Summer empties vol.20: Quick Fix, Frezyderm, Hei Poa και πολλά ακόμα - make up your dayz

Summer empties vol.20: Quick Fix, Frezyderm, Hei Poa και πολλά ακόμα

Εντάξει, το καλοκαίρι πέρασε, δεν πρέπει κι εγώ να δείξω κάπου τα empties μου; Τι εννοείς νωρίς το θυμήθηκα;

empties Hei poa kritiki




Η αλήθεια είναι ότι προσπαθούσα πολύ καιρό να ανεβάσω αυτό το post, αλλά για κάποιο λόγο η φωτογραφία έβγαινε θολή μετά την επεξεργασία. Μέχρι που εγκατέλειψα την προσπάθεια και αποφάσισα να την ανεβάσω έτσι. Είναι αυτό που λένε "Sometimes holding on hurts more than letting go". Καλά δεν ταιριάζει απόλυτα αλλά είπα να το πω, έτσι για το εφέ. 


Ακολουθεί ένα ακόμα τιτανοτεράστιο post με πάρα πάρα πολλά προϊόντα, αλλά τι να κάνουμε, το καλοκαίρι ήταν μεγάλο και υπάρχουν τόσες επιλογές εκεί έξω, γίνεται λοιπόν να μην τα δοκιμάσεις όλα;
Το ξηρό λάδι σώματος της Hei Poa είναι πλέον αγαπημένο, λατρεμένο και must στη λίστα όχι μόνο των καλοκαιρινών προϊόντων, αλλά της ενυδάτωσης σώματος γενικότερα. Αυτή τη φορά επέλεξα το Happy, και όλα δείχνουν ότι θα το ξαναπροτιμήσω. Μόλις ανοίγεις το μπουκάλι ξεχύνονται νότες από βανίλια, φρούτα και λουλούδια είναι τόσο γλυκό αλλά και δροσερό ταυτόχρονα που θέλεις να το πιεις! Υπερφανταστικό και σαν λάδι σώματος, αφού δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας, απλώνεται εύκολα και απορροφάται ακαριαία. Αν δεν το έχεις δοκιμάσει να το κάνεις το συντομότερο!
Επειδή καλά τα ξηρά λάδια σώματος, όμως μετά την ηλιοθεραπεία θέλω κάτι πιο... ενισχυμένο για το δέρμα μου, κατέληξα στο Carroten, aquavelvet after sun με aloe. Επίσης φανταστική μυρωδιά και ανάλαφρη υφή που σχεδόν γλιστράει στο δέρμα και πάρα πολύ αποτελεσματικό, αφού ανακούφιζε το δέρμα από το κάψιμο και το ενυδάτωνε βαθιά. Είναι από τα after sun που επιλέγω σε μόνιμη βάση και θα συνεχίσω. Εκτός κι αν εντοπίσω κάποιο εξίσου αποτελεσματικό σε εξίσου καλή τιμή.
Το Johnson's baby soothing naturals δεν είναι αποκλειστικά καλοκαιρινό προϊόν, έχει όμως την πιο ανάλαφρη πουδρένια καλοκαιρινή μυρωδιά! Προορίζεται για μωρά και αυτό το κάνει εξαιρετικά απαλό σαν προϊόν και φυσικά δεν προκαλεί αλλεργίες, κοκκινίλες, κνησμό και όλα αυτά τα δυσάρεστα που θα μπορούσε να προκαλέσει η χρήση ακατάλληλου προϊόντος σώματος για το δέρμα σου. 
Τέλος το Dove go fresh είναι το μοναδικό αποσμητικό που εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια και νομίζω πρέπει να σταματήσω να το ποστάρω, γιατί έχω καταντήσει γραφική. Αλλά και πάλι γιατί όχι;


Από τα προϊόντα μαλλιών τα 2 τα χρησιμοποίησα για πρώτη φορά.
Το Chi, thermal protective treatment, είναι μάσκα μαλλιών για πολύ (πολύ πολύ) ξηρά και πολύ (πολύ όμως) ταλαιπωρημένα μαλλιά. Είναι βαριά και λιπαρή στη σύνθεσή της, αντίστοιχη είναι και η υφή της και εάν δεν έχεις τόσο ξηρά μαλλιά καλύτερα να μην την προτιμήσεις. Η μυρωδιά της ήταν πολύ ωραία (αν και λίγο έντονη) και ήταν εξαιρετικά αποτελεσματική καθώς έκανε τα μαλλιά λεία, απαλά και ευκολοχτένιστα. Στα μείον η συσκευασία. Το απλικατέρ δεν με εξυπηρετεί, νιώθω ότι χάνω προϊόν κι επιπλέον δεν μπορώ να το υπολογίσω και φυσικά δεν είναι πρακτική για ταξίδια.
Το Hair repair, 6 miracles oil της Schwarzkopf είναι το αγαπημένο μου προϊόν για τα μαλλιά, φιγουράρει σε κάθε post μου. Καταρχάς μυρίζει συγκλονιστικά, τόσο συγκλονιστικά που θα μπορούσε να είναι και ο μοναδικός λόγος που το αγοράζω συνέχεια. Το απλώνω στα μαλλιά μετά το λούσιμο και νομίζω ότι μου αλλάζει την τρίχα! Κάνει τα μαλλιά μεταξένια, απαλά και λαμπερά! Δεν ξέρω κατά πόσο προστατεύει την τρίχα, αν και είμαι σίγουρη ότι κάνει καλή δουλειά αν σκεφτώ ότι το πιστολάκι και το σίδερο ισιώματος που χρησιμοποιώ πάρα πολύ συχνά δεν έχουν καταφέρει να καταστρέψουν (εντελώς) την τρίχα μου. Φανταστικό προϊόν, όπως και τα περισσότερα της σειράς Gliss της Schwarzkopf.
To Orzene beer, color block δε με ενθουσίασε ιδιαίτερα. Πρόκειται για ένα λάδι μαλλιών που το απλώνεις είτε μετά το λούσιμο, είτε μαζί με τη μάσκα και προστατεύει το χρώμα στα βαμμένα μαλλιά. Χμ.. δεν ξέρω. Δεν είχα την απαίτηση φυσικά να μην ξεθωριάσει το χρώμα των μαλλιών μου (άλλωστε το κόκκινο ξεθωριάζει με το πέρασμα του λεπτού), αλλά και σαν υφή δεν μπορώ να πω ότι με ικανοποίησε ιδιαίτερα. Ένιωθα τα μαλλιά μου πιο σκληρά μετά την εφαρμογή του, οπότε δεν είναι κάποιο προϊόν που θα προτιμήσω ξανά.


Και έφτασε η στιγμή της αγαπημένης κατηγορίας skincare!
To Frezyderm sunscreen new velvet το γνωρίζεις. Είναι το αγαπημένο αντηλιακό, με υφή primer που δεν λαδώνει, δεν ασπρίζει, δεν αφήνει υπολείμματα, το φοράς και μπορείς να βάλεις και make up από πάνω. To χρησιμοποιώ χειμώνα καλοκαίρι και δε νομίζω να αλλάξω αντηλιακό. Πόσο καλύτερο και πιο εξελιγμένο προϊόν να κυκλοφορήσει;;
Η μάσκα Quick fix facials purifying charcoal mask είναι μάσκα καθαρισμού για θαμπές και άτονες επιδερμίδες με μαύρα στίγματα. Περιέχει ενεργό άνθρακα που συμβάλει στον βαθύ καθαρισμό, φρούτο του δράκου που είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και εκχύλισμα κανέλας που έχει αντισηπτικές ιδιότητες. Πολύ καλή μάσκα καθαρισμού, αφήνει το δέρμα πραγματικά καθαρό και δροσερό και σε πολύ καλή τιμή. Οι περισσότερες μάσκες αυτής της σειράς είναι αρκετά καλές και αποτελεσματικές, αν και κάποιες με απογοήτευσαν, θα τις δεις όμως σε επόμενο post.
Τη μάσκα Silver Powder της Mario Badescu την είχα πολλά χρόνια. Ευτυχώς είναι σε μορφή πούδρας και δεν "χαλάει". Ανακατεύεις μικρή ποσότητα με νερό μέχρι να πάρει μία παχύρρευστη μορφή, την απλώνεις στο πρόσωπο και περιμένεις να στεγνώσει. Εναλλακτικά μπορείς να πάρεις ένα βαμβάκι εμποτισμένο σε νερό, να το βουτήξεις στη silver powder και ταμποναριστά να περάσεις το προϊόν στο πρόσωπο. Μόλις στεγνώσει ξεπλένεις με νερό. Ήταν οκ σαν προϊόν, αν και την ίδια δουλειά κάνουν κι άλλες μάσκες που είναι λιγότερο μπελαλίδικες. Στα μείον είναι ότι μόλις στέγνωνε (ουσιαστικά εξατμιζόταν το νερό) η πούδρα που έμενε "σκορπιζόταν" παντού.
Για το Johnson's face care, daily essentials, λοσιόν καθαρισμού δεν έχω να πω πολλά. Δε με ενθουσίασε ιδιαίτερα, ήταν οκ σαν προϊόν αλλά δεν ένιωσα ούτε το "αναζωογονητικό" που αυτοπροσδιορίζεται ούτε το "καθαρισμού". Την πήρα κυρίως επειδή ήταν σε προσφορά και δε νομίζω να την προτιμήσω ξανά.
Το ιαματικό νερό της La Roche Posay, eau thermale είναι πλέον δοκιμασμένο μετά από τόσα χρόνια χρήσης. Υπάρχει πάντα στην τσάντα μου κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες και είναι το ιδανικό νερό-spray προσώπου. Ανακουφίζει την επιδερμίδα, δροσίζει, ενυδατώνει, φρεσκάρει, είναι τέλειο.
Τα Sephora nose stripes είναι σχετικά νέα ανακάλυψη, αφού είμαι (ακόμα) φανατική των nose stripes και έχω βαρεθεί να χρησιμοποιώ τα ίδια και τα ίδια, οπότε μόλις βρέθηκε στο δρόμο μου το συγκεκριμένο είπα να κάνω μια δοκιμή. Και το ξαναπήρα. Η δράση του είναι περίπου ίδια με τα υπόλοιπα προϊόντα της κατηγορίας του, αρκετά αποτελεσματικό, λίγο ακριβό το θεωρώ για τη χρήση του, αλλά και πάλι όλα πάνω κάτω την ίδια τιμή έχουν. Αν χρησιμοποιείς κι εσύ nose stripes δοκίμασέ το. Επίσης εάν έχεις βρει κάτι καλύτερο ενημέρωσέ με!
Η τελευταία μάσκα είναι της Skinfood, black sugar honey, μία μάσκα ενυδάτωσης με μέλι. Φανταστική. Την απλώνεις στο πρόσωπο και μυρίζει όλο το δωμάτιο μέλι! Πάρα πολύ ευχάριστη αίσθηση, δεν ενοχλεί καθόλου το δέρμα και μόλις την ξεπλύνεις με νερό νιώθεις το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο. Πολύ καλό προϊόν που δυστυχώς όμως δεν το βρίσκω πλέον, μάλλον καταργήθηκε ή σταμάτησαν να το φέρνουν τα Sephora.

Αλήθεια ακόμα διαβάζεις αυτό το post;; Έφτασες μέχρι εδώ βρε θηρίο; Αυτά ήταν τα summer empties μου! Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Μείνε συντονισμένη γιατί θα ακολουθήσει after summer empties! Πολλά τα empties κι έπρεπε να τα "σπάσω"!

Εάν είσαι κι εσύ empties post addicted, μην ξεχάσεις να διαβάσεις κι αυτό!

2 σχόλια :

  1. Δεν έχω δοκιμάσει κανένα αλλά με έκανες να θέλω να πάω να μυρίσω το hei poa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το δοκιμάσεις είναι φανταστικό! Τα περισσότερα λάδια αυτής της σειράς μου αρέσουν, το συγκεκριμένο όμως έχει κάτι παραπάνω!

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes