Review: Sleek Contour Kit - make up your dayz

Review: Sleek Contour Kit

Το παρακάτω post αφορά την πολυσυζητημένη παλέτα contouring της Sleek. Άργησα πάρα πάρα πολύ να το γράψω, το ξέρω, και το προϊόν νομίζω δεν πωλείται πια στα sephora. Ίσως και να πωλείται, δεν είμαι σίγουρη, καθώς δεν το αναζήτησα ξανά. Ο μόνος λόγος που το γράφω (έστω και αργά), είναι επειδή δεν μπορώ να το κρατάω άλλο μέσα μου. Πνίγομαι. 










  



Όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες (και όπως γνωρίζεις ήδη, καθώς το προϊόν είναι πασίγνωστο) πρόκειται για μια παλέτα με 6 αποχρώσεις για contouring. Να διευκρινίσω ότι είναι η light έκδοση. Κυκλοφορεί και σε medium και dark. Οι αποχρώσεις πολύ καλές, θεωρητικά θα μπορούσες να έχεις ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα. Όμως η ποιότητα και η απόδοση... Όχι όχι όχι.. 
Η υφή είναι τόσο μα τόσο κρεμώδης που σχεδόν λιώνει στο δέρμα, και όχι με την καλή έννοια. Κατά την εφαρμογή το περισσότερο προϊόν χάνεται, ενώ αν έχεις "γραμμές έκφρασης" την πάτησες. Θα κατσικωθεί εκεί και δεν θα φεύγει. Μετά από κάποιες ώρες (λίγες, όχι μετά από μία ολόκληρη μέρα) έχει σχεδόν εξαφανιστεί από τα σημεία που το εφάρμοσες με τόση μαεστρία κάνοντας blending, και έχει κάνει χαριτωμένες στάμπες. Το αποτέλεσμα είναι να φαίνεται το πρόσωπο άσχημα και πρόχειρα μακιγιαρισμένο. Το καλό είναι ότι η απόδοση του χρώματος είναι τόσο... μέτρια, που στις φωτογραφίες δεν φαίνεται τίποτα, οπότε δεν έχεις να φοβάσαι ότι αυτό το αποτέλεσμα θα μείνει αναλλοίωτο στο χρόνο. 
Ήμουν σύντομη, γιατί απογοητεύτηκα. 
Πάω να φάω μια σοκολάτα γιατί πικράθηκα. 

Advertisement

6 σχόλια :

  1. Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ! Δε γινόταν να το κρατήσω άλλο.. πολλά φιλιά!! :)

      Διαγραφή
  2. Πω πω, πίκρα!Κι έχω ακούσει τόσα πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κι εγώ είχα ακούσει γι' αυτό την πήρα. Και μετά εκνευρίστηκα που παρασύρθηκα έτσι...!! Πάντως εμένα δε μου άρεσε καθόλου (το καταλάβατε όλοι νομίζω-χαχαχχα!). :)

      Διαγραφή
  3. Κριμα που δεν σε βολεψε! Δεν την εχω δοκιμασει :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι η προσωπική μου γνώμη, υπάρχουν πολλές κοπέλες που την ευχαριστήθηκαν πολύ. Εγώ από την άλλη καθόλου, οπότε δεν θα έλεγα "give it a try"! Πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes