίνεται! Είναι κατάλληλο και για εφαρμογή πριν το κραγιόν, γιατί καλύπτει ατέλειες και προσφέρει μια σταθερή βάση!


Τα παραπάνω ανήκουν στην κατηγορία lip balm αλλά με χρώμα. Τα θεωρώ ιδιαίτερα χρηστικά, καθώς μπορούν να αντικαταστήσουν το κραγιόν τις πρωινές κυρίως ώρες, αλλά και τις βραδινές για όσες δεν είναι fan του make up.
DIOR, lip glow, color reviver balm: ενυδατώνει τα χείλη και το χρώμα που δίνει προσαρμόζεται στο φυσικό χρώμα των χειλιών. κατάλληλο για ελαφρύ χρωματάκι και λάμψη!
Mac, lip conditioner: το συγκεκριμένο προσφέρει και αντηλιακή προστασία (spf 15), φυσικό διακριτικό χρώμα, και έχει ελαφριά υφή (δεν αφήνει λιπαρότητα).


8 σχόλια :

  1. Δεν ξερω για τα lip balms αλλά με τόσο ωραία παρουσίαση κατι οι φράουλες κατι οι καρυδες μου ανοιξες την όρεξη για μαμ:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εεεεεε!!!! καιρός σου ήταν για μία ανάρτηση!!! περιμένω θέμα για ενυδατικές κρέμες και λαχταριστά αρώματα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ennoeitai!!! ta laxtarista arwmata tha afina ap eksw???? coming soon...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωωω καλή αρχή στο blog σου!!! Κι εγώ λατρεύω τα lip balms, φανατική τελείως! Πω πω, μου άνοιξες την όρεξη τώρα με το H&M και το Nuxe! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ευχαριστώωωω!!!! το nuxe είναι τέλειο, όπως και όλα τα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρείας (τώρα έχω βάλει στο μάτι και την κρέμα χεριών!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι εμένα μου αρέσουν πολύ τα lip balm! Από το κλασικό liposan μέχρι οτιδήποτε μυρίζει ωραία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. exeis dikio kai to klassiko liposan einai statheri aksia!!alla me tosa kainouria pou kukloforoun de ginetai na antistatheis!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes