Review: Kenzo Amour - make up your dayz

Review: Kenzo Amour

Βρισκόμαστε σε μια μόνιμη αναζήτηση. Δουλειάς, ανθρώπων, σχέσεων, ευτυχίας, κατάλληλων συνθηκών, της μιας και μοναδικής αγάπης και η λίστα δεν έχει τελειωμό. Ένας φίλος κάποτε μου είχε πει ότι όποιος έχει βρει οδοντίατρο και κομμωτή έχει λύσει τα μισά προβλήματά του. Θα προσθέσω και το άρωμα. Δε λύνει κάποιο από τα προβλήματά μου, ούτε μου βρίσκει λύσεις. Κάνει όμως την αναζήτησή μου πιο ευχάριστη. Και μυρωδάτη.








Το Amour της Kenzo είναι έρωτας με την πρώτη μυρωδιά (και ματιά). Αρχικά να σου πω ότι είναι απαλό (αφήνει μια αίσθηση πούδρας), γλυκό, θηλυκό και ρομαντικό. Οπότε εάν είσαι λάτρης των αρωμάτων που μυρίζουν σαπούνι, μάλλον αυτό δεν θα σε ενδιαφέρει. Αυτό το άρωμα είναι για τους λάτρεις της βανίλιας. Στη βάση του έχει νότες musk, βανίλιας, ξύλου και λιβανιού. Στις μεσαίες νότες "ακούς" τα άνθη κερασιάς και το ηλιοτρόπιο, ενώ στις νότες κορυφής βρίσκεται το λευκό τσάι και το ρύζι. Θεωρώ ότι είναι ιδανικό κυρίως για τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες, ενώ του δίνω έξτρα πόντους για τη διάρκειά του. Επιπλέον ένα φσσσττ αρκεί όχι μόνο για να μυρίζεις υπέροχα εσύ όλη μέρα, αλλά ακόμα και τα μαντήλια σου! 

Κάνε click εδώ εάν θέλεις να μυρίζεις κι εσύ και τα μαντήλια σου με αυτό το ρομαντικό άρωμα ή να βρεις άλλα αρώματα να σε συνοδεύουν!

Κάπως έτσι λοιπόν εγώ συνεχίζω τις αναζητήσεις μου! Εσύ με ποιο άρωμα κυνηγάς τις στιγμές?


2 σχόλια :

  1. Πολύ ωραία ανάρτηση, πολύ δύσκολα τα review για αρώματα, αλλά τα κατάφερες θαυμάσια να με κάνεις να το θέλω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως τα review για αρώματα είναι δύσκολα, κυρίως γιατί οι μυρωδιές είναι προσωπική υπόθεση, φέρνουν διαφορετικές μνήμες στον καθένα! Προσπάθησα να είμαι όσο πιο αντικειμενική γίνεται! Πάντως είναι όντως πολύ όμορφο και ιδιαίτερο άρωμα!! Πολλά φιλιά! :)

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes